Προς το περιεχόμενο

Natec nat-0543 hd220 extreme Media 44.90 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβό γμτ... στα 60€ σύνολο που πάμε έπαιζαν ωραία κουτάκια στο ebay. Το έχεις βάλει στην θύρα USB που μπαίνει κανονικά το πληκτρολόγιο-ποντίκι;

Και από πληκτρολόγιο ποντίκι πως το χειρίζεσαι; έχεις κάτι σε bt;

Δημοσ.

στη κανονικη θυρα εχω βαλει το dongle για το πληκτρολογιο/mouse και στη micro usb με ανταπτορακι usb otg το ethernet.αλλα και αναποδα να το κανω δεν αλλαζει κατι

ενταξει, ισως αν καθομουν να ασχοληθω με αλλες rom κλπ ισως ελυνα το θεμα με το wifi, αλλα που χρονος..αφου επαιξε ετσι, ειναι και η γυναικα happy (και γω ησυχος  B) ) οποτε χαλαλι τα 14 ευρω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Κατά την αναπαραγωγή ταινιών υποστηρίζει αρχεία υποτίτλων .str?

Σκέφτομαι να το πάρω μόνο και μόνο για να μπορώ να βλέπω τις ταινίες μου στην TV χωρίς καλώδια (δεν έχει θύρα USB η τηλεόραση)

Θα μου χρησιμεύσει για αυτόν τον σκοπό ή τζάμπα θα το πάρω? 

Καμιά άλλη ιδέα κανείς για να καταφέρω τον σκοπό μου?

Δημοσ.

Χωρις να εχω το συγκεκριμενο προιον (εχω ενα παλιοτερο στικακι android απο το e-shop) μπορω να σου πω οτι αν δεν εχεις προβληματα στην ασυρματη συνδεση (λογω αποστασης απο router η τοιχου η παρεμβολων) τοτε θα παιζεις κανονικα αυτες τις ταινιες που εχεις στο φακελο που εκανες share στο δικτυο σου. Για υποτιτλους και format μην ανησυχεις ιδιαιτερα διοτι υπαρχουν αρκετοι player στο android shop και ετσι δε θα εχεις προβλημα.

Δημοσ.

Χωρις να εχω το συγκεκριμενο προιον (εχω ενα παλιοτερο στικακι android απο το e-shop) μπορω να σου πω οτι αν δεν εχεις προβληματα στην ασυρματη συνδεση (λογω αποστασης απο router η τοιχου η παρεμβολων) τοτε θα παιζεις κανονικα αυτες τις ταινιες που εχεις στο φακελο που εκανες share στο δικτυο σου. Για υποτιτλους και format μην ανησυχεις ιδιαιτερα διοτι υπαρχουν αρκετοι player στο android shop και ετσι δε θα εχεις προβλημα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η απόσταση του router από την TV είναι λιγότερο από μισό μέτρο,οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα.

Δημοσ.

Σήμερα το παρέλαβα και γω και μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις το συνδεσα  μεσω usb hub με ποντικι πληκτρολόγιο και χειριστήριο game για pc και λειτουργουσαν αψογα. Το wifi λειτουργει πολυ καλα παρολο που παρεμβάλλεται αναμεσα ενας τοιχος απο το router. Γενικα ολες οι εφαρμογες που κατέβασα ''ετρεχαν''' καλα. Δεν εχω δοκιμάσει  ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι τα οποια οπως ειπαν και παραπανω η συνδεση επιτυγχανεται με bluetooth και απο μια ερευνα αγορας ειναι σχετικά ακριβά (καλο ειναι να συνδυάζεται πληκτρολογιο και ποντικι σε ενα),ταινιες ακομα δεν εχω δει αλλα εχω media player και δε με απασχολει. Αυτα, οταν διαπιστώσω κατι αλλο θα ενημερωσω.

Σήμερα το παρέλαβα και γω και μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις το συνδεσα  μεσω usb hub με ποντικι πληκτρολόγιο και χειριστήριο game για pc και λειτουργουσαν αψογα. Το wifi λειτουργει πολυ καλα παρολο που παρεμβάλλεται αναμεσα ενας τοιχος απο το router. Γενικα ολες οι εφαρμογες που κατέβασα ''ετρεχαν''' καλα. Δεν εχω δοκιμάσει  ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι τα οποια οπως ειπαν και παραπανω η συνδεση επιτυγχανεται με bluetooth και απο μια ερευνα αγορας ειναι σχετικά ακριβά (καλο ειναι να συνδυάζεται πληκτρολογιο και ποντικι σε ενα),ταινιες ακομα δεν εχω δει αλλα εχω media player και δε με απασχολει. Αυτα, οταν διαπιστώσω κατι αλλο θα ενημερωσω.

Καλο ειναι οσοι το εχουν να χρησιμοποιουν και το τροφοδοτικο που περεχεται στη συσκευασια.

Δημοσ.

μιλάμε για το συγκεκριμένο δυπηρινο της προσφοράς; δηλαδή YouTube HD σου παιζει άνετα σε 1080tv απο τη μάνα του μέσω wifi;;;

εννοείται οτι έχω δοκιμάσει κσι το τροφοδοτικό της συσκευασίας για να είμαι σηγουρος οτι παιρνει full ρεύμα...

Δημοσ.

μιλάμε για το συγκεκριμένο δυπηρινο της προσφοράς; δηλαδή YouTube HD σου παιζει άνετα σε 1080tv απο τη μάνα του μέσω wifi;;;

εννοείται οτι έχω δοκιμάσει κσι το τροφοδοτικό της συσκευασίας για να είμαι σηγουρος οτι παιρνει full ρεύμα...

Παιζει καλα δεν εχω κολληματα ουτε πιξελιαζει στο HD σε μερικα σημεια μου κανει κατι ''νερα'' τα οποια μπορει να οφειλονται και στη ποιοτητα του video αλλα και παλι δε μου συμβαινει παντα.

Δημοσ.

Παιζει καλα δεν εχω κολληματα ουτε πιξελιαζει στο HD σε μερικα σημεια μου κανει κατι ''νερα'' τα οποια μπορει να οφειλονται και στη ποιοτητα του video αλλα και παλι δε μου συμβαινει παντα.

Εγώ πήρα το 4πύρινο από το eshop... για youtube κτλ δεν το πολυέψαξα γιατί δεν με πολυενδιαφέρει (άλλωστε δεν έχω γρήγορη σύνδεση).

Στις ταινίες μέχρι στιγμής με προβληματίζει. Όταν προσπαθώ να βάλω ταινία μέσω οικιακού δικτύου, χάνει καρέ. Δοκίμασα τον ΜΧ player και ακόμα σκαλίζω ρυθμίσεις μήπως και είναι από τις ρυθμίσεις το θέμα.

* Μου το κάνει σε όλα τα βίντεο,όχι μόνο στα HD.... 

Δημοσ.

Είμαι αρκετά απογοητευμένος ως τώρα με το 4πύρινο.

Δοκίμασα να δω ταινία μέσω Usb (σύνδεσα Hub) και πάλι στην αναπαραγωγή δεν έχει ικανοποιητική απόδοση. 

Χάνει καρέ ....

Είναι κάποιος που βλέπει τις ταινίες κανονικά , να μου πει αν τυχόν άλλαξε τίποτα ρυθμίσεις? 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή το έχω ψηλό στρώσει λίγο (έπεσε Hard reset, αγορά router n και εγκατάσταση bsplayer) και πάει ψηλό καλά, μήπως έχει βρει κανένας τρόπο να περνάει ac3/DTS passtrough στον AV του;

Αν μου κάτσει κι αυτό έκλεισα και από hd player.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...