pesto1980 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει κάποιο app για χειρισμό από android τηλέφωνο αντί για mouse?
Innersense Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εχω το mk808b, αν θυμαμαι καλα για XMBC υπαρχει μια αλλη εκδοση για να δουλεψει η gpu(hw decoding)και να μην εχετε προβλημα με FHD Streaming.Ψαξτε στο "Freaktab.com" στις RK 3066 συσκευες. Μα καλά τετραπύρηνο και κολαει; κάτι παίζει σηγουρα γι αυτό ελεγα κι εγώ οτι χρειάζεται ψάξιμο. Mobile Forum Runner
npapagri_xtra Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Υπάρχει κάποιο app για χειρισμό από android τηλέφωνο αντί για mouse? droidmote
coyote2 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 εγω πηρα το τετραπυρηνο απο το ε-σοπ και παει σφαιρα το xbmc. Φανταζομαι οτι και το διπυρηνο θα παιζει εξισου....απλα ειπα να μη το ρισκαρω. Ποιο? link?
el_el Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.572260 αυτό είναι 1
coyote2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 ok μπορεί να περιμένω να το ξαναφέρουν. Πόσο το πήρες?
el_el Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 αν θυμάμαι καλά γύρω στα 70 με 75 ευρώ, δεν ειμαι και σιγουρος 1
coyote2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.572260 70 ευρω
Zandim Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 τα android sticks Και media players με rk3188 παντως παιζουν απροβληματιστα ολα τα βιντεο 720 και 1080 με mx player. κι οταν λεω απροβληματιστα εννοω χωρις frame losses και μηδενικο jitter. ο xbmc θελει πολυ ψαξιμα και εξαρταται καθε φοα απο το μηχανημα αν θα παιξει σωστα. Υπαρχουν βεβαια πολλες εκδοσεις προσαρμοσμενες σε καθε μηχανημα αλλα θελει πολυ ψαξιμο. Εγω κατεληξα στον mx player. Προσοχη, πειραματιστειτε με την επιταχυνση υλικου στο βιντεο (h/w acceleration) αν κανεισ πασιματα η εικονα. Ο mx player υποστηριζει h/w acceleration χρησιμοποιωντας πορους της καρτας γραφικων , και η καρτα γραφικων που φορανε οι 3066 και 3188 ειναι αρκετη για αναπαραγωγη 1080. καλη τυχη με τους πειραματισμους σας
duende Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 εκανα το λαθος και αγορασα το hd240, το στικακι κολλαει τρελλα σε flash videos και το wifi αποσυνδεεται συνεχεια (το ρουτερ στα 3 μετρα). youtube κλπ δε βλεπεις με τιποτα ετσι..δε ξερω αν υπαρχει καποιο firmware που να τα φτιαχνει αυτα (τουλαχιστον το θεμα με το wifi), μεχρι τοτε, στον κουβα..
el_el Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 δες σε ποιο καναλι παιζει το wifi στο router. Εγω το εχω στο auto για να μην εχω θεματα με καμια συσκευη. Aποσυνδεσεις δεν εχω και το xbmc παιζει νερο. Θα δοκιμασω και youtube kai flash video να δω
coyote2 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Περίεργο σε έναν να παίζει νεράκι και σε άλλον να μη παίζει εχεις πάει σε άλλο σπίτι?
Innersense Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 δες σε ποιο καναλι παιζει το wifi στο router. Εγω το εχω στο auto για να μην εχω θεματα με καμια συσκευη. Aποσυνδεσεις δεν εχω και το xbmc παιζει νερο. Θα δοκιμασω και youtube kai flash video να δω Μπα και εγώ στο Auto το έχω και τρώει κωλύματα. Ειδικά το να στο κάνει σε Youtube/Vime/Dailymotion είναι πολύ εκνευριστικό. Μιλάμε πάντα σεταρισμένο στα 1920x1080p 50/60 fps και για αναπαραγωγή επίσης σε HQ ρύθμιση στα αντίστοιχα apps... Μακάρι να βρεθεί καμιά λύση γιατί προς το παρόν εξακολουθώ να τη βγάζω με το Youtube του PS3...
duende Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 μιας και εχω ethernet switch διπλα στο στικακι, θα δοκιμασω ενα ethernet/usb ανταπτορακι που θα παραλαβω αυριο να δω αν παιξει, μιας και απότι ειδα υποστηριζεται ethernet συνδεση..μακαρι, γιατι κατα τ'αλλα το στικακι ειναι πολυ καλο, και σε παιχνιδια και ταινιες..θα επανελθω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα