npapagri_xtra Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 xbmc σηκώνει; Τόσο διάβασμα με τις κολοσυσκευες δεν αντέχεται ποια έλεος! Επίσης θα με βόλευε αν μπορεί να συνεργαστεί με το Site: PS3 keyboard Μάλλον θα ρίξω παραγγελία για ένα και ότι γίνει! Mobile Forum Runner το xbmc ειναι το επομενο που θα κοιταξω. το εγκατεστησα αλλα δεν το σεταρα ακομα. dlna δεν ξερω πως θα το κανω. επισης δοκιμασα με αλλο ποντικι και κανει παλι τα ιδια. απογοητευση. οσον αφορα με το πληκτρολογιο το δικο μου οποτε ξανα αναβω την συσκευη δεν συνδεεται αυτοματα. ευτυχως το ποντικι συνδεεται.
kekos123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 επισης δοκιμασα με αλλο ποντικι και κανει παλι τα ιδια. απογοητευση. οσον αφορα με το πληκτρολογιο το δικο μου οποτε ξανα αναβω την συσκευη δεν συνδεεται αυτοματα. ευτυχως το ποντικι συνδεεται. Με ενα τετοιο δουλευει αψογα: η τετοιο:
ekkli Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 κάτι παρόμοιο με ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο παίζει πουθενά σε λογική τιμή? http://www.insomnia.gr/topic/480400-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-android-tv-box/page-4?do=findComment&comment=52849246
Innersense Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 npapagri_xtra κανένα νέο για xbmc; (μη σου πω δηλαδή να γράψεις και tutorial εγκατάστασης και σεταρίσματος αμα το καταφέρεις!) επίσης εφόσον έχει BT υπάρχει εφαρμογή τηλεχειρισμού από android smartphone; (λέμε τώρα, όλα αυτά μέχρι να αποφασίσουμε τι τηλεχειρηστήριο/keyboard θα πάρουμε γιατί οι επιλογές είναι απίστευτα πολλές!)
zacharis1955 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Kάτι παρόμοιο με ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο παίζει πουθενά σε λογική τιμή? CS968 TV Box στα 65 € με δωρεάν μεταφορικά http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html http://gadgetgreats.com/cs968-quad-core-tv-box-mini-pc-android-4-2-2-rk3188-1-8ghz-hdmi-wifi-bt-8gb.html Επεξεργαστής Rockchip RK3188 Quad-Core 1.6~1.8 GHz RAM 2GB DDR3 Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης 8GB WiFi κεραία Εξωτερική Ενσωματωμένη web camera Ενσωματωμένο μικρόφωνο Υποστήριξη AirPlay & DLNA Wireless Connection Measy U2C στα 48.82 € με δωρεάν μεταφορικά http://www.geekbuying.com/item/Measy-U2C-TV-Dongle-TV-BOX-RK3066-Dual-Core-1G-8G-Built-in-2-0MP-Camera---Mic-with-BT-AV-Output-White-314220.html Επεξεργαστής Rockchip RK3066 Dual Core 1.6 GHz RAM 1GB DDR3 Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης 8GB Ενσωματωμένη web camera Ενσωματωμένο μικρόφωνο Υποστήριξη AirPlay & DLNA Wireless Connection Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2013 από zacharis1955
pesto1980 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Έχει διαφορά με αυτό που έχει τώρα στο eshop? Μήπως αξίζει αυτό καλύτερα? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.705274 Επίσης, με το Youtube πως πάει? Παίζει απροβλημάτιστα τα βίντεο? Χωρίς καθυστερήσεις και κολλήματα?
mariosjordan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Καλη χρονιά σε όλους παιδιά.εγω το πήρα το gadgetaki μια χαρά κολλάει λίγο το ασύρματο ποντίκι- πληκτρολόγιο για αυτό παρηγγειλα το air mouse που πρότεινε ο φίλος παραπάνω. Να ρωτήσω web cam μπορω να συνδέσω και ποια αν έχετε υπόψη σας. Τέλος για media stream τι προγραμμα να χρησιμοποιήσω στο PC γιατί με το wmp δεν παίζει και πολυ καλα. Sent from my iPhone using Insomnia
el_el Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 npapagri_xtra κανένα νέο για xbmc; (μη σου πω δηλαδή να γράψεις και tutorial εγκατάστασης και σεταρίσματος αμα το καταφέρεις!) επίσης εφόσον έχει BT υπάρχει εφαρμογή τηλεχειρισμού από android smartphone; (λέμε τώρα, όλα αυτά μέχρι να αποφασίσουμε τι τηλεχειρηστήριο/keyboard θα πάρουμε γιατί οι επιλογές είναι απίστευτα πολλές!) εγω πηρα το τετραπυρηνο απο το ε-σοπ και παει σφαιρα το xbmc. Φανταζομαι οτι και το διπυρηνο θα παιζει εξισου....απλα ειπα να μη το ρισκαρω.
Innersense Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ποιο εχεις βάλει φιλέ το full η κάποια πιο light εκδοση; Μη το λες πάντως, το τετραπύρηνοι είναι τουμπανο παιζει να έχει διάφορα. Εμένα ο MX player μου κολαει σε κάποια 1080 mkv και ψαχνω να δω τι φταίει αν είναι θεμα ρυθμίσεων, θέμα WiFi η οτιδήποτε άλλο. Mobile Forum Runner
duende Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 τελικα οσοι το εχετε παιζει οκ?γιατι απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα λιγο μουφα φαινεται..δε δουλευει το wifi, το bluetooth κανει τρελλα..και θελω να παρω κατι αντιστοιχο για τη τηλεοραση μου, αλλα να μη φαω μια εβδομαδα για να το κανω να δουλεψει
Innersense Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Καμια σχέση με μουφα, το μηχανηματακι δουλεύει μια χαρά στα πλαίσια των spec του και όπως ΟΛΑ τα android media player προϋποθέτει ψάξιμο στο σεταρισμα. Εφόσον θέλεις να το αποφυγεις αυτό ψάξε στο γενικό θέμα για τα android media player κάποιο που να το έχουν περισσοτεροι και με καλύτερη υποστήριξη, στα πλαίσια των οικονομικών σου δυνατοτήτων. Mobile Forum Runner 1
Neptous Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Πλήρης αποτυχία αγοράς μέχρι τώρα, έχω στην κατοχή μου το RKM MK802IV, στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε και τα χαρακτηριστικά του: http://www.rikomagic.com/en/product/showpro_id_39_pid_19.html Αν μπείτε και δείτε θα καταλάβετε ότι πραγματικά αυτό το μικρό μπορεί να κάνει θαύματα. Όμως δεν μπορεί να αναπαράγει σωστά κανένα βίντεο μου κάνει σπασίματα των βίντεο έχω κατεβάσει από το google store όλους τους player και κατέληξα ότι οι καλύτεροι είναι ο xmbc και mx αλλά ούτε με αυτούς λύνω κανένα πρόβλημα συνεχίζει κατά την αναπαραγωγή βίντεο να κάνει μικρά σπασίματα στα βίντεο οι πύρινες είναι σε πολύ χαμηλή χρήση άρα δεν έχει λόγω να το κάνει αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχουν σωστό install του Google Android και ευελπιστώ στο μέλλον να το διορθώσουν . Εκτός αν υπάρχουν ρυθμίσεις που μπορώ να κάνω εγώ ο ίδιος έτσι ώστε να λύσω το πρόβλημα ή αν μπορούμε να του βάλουμε καμία πιο λειτουργική έκδοση andoid ?
Innersense Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι έχω και εγώ θεματάκι κατά την αναπαραγωγή FHD με όσους player δοκίμασα (ενσωματωμένους, mx, archos κλπ) και μάλιστα όχι μόνο εκεί αλλά και στο Dailymotion (HD). (Youtube δεν θυμάμαι αν έχει πρόβλημα γιατί τα βλέπω από το PS3). Νόμιζα ότι δεν είχα ψάξει αρκετά τις ρυθμίσεις και δεν ήμουν τόσο κατηγορηματικός απέναντι του αλλά ποιος ξέρει... υγ: βασικά επειδή η διατύπωση σου δεν είναι σαφής να ξεκαθαρίσουμε: Έχεις στην κατοχή σου και το nat-0543 hd220 και το MK802 IV του link, με το hd220 έχεις πρόβλημα στην αναπαραγωγή και το MK802 IV τα παίζει όλα τέλεια;
ShadowSora94 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εχω το mk808b, αν θυμαμαι καλα για XMBC υπαρχει μια αλλη εκδοση για να δουλεψει η gpu(hw decoding)και να μην εχετε προβλημα με FHD Streaming.Ψαξτε στο "Freaktab.com" στις RK 3066 συσκευες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα