Προς το περιεχόμενο

Natec nat-0543 hd220 extreme Media 44.90 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.572259

http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=1312135i6yn4u37mi2t72quh1w

Kαλό φαίνεται αλλά με 4gb  εσωτερική μνήμη.

Για όποιον δεν θέλει να μπλέκει με ταχυδρομεία και αποστολές από εξωτερικό.

• Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  • Επεξεργαστής: RK3066, ARM Cortex A9 με dual core, μέχρι 1.6 GHz
  • Γραφικά: Quad Core Mali-400 GPU + 1080P media
  • DRAM: 1GB DDR3
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2.2 Jelly Bean
  • Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης: 4GB μνήμη Flash
  • Εξωτερική αποθήκευση: MicroSD κάρτα (έως 32 GB)
  • WiFi: 802.11 b/g/n
  • Συνδέσεις: USB 2.0, Bluetooth 3.0
  • Ανάλυση βίντεο: Full HD (1920x1080p)
  • Υποστηριζόμενες μορφές βίντεο: MPEG-1, MPEG-4, AVI, MKV, TS, MOV, VOB, DAT, WMV, ASF, MPG, MP4, MKV, DAT, DivX, FLV, 3GP, PMP
  • Υποστηριζόμενα φορμά ήχου: MP3, FLAC, OGG, WMA, AAC, WAV
  • Απαιτήσεις: Τηλεόραση με ελεύθερη θύρα HDMI, Wi-Fi δίκτυο (για πρόσβαση στο διαδίκτυο μόνο)
  • Διαστάσεις ΜxΠxΥ: 101x48x9.5 mm
  • Εγγύηση: 2 έτη. DOA 7 ημερών

Moderation:Διορθωση συνδεσμου και αφαιρεση διπλης φωτο που εκανε το προιον να μοιαζει ως 2Χσετ.

post-205756-0-10361900-1387443560_thumb.jpg

Επεξ/σία από matrixxx
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος πως γίνεται ο χειρισμός αυτού του gadget? Και επίσης όταν η τηλεόρασή σου διαθέτει τις υποδοχές για hdmi στην πίσω πλευρά και το κουμπώσεις εκεί, πως θα γίνεται η επικοινωνία με κάποιο ασύρματο mouse ή πληκτρολόγιο ή με κάποιο τύπου τηλεχειριστήριο (αν έχει)? Γνωρίζει κανείς τι περιέχει η συσκευασία (πχ. επεκτάσεις καλωδίου HDMI, USB κτλ)?

Δημοσ.

Μπορείς να το χειριστείς με ενσύρματο ποντίκι ή ασύρματο combo ποντίκι/πληκτρολόγιο. Επίσης μπορείς να το χειριστείς από android κινητό με κάποια αντίστοιχη εφαρμογή. Μάλιστα, η συντριπτική πλειοψηφία των tv sticks της Rockchip όπως αυτό, έχουν προεγκατεστημένη μια εφαρμογή που λέγεται ehomemediacenter η οποία σε συνδιασμό με την επίσης δωρεάν rkremote control που μπορείς να εγκαταστήσεις στο κινητό σου σου δίνει την δυνατότητα ασύρματου χειρισμού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mε ~76 $ = ~56 € και δωρεάν μεταφορικά:

MOMI M1

https://www.fasttech.com/products/1110/10004894/1379901-momi-m1-18ghz-quad-core-android-42-jellybean-mini-

Επεξεργαστής Rockchip RK3188 Quad-Core 1.6~1.8GHz

RAM 2GB DDR3

Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης 8GB

WiFi κεραία Εξωτερική Aποσπώμενη

Υποστήριξη AirPlay & DLNA Wireless Connection

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 2
Δημοσ.

Και στις 2 περιπτώσεις και στο natec και στο momi είναι καλό που οι κεραίες είναι εξωτερικές ειδικά στο momi που είναι και αποσπώμενη,το λέω γιατί στο δικό μου mk808b έχω αναγκαστεί να κάνω μόντες με άλλες κεραίες για να έχω αξιοπρεπή αποτελέσματα.

Δημοσ.

Μπορείς να του βάλεις κάποιο usb webcam που να είναι συμβατό με android. 

Με ενσωματωμένη δεν νομίζω να βρεις γιατί δεν έχει και πολύ νόημα. 

Δημοσ.

μου αρεσει και μαλον θα τσιμπησω ενα σημερα οποτε οποιος ενδιαφερεται και δεν ειναι βιαστικος ας περιμενει να πω την γνωμη μου.

για τον φιλο που ρωταει πως γινεται ο χειρισμος βλεπω οτι εχει Bluetooth 3.0 οποτε οποιος εχει ποντικοπληκτρολογιο bt του λυνει τα χερια.

ευχαριστω τον topic starter.

ps: ειναι ευκαιρια να δοκιμασω και αυτο που ειχα παρει παλιοτερα. το λινκ ειναι για να δειτε το αντικειμενο κι οχι για αγορα απο εκει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επανερχομαι μιας και το πηρα νωριτερα.

το air mouse δεν επαιξε αλλα γι αυτο μπορει να φταινε οι μπαταριες που εχω ( επαναφορτιζομενες).

κανει πολυ ωρα να φορτωσει απ την στιγμη που το βαζεις στην πριζα σε σχεση με το κινητο και το ταμπλετ που εχω (ερχεται με 2αμπερο τροφοδοτικο).

εχει εισοδο για micro sd (εβαλα του κινητου μου και επαιξε οκ),

εχει usb εισοδο για βαλεις ποντικι/πληκτρολογιο και micro usb με μετατροπεα σε usb για να συνδεεις στικακια, δισκους κλπ.

συνδεσα bluetooth logitech mouse mx1000 και πληκτρολογιο παλι της logitech το mx5000. το ποντικι μετα απο 2-3 λεπτα εκανε τα τρελα του. το πληκτρολογιο ηταν οκ, αλλα οταν εκανα restart το στικακι επρεπε να παω να ενεργοποιησω παλι το πληκτρολογιο απο τις ρυθμισεις του android. το ποντικι επαιζε κανονικα.

κανει παραπανω ωρα στην εγκατασταση προγραμματων(σε συγκριση με αλλες συσκευες που εχω).

δεν εχει 4gb ελευθερα αλλα λιγοτερα. εσωτερικος αποθηκευτικος χωρος 0,98gb και nand flash 2 gb. αντε βγαλε ακρη.

επαιξα angry birds starwars 2, sparcle 2 χωρις καποιο προβλημα.

εχει εικονιδιο superuser οποτε λογικα ειναι root. εχει playstore.

συνεχεια αυριο. ωρα για υπνο.

να συμπληρωσω οτι εχει καποιο θεμα με το wifi. ενω εχει φουλ σημα και εχει συνδεθει δεν μπορω να σερφαρω κλπ. το ρουτερ μου ειναι ενα 3com. επισης εδωσα ιντερνετ και απ το κινητο μου και δεν μπορεσε να συνδεθει.

καποια στιγμη επαιξε αλλα μετα παλι τα ιδια.

Επεξ/σία από npapagri_xtra
Δημοσ.

xbmc σηκώνει;
Τόσο διάβασμα με τις κολοσυσκευες δεν αντέχεται ποια έλεος!

Επίσης θα με βόλευε αν μπορεί να συνεργαστεί με το Link.png Site: PS3 keyboard

Μάλλον θα ρίξω παραγγελία για ένα και ότι γίνει!

Mobile Forum Runner

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...