Προς το περιεχόμενο

Huawei ascend w1 99 eurw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην τρελαθούμε κιόλας. Τα 4GB δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα φτάνουν για ελάχιστες εφαρμογές(λίγες περισσότερες αν τις κάνεις install από την κάρτα για να μην γεμίσει το others). Και εκτός αυτού, ρωτήστε τους χρήστες του 8S πως κάνουν update (ή αν καν μπαίνουν στην διαδικασία να κάνουν update). Δεν έχουν καν χώρο να κατεβεί το update και κάνουν στην ουσία στήσιμο από την αρχή.

Επίσης αναφέρθηκε ότι ούτε με GDR2 ούτε με την beta/developer(?) GDR3 δεν έχει ραδιόφωνο όπως άφησε να εννοηθεί κάποιος πιο πάνω. Επειδή αυτό έγινε στην πλειοψηφία των WP δεν σημαίνει ότι το υποστηρίζουν όλα.

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλη τιμουλα σε γενικες γραμμες,ψαχνομαι για κινητο αυτες τις μερες αλλα δε θα το τσιμπησω επειδη:

1)Δεν εχει ραδιο.

2)Και οπως αναφερουν και αλλα μελη,πολυ μικρη μνημη που δε σου δινει τη δυνατοτητα να βαλεις πολλες εφαρμογες.

Σε καποιους τα παραπανω 2 μπορει να μην τους νοιαζει,οποτε ειναι μια χαρα τιμη.

Δημοσ.

Παντως αυτο παιρνει καρτα μνημης, το θεμα ειναι θα μπορεις να αποθηκευσεις προγραμματα?

Δημοσ.

εφαρμογες πολλες μπορεις να να βαλεις, στο δικο μου με WP7.8 με 1GB μουσικης με φωτογραφιες και γυρω στις 200 εφαρμογες χρησιμοποιω 5.5GB μνημης. Οι φωτογραφιες και η μουσικη μπορουν να μπουν στην SD. Παντως ναι σου δημιουργεουν τα 4GB μια κλειστοφοβικη αισθηση, ιδιως αν θες καποιο offline GPS. Απλα μη δημιουργουμε την αισθηση οτι δεν μπορεις να βαλεις εφαρμογες μεσα

Μην τρελαθούμε κιόλας. Τα 4GB δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα φτάνουν για ελάχιστες εφαρμογές(λίγες περισσότερες αν τις κάνεις install από την κάρτα για να μην γεμίσει το others). Και εκτός αυτού, ρωτήστε τους χρήστες του 8S πως κάνουν update (ή αν καν μπαίνουν στην διαδικασία να κάνουν update). Δεν έχουν καν χώρο να κατεβεί το update και κάνουν στην ουσία στήσιμο από την αρχή.

Επίσης αναφέρθηκε ότι ούτε με GDR2 ούτε με την beta/developer(?) GDR3 δεν έχει ραδιόφωνο όπως άφησε να εννοηθεί κάποιος πιο πάνω. Επειδή αυτό έγινε στην πλειοψηφία των WP δεν σημαίνει ότι το υποστηρίζουν όλα.

Δημοσ.

κακα τα ψεματα οταν εχουν βγει παιχνιδια 1 γκιγκα! Αμα για εφαρμογες μπορεις να χρησιμοποιησεις μονο 4GB ειναι λιγα...

Δημοσ.

εφαρμογες πολλες μπορεις να να βαλεις, στο δικο μου με WP7.8 με 1GB μουσικης με φωτογραφιες και γυρω στις 200 εφαρμογες χρησιμοποιω 5.5GB μνημης. Οι φωτογραφιες και η μουσικη μπορουν να μπουν στην SD. Παντως ναι σου δημιουργεουν τα 4GB μια κλειστοφοβικη αισθηση, ιδιως αν θες καποιο offline GPS. Απλα μη δημιουργουμε την αισθηση οτι δεν μπορεις να βαλεις εφαρμογες μεσα

Μην ξεχνάμε ότι στο 4S και στο W1 έχεις περίπου 2.8 ελεύθερα αν θυμάμαι καλά λόγω του λειτουργικού. Με 10-20 εφαρμογές, φωτογραφίες, μουσική δεν είχε μείνει παραπάνω από 500MB και το update ήθελε γύρω στα 600.

Από την στιγμή που είναι σαν να έχεις τις διπλάσιες εφαρμογές λόγω του others τι περιμένεις?

Δημοσ.

κακα τα ψεματα οταν εχουν βγει παιχνιδια 1 γκιγκα! Αμα για εφαρμογες μπορεις να χρησιμοποιησεις μονο 4GB ειναι λιγα...

skyrim για κινητο?

• Like 1
Δημοσ.

Πηγα το ειδα απο κοντα, ο πωλητης μου ειπε οτι περνανε προγραμματα και στην μνημη! Ενω οτι θα βγει σε λιγες μερες αναβαθμιση που θα εχει και ραδιο και θα την παρει σιγουρα... Ισχυουν αυτα οι μπαρουφες για να πουλησει μου ελεγε? εγω προσωπικα δεν το πιστεψα, αλλα ισχυουν γινεται πιο ελκυστικη περιπτωση...

Δημοσ.

Πηγα το ειδα απο κοντα, ο πωλητης μου ειπε οτι περνανε προγραμματα και στην μνημη! Ενω οτι θα βγει σε λιγες μερες αναβαθμιση που θα εχει και ραδιο και θα την παρει σιγουρα... Ισχυουν αυτα οι μπαρουφες για να πουλησει μου ελεγε? εγω προσωπικα δεν το πιστεψα, αλλα ισχυουν γινεται πιο ελκυστικη περιπτωση...

μπαρούφες. τίποτα από τα δυο δεν έχει ειπωθεί από την microsoft ή την huawei. μάλιστα η huawei είπε ότι δεν θα έχει ραδιόφωνο με κάποιο update αλλά ο τρόπος που το έθεσε άφησε περιθώρια για αμφιβολία.

Δημοσ.

Εγω εξαρχης θεωρω οτι λενε μπαρουφες μεχρι αποδειξεως του αντιθετου... Η πλακα ειναι οτι ενω σε προσφορα ειχαν το w1, σε ξεχωριστη θεση ειχαν το ΖΤΕ Τανια (καλουλι και αυτο αλλα με 7.5) Το w1 ηταν χαμενο μαζι με τα υπολοιπα! 

Δημοσ.

αν το παρει κανεις ας μας πει πως παει. παντως η διαφορα ειναι σιγουρα ο 1,2 ghz επεξεργαστης οταν τα περισσοτερα ειναι στο 1 ghz και σε συνδυασμο με windows phone λογισμικο πιστευω θα πεταει.

Για το ραδιοφωνο δεν ξερω ισως να μν εχει καθολου. Και το 520 δεν ειχε αλλα με το τελευταιο update απεκτησε, κατι το οποιο δν θα γινει ποτε στο umia 620 αποτι ειχα διαβασει.

Παντως εγω που εχω lumia 520 πιστευω οτι τα 8 gb ειναι ιδανικα για κανα 2-3 παιχνιδακια και 6-7 εφαρμαγες. Αν δν γραφονται σε καρτα οι εφαρμογες και θελεις να χεις καμια 10αρια εφαρμογες(+φωτο μουσικη και αλλα) ισως ειναι και προβλημα τα 4gb.

Δημοσ.

Το y300 απο κωτσοβολο με παζαρι 106ε και εχει κ κουπονι -10% αρα λογικα 95ε... καλη τιμη!

Παντως, οσον αφορα την RAM...

512ΜΒ σε Android και 512MB σε WP8 δεν ειναι το ιδιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...