Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα του insomnia κ καλες εορτές να έχουμε!

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα πρόκειται να αγοράσω κάρτα γραφικών και το ποσό που μπορώ να δώσω ειναι 100ευρώ,κ άιντε με το ζόρι 110-120.. παραπάνω με τν καμία.

Αυτήν την στιγμή έχω την καρτα γραφικών της μητρικής,η οποία είναι η HD3000 οπότε καταλαβαίνεται οτι απο παιχνίδια μηδαμινά πράγματα και αυτά σε low settings! Ο επεξεργαστής μου ειναι ο phenom II 965 BE, ραμ 4gb,σκληρός SATA3 και τροφοδοτικό στα 500W της thermaltake.

H οθόνη μου είναι δυστυχώς 17' με μέγιστη ανάλυση τα 1280x1024.

Μέχρι στιγμής βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτές τις κάρτες:

Απο θέμα απαιτήσεων θέλω να μπορεί να σηκώνει τα καινούργια παιχνίδια οπως το Crysis 3,COD Ghosts,NFS,Skyrim,Far Cry 3 κτλ. στην ανάλυση των 1280x1024 και να μου αντέξει 2-3 χρόνια...

*Να μπορεί να την αντέξει το τροφοδοτικό μου.Και πιθανον αμα βρεθουν τα χρηματα μέχρι το καλοκαιρί κ πάρω μία HD οθόνη τουλαχιστον στις 21',  να τα βγάζει πέρα και σε υψηλότερες αναλύσεις. Αλλά δν καίγομαι κ τόσο να τα πηγαίνει εξαίσια στο FULL HD!

Θα ήθελα να μου πείτε με ποια σειρά θα τις διαλέγατε απο την καλύτερη προς την χειρότερη..

Επείδη μπορεί τλκ να μπορώ να δώσω 120 αλλά μπορεί κ μόνο 100...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! :)

Δημοσ.

Γιατί? Με την 7770 ή 650 έχει τόσο αξιοπαινη διαφορά? αμα τλκ δν μπορέσω να παρω την 7790 ποια μου προτείνετε μετά?

Δημοσ.

Όπως φαίνεται και στο Review παραπάνω, η 650 είναι ίσα πιο γρήγορη. Έχει όμως το PhysX. Ίσως χρειαστεί να κόψει κάποια Details σε κάποια Games ίσως και όχι.

Δημοσ.

Όπως φαίνεται και στο Review παραπάνω, η 650 είναι ίσα πιο γρήγορη. Έχει όμως το PhysX. Ίσως χρειαστεί να κόψει κάποια Details σε κάποια Games ίσως και όχι.

Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο review συγκρίνει την 650Ti όχι την απλή.

Δημοσ.

δεν νομιζω να μπορει να παιζει παιχνιδια με PhysiX οn στην 650. 

Δημοσ.

7770 ή 7790.Οτι μπορεις να αγορασεις. Επισης να σου αναφερω οτι για την αγορα των συγκεκριμενων καρτων να κοιταξεις διαφορα καταστηματα που δινουν και δωρο ενα παιχνιδι πχ http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-7770-GHZ-EDITION-1GB-11201-17-20G.htm

Και γενικα http://www.you.gr/special-pages/promo/AMD-Never-Settle-Forever

Δημοσ.

Τι είναι το PhysiX?

Ναι θα ήταν ωραίο κ ένα παιχνίδι δώρο... απλά θέλω μια κάρτα κ ένα κατάστημα το οποίο να την έχει άμεσα διαθέσιμη,ώστε να μην μπλεξω με παραγγελίες κ μεταφορές και αργήσει να έρθει... γιατί πέρισυ που ήθελα να πάρω κάτι άλλο για τον υπολογιστή μέσα στις γιορτές,έτσι την έπαθα και άργησε πάρα πολύ να μου έρθει...

Δημοσ.

Ριξε μια ματια στα παραπανω καταστηματα που σου ανεφερα. Δεν γνωριζω ποια αλλα καταστηματα δινουν παιχνιδι δωρο με την καρτα γραφικων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...