Re4cTiV3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Σκέφτομαι να πάρω ένα λαπτοπ για development + φορητότητα για καμιά παρουσίαση.. Θα το συνδέω με HDMI σε 22άρα όταν θα κάνω development για πολύ ώρα.. Η κύρια ενασχόλησή μου είναι με android και python(django).. Σκέφτομαι ένα macbook pro ή ένα dell xps(με debian).. εσείς τι λέτε;
ZAKKWYLDE Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ότι και να κάνεις φρόντισε να έχει SSD 4
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Σκέφτομαι να πάρω ένα λαπτοπ για development + φορητότητα για καμιά παρουσίαση.. Θα το συνδέω με HDMI σε 22άρα όταν θα κάνω development για πολύ ώρα.. Η κύρια ενασχόλησή μου είναι με android και python(django).. Σκέφτομαι ένα macbook pro ή ένα dell xps(με debian).. εσείς τι λέτε; Αφού θα έχεις debian στο dell, τότε πραγματικά για ό,τι φτάνουν τα χρήματά σου. Plus ό,τι σου είπαν και τα παιδιά πιο πάνω.
coffeex Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ότι και να κάνεις φρόντισε να έχει SSD Και ραμ. Αυτά που λένε και τα παιδιά ποιο πάνω αρκούν, αν έχεις λεφτά πάρε ένα macbook pro.
LogokrisiaGR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Με οπουδήποτε διπύρηνο στα 2ghz+ θα είσαι καλυμμένος... ram τουλάχιστον 4 gb... για django τουλάχιστον που γνωρίζω, από εκεί και πέρα για android development δεν ξέρω τι παίζει... φαντάσου στο δικό μου ένα αρχαίο amd 2-core 2ghz με 4gb ram κάνω development σε django πάνω σε vagrant και δεν παίζει το παραμικρό πρόβλημα... το VS2013 τρώει τα κολλήματα του πάντως....
tsipouro Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 το VS2013 τρώει τα κολλήματα του πάντως.... Εννοείς στο PC σου; Γιατί για μένα το '13 "φυσάει"
LogokrisiaGR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 στο PC μου.... στου γραφείου με πολύ βαριά project φυσάει όπως λες...
Re4cTiV3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 ισως παω για Macbook για πιθανό iOS devel μετά.. 13 λέω γιατί το 15άρι ξεφεύγει πολύ... είναι καλή η ίνστα;; Το vagrant τι ακριβώς κάνει;
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 το 13άρι δεν βολεύει για development... Πολύ μικρή οθόνη. Το 15άρι ξεφεύγει αλλά είναι καλό εργαλείο. Κυρίως γιατί ό,τι και να βάλεις - βγάλεις είσαι σίγουρος πως δεν θα κλατάρει το σύστημα και θα πας για format (αυτό δεν είναι attribute του μεγέθους οθόνης προφανώς). Το μόνο κακό είναι ότι δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο με το "aptitude".... αλλά σίγουρα υπάρχουν σχεδόν όλες οι λειτουργίες συστήματος που έχεις συνηθίσει (xargs, awk, wget, curl κτλ) Προσωπικά θα πρότεινα δαγκωτό Apple αλλά κοστίζει αρκετά.. τα αξίζει βέβαια.
Re4cTiV3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 όταν κάνω development θα το συνδέω με 22άρα δική μου..
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Οπότε περιορίζεις την χρήση του.... Εάν εσύ είσαι ΟΚ με αυτό, τότε δεν πέφτει λόγος σε κανένα. Προσωπικά όμως θα σου έλεγα πως εάν είναι να το κάνεις έτσι πάρε ένα MAC Mini να το συνδέεις στην οθόνη σου και ένα air για την φορητότητα (ή ένα iPad).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα