migf1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Γνωρίζει κανείς κάνα πρόγραμμα πλην του KeyTools (αυτό το έχω) που να μπορεί στο de-compilation ενός chm αρχείου να κάνει extract και τα [alias] και [maps] sections μέσα στο HtmlHelp Workshop project που δημιουργεί; Βρήκα και κατέβασα την trial version του ChmDecompiler το οποίο όντως δείχνει να το κάνει, αλλά επειδή είναι trial κάνει extract μόνο μερικά και για τα υπόλοιπα γράφει να το αγοράσεις (100 ευρώ θέλει!). Το KeyTools που είναι free μου βγάζει όντως το [alias] section, από το οποίο μετά εγώ φτιάχνω το [maps] section μέσα στο project file του HtmlHelp Workshop, αλλά τελικά δεν δουλεύει το context-sensitive help μέσα στην εφαρμογή. Μου χτυπάει "HH_HELP_CONTEXT without [maps]" error. Δεν πρόκειται για κάτι που το χρειάζομαι επαγγελματικά ή για κάτι σοβαρό, αλλά τελείωσα χτες μια μετάφραση που έκανα με hex-editing σε έναν αρχαίο soccer manager για Windows (πόσταρα σχετικά εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/510997-ελληνικό-new-star-soccer-1/) και δεν θα έλεγα όχι στο να κατάφερνα να το κάνω να δουλέψει με ελληνική context-sensitive Βοήθεια. Αν έχει κάποιος τον ChmDecompiler, μπορώ να του στείλω το chm αρχείο, να το κάνει de-compile και να μου στείλει το extracted project να το δοκιμάσω. Ή αν κάποιος έχει δοκιμασμένα άλλα tools για αυτή τη δουλειά (το VS το κάνει άραγε; ) να του στείλω το chm αρχείο. Ή αν είναι εξοικειωμένος με τη διαδικασία, μήπως θα μπορούσε να το δοκιμάσει μόνος του στο chm αρχείο του παιχνιδιού που λέω στο παραπάνω λινκ (ή να του στείλω το ελληνικό HtmlHelp Wοrkshop project ... δεν έχω πρόβλημα) Thanks! ΥΓ. Έλεος, το φόρουμ δεν αφήνει να βάζουμε τη λέξη "Help" στον τίτλο του μηνύματος.
migf1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ουδείς; Κανείς δεν έχει χρειαστεί να κάνει re-create τα [alias] και [maps] sections ενός .chm αρχείου με de-compilation?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα