giwrgos1987 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα παιδια.Εχω μια καρτα γραφικων gtx770 2gb oc της gigabyte και εχω το εξης προβλημα.Εβαλα ενα παιχνιδι να τρεχει (συγκεκριμενα το tomb raider) και οταν ξεκινησε και μπηκα στο παιχνιδι εκλεισε ξαφνικα ο υπολογιστης ο οποιος δεν ειναι ουτε 2 μηνων και οταν ανοιξα τν υπολογιστη δεν μου διαβαζει καθολου την καρτα και δεν μ βγαζει τιποτα στην οθονη.εβαλα το hdmi στην μητρικη και εδειξε η οθονη κανονικα.εβαλα αλλη καρτα και την αναγνωριζει οποτε η μητρικη δεν εχει θεμα.Θελω την γνωμη σας πριν στειλω email στο καταστημα μηπως μπορω να κανω και κατι αλλο για να τσεκαρω οτιδηποτε. Ευχαριστω..
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Aμα δεν αναγνωριζει την καρτα, και η μητρικη αναγνωριζει τα γραφικα του επεξεργαστη και αλλη καρτα, τοτε αναγκαστικα επικοινωνεις με το καταστημα που την αγορασες για να σου την αντικαταστησουν.
giwrgos1987 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Aμα δεν αναγνωριζει την καρτα, και η μητρικη αναγνωριζει τα γραφικα του επεξεργαστη και αλλη καρτα, τοτε αναγκαστικα επικοινωνεις με το καταστημα που την αγορασες για να σου την αντικαταστησουν. Αυτο ακριβως συμβαινει.Ελπιζω να βρω ακρη με την εγγυηση γιατι ειναι καινουργια η καρτα και ειναι κριμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα