Dark-Shadow Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Εδω και καιρό έχω ένα θέμα με το PC. Όταν ανοίγω το PC αρκετές φορές δεν δίνει σήμα στην οθόνη και ο ανεμιστήρας της GPU τρέχει full 100%. Έχει άλλες φορές που ανοίγει κανονικά. Εχω ψάξει στο google και έχω βρεί παρα πολλά παρόμοια θέματα αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. Εχω δοκιμάσει να βγάλω την μπαταρία από την mobo και κάποιες φορές μου άνοιξε κανονικά. Έχω βγάλει την GPU από το slot και την ξανάβαλα αλλά και αυτό μερικές φορες έπιανε. Προ λίγου έβαλα το άλλο καλόδιο PCI-E που έρχεται απο το τροφοδοτικό αλλά πάλι δεν ανοιξε το PC. Έχει κανείς καμιά ιδέα; MOBO: Asus Striker 2 Formula GPU: Asus GTX280 Τροφοδοτικό: Thermaltake Toughpower 850W EDIT: Επίσης να αναφέρω οτί το LCD Poster της μητρικής περνάει όλα τα τεστ.
Kostas_12ldb Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα! Αυτό μου το έκανε ο δικός μου H/Y όταν είχα την 8900GT ένα φεγγάρι σε AMD Athlon II μηχάνημα. Μερικές φορές μου έπαιζε κανονικά, μερικές ξεκινούσε ο Η/Υ με την onboard κάρτα γραφικών. Μόλις την κότσαρα σε Intel σετάρισμα (με το ίδιο τροφοδοτικό) κανένα πρόβλημα... Για κάποιον λόγο άναβε το λαμπάκι της κάρτας γραφικών για προστασία θερμοκρασίας, και το σύστημα την έκανε override. Παρόμοιο πρόβλημα μυρίζομαι. Δυστυχώς ούτε εγώ είχα βρει λύση στο θέμα τότε, όσο κι αν έψαξα...
Millennium Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασε την σε άλλο σύστημα.Μπορεί να'ναι το τροφοδοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα