Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω ενα συστημα με 8gb Ram DDR3,C2D 8600 και Sapphire HD7770 1GB OC edition.3-4 μερες τωρα,κι ενω επαιζα κανονικα τα παιχνιδια μου (Ghosts,NFS κτλ) πλεον τα παιχνιδια σκαλωνουν και κανουν σπασιματα.

Επισης εχει τυχει ενω το πρωι παιζω το NFS κανονικα,μετα απο 5 ωρες να το βαζω και να σκαλωνει σαν τρελο.Απο τι μπορει να ειναι αυτο το πραγμα?Καμια ιδεα?

Δημοσ.

η 7770 δεν τα παιζει τα παιχνιδια που ανεφερες στο full . ειναι οπως και να το κανουμε βαρια . εχεις κανει εκκαθαριση δισκου (ccleaner) defragment?εχεις κανει προσφατα format?

Δημοσ.

Δεν ζητησα full αναλυση (αν και το NFS παιζει τερμα μια χαρα),απλα να μην παγωνει καθε 5 frames.Το θεμα ειναι οτι ολη την προηγουμενη βδομαδα μια χαρα επαιζε.Το μηχανημα δεν εχει πολυ καιρο που εχει κανει φορματ.Διαβασα καπου οτι καποιοι drivers ειχαν θεμα και σημερα βγηκαν νεοι.Τους περασα πριν λιγο.Ολα τα παιχνιδια (BF4,NFS κτλ) ισιωσαν εκτος απο το Ghosts...

Δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα τι φταιει.Εκει που δουλευε μια χαρα τωρα καπουτ... B)

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω κι αυτο.Το οτι ο σκληρος εχει ελευθερα μονο 12 GB παιζει ρολο? (μιας και μιλησαμε για δισκους πιο πανω)

Δημοσ.

Μαλισταααα!Βρηκα το τι κανει και λεει για stability στα γραφικα κτλ οντως.Που το βρισκουμε για κατεβασμα ομως?Παντου ειδα για steam και εγω το εχω απο τον θειο....

Δημοσ.

Μαλισταααα!Βρηκα το τι κανει και λεει για stability στα γραφικα κτλ οντως.Που το βρισκουμε για κατεβασμα ομως?Παντου ειδα για steam και εγω το εχω απο τον θειο....

εχει βγει update no3

Δημοσ.

Το να παιζει το πρωι και το απογευμα να "κολλαει" ειναι περιεργο. Δηλαδη αν κανεις restart φευγουν τα κολληματα.

Θα κοιτουσα συνεχως ram usage.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...