giorgos823 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 καλησπέρα παιδιά θα ήθελα βοήθεια προχτές αγόρασα έναν ssd kingston 60 gb και θα ήθελα να τον χρησιμοποιήσω σαν δίσκο για τα windows και τον 500 gb για αποθηκευτικό χορo.....και εδώ ξεκινάει το πρόβλημα μου όταν συνδέω τον 500ri και συνδέω και τον ssd μου τον εμφανίζει κανονικά και όταν συνδέω τον ssd δεν εμφανίζει πουθενά τον 500.....μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
TheELF Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 όταν συνδέω τον 500ri και συνδέω και τον ssd μου τον εμφανίζει κανονικά και όταν συνδέω τον ssd δεν εμφανίζει πουθενά τον 500.....μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Μέσα από το bios αυτά;;; Δεν μας λες μια και την μητρική που έχεις;; 1
giorgos823 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 εχω την gigabyte ga-h55m-s2 καπος αρχαια αλλα δεν νομιζω πως εχω θεμα με αυτην!
SPANK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δεν τους εμφανίζει και τους 2 στο bios οταν τους εχεις επανω ? Δοκίμασε να τους αλλάξεις καλώδια sata και θύρες , επισης βαλε τον ssd κανε boot κανονικα και δες λιγο σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος με το hdsentinel , επισης το ιδιο και με τον 500 αν μπορεις να τον βάλεις σε αλλο pc Επίσης ενα reset bios απο την μπαταρία της μητρικής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα