snakes Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας, Μήπως γνωρίζει κανείς, κανένα τρόπο να εγκαταστήσω οδηγούς ενός παλιού πολυμηχανήματος στα windows 8 (στα windows 7 εγκαθίσταται χωρίς πρόβλημα στα 8 όμως όχι) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εκτυπώσω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
TheELF Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Πες μας το μοντέλο του μηχανήματος,αν υπάρχου οι drivers σαν πακέτο από την σελίδα του εκτυπωτή,έστω και για τα 7,τότε σχεδόν σίγουρα θα δουλέψουν και στα 8.
snakes Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 canon ir1510 οι drivers υπάρχουν σε windows 7, όμως κατά ένα περίεργο λόγο δεν εγκαθίσταται στα 8Μου βγάζει κάτι τέτοιο
tsakonas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 πρέπει να κανεις την εγκατάσταση χειροκίνητα και στο σημείο που βγάζει λίστα με drivers να διαλέξεις, πατάς have disk, και πηγαίνεις στο φάκελο με τους drivers. αν είναι σε exe, κάντο extract σε ένα φάκελο με το 7zip
snakes Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 πρέπει να κανεις την εγκατάσταση χειροκίνητα και στο σημείο που βγάζει λίστα με drivers να διαλέξεις, πατάς have disk, και πηγαίνεις στο φάκελο με τους drivers. αν είναι σε exe, κάντο extract σε ένα φάκελο με το 7zip Το έχω προσπαθήσει και αυτό φίλε μου χωρίς αποτέλεσμα όμως...
snakes Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά έβαλα τα windows 7 στο vmware workstation 10 πέρασα τους drivers και τώρα εκτυπώνει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα