Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Deesnider σταματα "πλιζ"!!εχω λιωσει αχαχαχαχα...Κυριε εκπαιδευτα δεν πεφτω να τσιμπησω καθως δεν εχω κανει εμβολια και αφου δεν εφαγα λαχανορυζο ειμαι αδυναμος και θα πεσω και θα σκισω κανα φρυδι και με τη μπιχλα εδω μεσα θα κολλησω τιποτα. Χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Deesnider σταματα "πλιζ"!!εχω λιωσει αχαχαχαχα...Κυριε εκπαιδευτα δεν πεφτω να τσιμπησω καθως δεν εχω κανει εμβολια και αφου δεν εφαγα λαχανορυζο ειμαι αδυναμος και θα πεσω και θα σκισω κανα φρυδι και με τη μπιχλα εδω μεσα θα κολλησω τιποτα. Χαχαχαχαχα

χαχαχα Κυριε εκπαιδευτα επειδη επιμενετε κάτι ειναι ύποπτο εδω. 

Δημοσ.

το κυριε εκπαιδευτα το λετε λογω ΘΟΥ ΒΟΥ ? :P

Περα απο την πλάκα τωρα αμα πας σε σοβαρές θέσεις στο στρατο πχ ειδικες δυνάμεις ή εφεδρος αξιωματικος κτλπ τοτε ετσι προσφωνεις τον εκπαιδευτη με το Κυριε μπροστα και τους μονιμους αξιωματικους με το Κυριε και τον βαθμο τους πχ Κυριε Λοχαγε , Κυριε Σημαιοφορε για το Ναυτικο κτλπ σε σταση προσοχης παντα οταν μιλας στον ανώτερο και με σούστα και παρουσιάζεσαι κανονικα οχι στο προσωπο βεβαια ολα αυτα αλλα στον βαθμο. Σεβασμος στον βαθμό του. Ενταξει οποιος δεν τα γουσταρει αυτα παιρνει αναβολη και φευγει. Για μενα κανεις δεν πρεπει να ειναι με το ζορι στο στρατο και αν ηταν στο χερι μου θα τον εκανα επαγγελματικο και τελος εκει. 

ΥΓ. Αμα δεν γουστάρεις να σε τρέχει ο εποπ υπαξιωματικος πας δοκιμάρα εξαρχης τρως μια 4μηνη εμπλοκή αλλα μετα εισαι κυριλέ.

Δημοσ.

Μαγκες τωρα πιυ το σκέφτομαι οντως κ μενα εκανε μερρς να λειτουργήσει το ολο συστημσ τοσο που με ειχε προβλημστισει. Αλλα σπ την αλλη λογικο ειναι με τοση ταλαιπωρία κ τόσους αντρες γύρω πως να σηκωθεί?

Πάντως μετα τα εμβόλια τον στρατου πολλοι εχουν πει πως δεν αρρωσταινουν ευκολα..

Μαγκες τωρα πιυ το σκέφτομαι οντως κ μενα εκανε μερρς να λειτουργήσει το ολο συστημσ τοσο που με ειχε προβλημστισει. Αλλα σπ την αλλη λογικο ειναι με τοση ταλαιπωρία κ τόσους αντρες γύρω πως να σηκωθεί?

Πάντως μετα τα εμβόλια τον στρατου πολλοι εχουν πει πως δεν αρρωσταινουν ευκολα..

Δημοσ.

Στο νοσοκομείο, τα φάρμακα που θεωρούν οι γιατροί ότι πρέπει να πάρεις, τα παίρνεις θέλεις δε θέλεις. Η μόνη άλλη επιλογή σου, είναι να μη νοσηλευτείς. Από τη στιγμή όμως που θα αποφασίσεις να νοσηλευτείς, το κάνεις υπό τους όρους τού νοσοκομείου, όχι τους δικούς σου.

Στο νοσοκομειο μπορεις να αρνηθεις τη νοσηλεια στο στρατο δε μπορεις να φυγεις. Ατυχης ο συσχετισμος. 

Σαφώς και «σκασίλα τους». Αν έχεις λεφτά για ν' αγοράζεις τυρόπιτες και τα σχετικά από το Κ.Ψ.Μ., κάθε φορά που το φαγητό δε σού αρέσει, είσαι ελεύθερος να το κάνεις. Διευκρινίζεται απλώς, ότι η μονάδα δεν έχει ούτε την ελάχιστη υποχρέωση να παρέχει ποικιλία επιλογών. Σ' αρέσει το στάνταρ φαγητό τής ημέρας; Τρως. Δε σ' αρέσει; Αγοράζεις κάτι άλλο. Δε μπορείς να αγοράσεις; Ψοφάς απ' την πείνα, ή τρως τα νύχια σου... 

Τα εμβολια τα κανουν υποχρεωτικα για να με προστατεψουν απο ασθενειες; Τοτε σε περιπτωση που παω να ψοφησω απο την πεινα πρεπει να με υποχρεωσουν να φαω για να με προστατεψουν απο το θανατο.

Αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας δε, ούτε καν κουραστικές, ή έστω για γέλια δεν είναι πλέον. «Μήπως» το ένα, «μήπως» το άλλο, «μήπως» τα παίρνουν από τα φάρμακα...

...το μόνο που αποκλείεται σύμφωνα με το μυαλό ορισμένων, είναι το ενδεχόμενο να υπάρχει όντως λόγος για τους εμβολιασμούς.

Το ότι «κάτι δεν πάει καλά», είναι βέβαιο. Το ζήτημα είναι σε τίνος το κεφάλι...

Ενα απο τα εμβολια που σου επιβαλλουν ειναι το αντιφυματικο. Στο λινκ http://olympia.gr/2012/09/20/%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89/ διαβαζω οτι συμφωνα με το νομο 4053 του 9/15 Ιουνιου 1960 το συγκεκριμενο ειναι υποχρεωτικο μονο αν κηρυχθει πανδημια. 

Για το ηπατιτιδας Β ευκολα βρηκα 3 λινκς που ομιλουν για τις παρενεργιες του. 

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%B2-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B5-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%AE

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/07/07/60-things-that-can-go-terribly-wrong-with-hepatitis-b-vaccination.aspx

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/vaccine_hepatitis_b.html

Τελος συμφωνα με το νομο 3418 2005 

Άρθρο 12

Συναίνεση του ενημερωμένου ασθενή

1. Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση

οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη

συναίνεση του ασθενή.

2. Προϋποθέσεις της έγκυρης συναίνεσης του ασθενή

είναι οι ακόλουθες:

α) Να παρέχεται μετά από πλήρη, σαφή και κατανοητή

ενημέρωση, σύμφωνα με το προηγούμενο άρθρο.

β) Ο ασθενής να έχει ικανότητα για συναίνεση.

αα) Αν ο ασθενής είναι ανήλικος, η συναίνεση δίδε−

ται από αυτούς που ασκούν τη γονική μέριμνα ή έχουν

την επιμέλειά του.

Σαν προβατα στη σφαγη πατε μερικοι. Ισως χειροτερα γιατι υποτιθεται οτι εχετε λογικο νου.

Δημοσ.

Μπουρδες. Εγω εκανα ολα τα εμβόλια στο στρατο και δεν επαθα ποτε τιποτα και δεν ξερω και κανεναν που να επαθε και οποιος δεν τα κάνει ειναι επικινδυνος για την δημοσια υγεια γιατι αμα παθει κατι μπορει να τρέχουν ολοι μετά. Οι γιατροι ξέρουν καλυτερα απο ορισμενους γιατι το έχουν σπουδάσει. Αν αρνηθεις τα εμβολια για μενα επρεπε να ειναι λογος αναβολης.Ο στρατιωτης δεν ειναι συνεργασιμος. 

Παρομοια περιστατικα ειχαμε και με τον Jobs που τελικα δεν ακουσε τους γιατρους πεθανε απο καρκινο απο την Παπαγιαννιδου την αρνητρια του AIDS που πηρε ενα καρο κοσμο στο λαιμο της και αλλους πολλους τετοιους που βλεπουν ιατρικες συνομωσιες και νομιζουν οτι μπορουν να εχουν αποψη σε κατι που δεν εχουν σπουδασει. Δεν μπορεις να έχεις αποψη οταν δεν ξέρεις ή ξερεις σκορπια πράγματα δυστυχως. Ειναι κριμα καποιοι να παρασυρονται και να παιρνουν τέτοια ατομα στα σοβαρά. 

• Like 1
Δημοσ.

Ποτέ κανένας δεν έχει πάθει τίποτα απο εμβόλια στρατού

Τι μας λες ρε φίλε τώρα; 25 χρόνια έχω από τότε που απολύθηκα κι ακόμα δε μού κάνει κούκου...καταστράφηκα σου λέω! Τι να την κάνω που είναι ίσα με τρίτο πόδι, άμα όλη την ώρα κρέμεται;

Στο νοσοκομειο μπορεις να αρνηθεις τη νοσηλεια στο στρατο δε μπορεις να φυγεις. Ατυχης ο συσχετισμος. 

Επισημαίνεις τον «ατυχή συσχετισμό», στον εαυτό σου; Ελπίζω ότι κατάλαβα σωστά, έτσι; Ενδιαφέρουσα φάση, δε λέω! Αν όμως τον επισημαίνεις σ' εμένα, μάλλον έχεις μπλέξει τα μπούτια σου. Αυτό:

Geos1, on 20 Dec 2013 - 3:16 PM, said:snapback.png

Και στο νοσοκομειο αν θελεις παιρνεις τα φαρμακα. Ειναι στρατος μεν αλλα δε σημαινει οτι μπορουν να επεμβαινουν ετσι στον οργανισμο σου. 

εσύ δεν το είπες; Ποιος λοιπόν επιδίδεται σε ατυχείς συσχετισμούς;

Ενα απο τα εμβολια που σου επιβαλλουν ειναι το αντιφυματικο. Στο λινκ...

...Για το ηπατιτιδας Β ευκολα βρηκα 3 λινκς που ομιλουν για τις παρενεργιες του...

link #1: Ολυμπία.γκρ! Βοσκάτε γιατί χανόμαστε! Θεραπεύστε τον καρκίνο με κωλοτούμπες στο γρασίδι...
link #2: ...defencenet!!! DEFENCENET!!! DEFENCENET!!!!!! Seriously??? Απευθύνεσαι σε σκεπτόμενους ανθρώπους και παραθέτεις links τού defencenet;;; Τι μας περιμένει για στη συνέχεια δηλαδή; Λιακόπουλος; Κάτι ήξερα εγώ, όταν έλεγα πριν ότι μας ψεκάζουν...

link #3 & 4: Ο Dr(!!!) Μέρκολας - όπως λέμε: D.J. Sakis... - και η εγχώρια παρέα του (Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής ...τι; Ιατρικής;;; Ε, ρε ξύλο που θέλουν ορισμένοι...), πουλάνε (με αγάπη όμως...) διαλύματα ...νερωμένου νερού σε νερό και τα μοστράρουν ως θεραπευτικά σκευάσματα. Πιασωκωλέ τιμές βέβαια, αλλά η ...πχιότητα, πχιότητα!

Ξέχασες να παραθέσεις links - αφού τα βρίσκεις εύκολα, όπως λες... - τής Ε.Α.Ε. (Ελληνική Αστρολογική Εταιρεία) και τού Σ.Ε.Κ / Κ.Τ.Κ.Λ. (Σωματείο Ελληνίδων Καφετζούδων / Και Τον Καπουτσίνο Λέμε), για να διαφωτιστούμε πλήρως...

Τελος συμφωνα με το νομο 3418 2005 

Άρθρο 12

Συναίνεση του ενημερωμένου ασθενή...

Ναι...και; Σε τι απαντάς με την παράθεση τού νόμου αυτού; Είπα εγώ κάτι διαφορετικό; Νοσηλεύεσαι εφόσον είσαι διατεθειμένος να λάβεις τη θεραπεία που θεωρεί κατάλληλη ο αρμόδιος γιατρός. Εφόσον δε δίνεις τη συναίνεσή σου, δε νοσηλεύεσαι, όλα μέλι γάλα και καλή καρδιά (μέχρι να νιώσεις το χάδι απ' το αγγούρι, όταν η κατάστασή σου θα έχει επιδεινωθεί, επειδή εσύ είσαι ...υποψιασμένος και δεν παίρνεις φάρμακα, αφού σίγουρα κάτι δεν πάει καλά για να θέλουν αυτοί οι συνωμότες να σού τα χορηγήσουν...) 

Σαν προβατα στη σφαγη πατε μερικοι. 

Είναι που δεν ενημερωνόμαστε από το defencenet, βρε κουτό! Τουλάχιστον μέχρι σήμερα, διότι εγώ, από τώρα κι ύστερα ...defencenet and the brains in the blender! Σιγά μην κάτσω να πάω ...σφαχτός!

υποτιθεται οτι εχετε λογικο νου.

Ποιος συκοφάντης διαδίδει αυτά τα ασύστολα ψεύδη; Εμείς; Λογικό νου; Εγώ αν δε χτυπήσω τη φραπελιά μου κάθε πρωί, δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου, ακόμα κι αν ήδη έχω φορέσει το νανοβιονικό μου γιλέκο...

• Like 2
Δημοσ.

deesnider βασικα ειναι ξεκαθαρο οτι αυτα τα 2 μέλη που ποσταρουν αυτα τα πραγματα ειναι της γενικοτερης αντιληψης οτι οι φαρμακευτικες θελουν να τους πεθανουν και της παγκοσμιας συνομωσιας της ιατρικης των νεφελιμ και αλλων.... δεν ξερω αν εχουν φτασει στο σημειο της Παπαγιαννιδου ή του Jobs και ελπιζω να μην φτασουν ποτε γιατι οι τελευταιοι τελικα το πληρωσαν με την ζωη τους. Ενω ηταν και οι 2 ικανοι ανθρωποι και ταλαντουχοι αλλα δεν φτανει μονο αυτο και ταλαντουχος να εισαι δεν μπορεις να μην ακους τους ειδκους σε τομεις που δεν εισαι εσυ ο ειδικος .

Τα λινκ που παρέθεσαν δεν μπηκα καν στον κοπο να τα διαβασω σκεψου οτι αντιστοιχα λινκ των αρνητων ου AIDS υπαρχουν στο διαδικτυο και το τι λενε μεσα δεν λεγεται το οτι κατι ειναι ανεβασμενο στο διαδικτυο δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα και σωστό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...