Star_Light Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εμπιστευομαι τα εμβολια. Εκτος απο καλο κανουν και κακο. Γιατι ειμαι υποχρεωμενος να δεχτω να βαλουν ουσιες μεσα στον οργανισμο μου; Και στο νοσοκομειο αν θελεις παιρνεις τα φαρμακα. Ειναι στρατος μεν αλλα δε σημαινει οτι μπορουν να επεμβαινουν ετσι στον οργανισμο σου. Γιατι αμα σκιστείς καπου (πολυ πιθανο) και παθεις σοβαρη μολυνση αυτους θα τρέχουν. Αν παθεις κάτι αυτοι τρέχουν. Αν δεν γουστάρεις γενικα τον στρατο ειναι αλλη συζητηση αλλα τα εμβολια πρέπει να γινουν για πολλους σοβαρους λογους.
Daemonos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μπορω να αρνηθω τον εμβολιασμο; Τι λές δικέ μου? που νομίζεις οτι πάς? χαχα Δέν σε ρωτάνε αν θέλεις. Άμα σε βάλουν σκοπιά η καλλιόπη τι θα πείς? αρνούμαι?
Geos1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Τι λές δικέ μου? που νομίζεις οτι πάς? χαχα Δέν σε ρωτάνε αν θέλεις. Άμα σε βάλουν σκοπιά η καλλιόπη τι θα πείς? αρνούμαι? Δεν εχουν σχεση οι υπηρεσιες με την υγεια και φυσικα δεν θα αρνηθω. Τα εμβολια αφορουν αμεσα την υγεια σου και σιγουρα εχουν παρενεργειες. Αν αρνηθω να φαω το ταδε φαγητο γιατι δε μου αρεσει θα με βαλουν τα φαω με το ζορι; Σκασιλα τους. Αν επιμενουν να εμβολιαστω κατι δε παει καλα. Μηπως το κανουν για να σε βαζουν να τρως οτι να ναι χωρις παρενεργειες; Μηπως για να δικαιολογουν τα λεφτα που περνουν για τα εμβολια ενω καποιο γεναιο ποσοστο παει στην τσεπη τους; Και αν αρνηθω τι θα μου κανουν; Στρατοδικειο γιατι δε δεχτηκα εμβολια;
Giorgos09 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχουν σχεση οι υπηρεσιες με την υγεια και φυσικα δεν θα αρνηθω. Τα εμβολια αφορουν αμεσα την υγεια σου και σιγουρα εχουν παρενεργειες. Αν αρνηθω να φαω το ταδε φαγητο γιατι δε μου αρεσει θα με βαλουν τα φαω με το ζορι; Σκασιλα τους. Αν επιμενουν να εμβολιαστω κατι δε παει καλα. Μηπως το κανουν για να σε βαζουν να τρως οτι να ναι χωρις παρενεργειες; Μηπως για να δικαιολογουν τα λεφτα που περνουν για τα εμβολια ενω καποιο γεναιο ποσοστο παει στην τσεπη τους; Και αν αρνηθω τι θα μου κανουν; Στρατοδικειο γιατι δε δεχτηκα εμβολια; Παντως συμφωνα με αυτο http://olympia.gr/2012/09/20/%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89/ μαλλον εχεις δικαιωμα να αρνηθεις... Εγω ρωτησα για πιο σιγουρα.
parasaser Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι πόσα χρόνια καλύπτουν τα συγκεκριμένα εμβόλια?
Star_Light Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Παντως συμφωνα με αυτο http://olympia.gr/2012/09/20/%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89/ μαλλον εχεις δικαιωμα να αρνηθεις... Εγω ρωτησα για πιο σιγουρα. Καλα και να πάρει αναβολή έχει δικαίωμα αλλα αυτο που του έβαλες καλυπτει και τον στρατο? Γιατι ο στρατος έχει άλλους νομους. Καμια σχέση με τους πολίτες.
Giorgos09 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Καλα και να πάρει αναβολή έχει δικαίωμα αλλα αυτο που του έβαλες καλυπτει και τον στρατο? Γιατι ο στρατος έχει άλλους νομους. Καμια σχέση με τους πολίτες. Ναι αλλα τα κανεις πριν ορκιστεις. Αρα δεν υπαγεσαι στους στρατιωτικους νομους. Η υπαγεσαι απο τη στιγμη που παρουσιαζεσαι και παραδιδεις ταυτοτητα; (Αλλο θεμα με την ταυτοτητα )
Star_Light Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ναι αλλα τα κανεις πριν ορκιστεις. Αρα δεν υπαγεσαι στους στρατιωτικους νομους. Η υπαγεσαι απο τη στιγμη που παρουσιαζεσαι και παραδιδεις ταυτοτητα; (Αλλο θεμα με την ταυτοτητα ) Nαι σωστά μεχρι να ορκιστείς εισαι πολίτης. Απο εκει και επειτα υπάγεσαι στο στρατιωτικο ποινικο κώδικα μέχρι να απολυθεις εκτος και αν εισαι στέλεχος των ενοπλων δυνάμεων οποτε ειναι μέχρι να συνταξιοδοτηθεις. Δεν το εψαξα ποτε αυτο με τα εμβολια εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στους στρατιωτικους γιατρους να σου πω την αληθεια. Οπως σου ειπα αν πάθεις κάτι έχουν ευθύνη. Δεν τους συμφέρει να πάθουν κάτι οι στρατιώτες.
Daemonos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Θα στα κάνουν μετά που θα ορκιστείς, αλλα που κολύεσαι? ολοι τα κάναμε και δεν πάθαμε ποτέ τίποτα!
SilkyN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχουν σχεση οι υπηρεσιες με την υγεια και φυσικα δεν θα αρνηθω. Τα εμβολια αφορουν αμεσα την υγεια σου και σιγουρα εχουν παρενεργειες. Οι ασθένειες απ' τις οποίες σε προστατεύουν να δεις παρενέργειες που έχουν... Καλό είναι να μην αμελούμε τα εμβόλια μας.
Star_Light Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Οι ασθένειες απ' τις οποίες σε προστατεύουν να δεις παρενέργειες που έχουν... Καλό είναι να μην αμελούμε τα εμβόλια μας. Θα προλάβει να το δεί πιστευεις ?
SilkyN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Θα προλάβει να το δεί πιστευεις ? Σωστό κι αυτό.
deesnider Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 40 μπίχλες που κλάνουν στον ίδιο θάλαμο Είσαι τρελός γιατρέ μου; Υπάρχει μεγαλύτερο αφροδισιακό απ' αυτό; Τι βιάγκρα και τρίχες; Και στο νοσοκομειο αν θελεις παιρνεις τα φαρμακα. Στο νοσοκομείο, τα φάρμακα που θεωρούν οι γιατροί ότι πρέπει να πάρεις, τα παίρνεις θέλεις δε θέλεις. Η μόνη άλλη επιλογή σου, είναι να μη νοσηλευτείς. Από τη στιγμή όμως που θα αποφασίσεις να νοσηλευτείς, το κάνεις υπό τους όρους τού νοσοκομείου, όχι τους δικούς σου. Τι φαντάστηκες; Ότι θα κάνεις γυμνάσια σε γιατρούς και νοσηλευτές και θα τους επιβάλεις το πώς θα κάνουν τη δουλειά τους; Κάτσε να υποβληθείς και σε επέμβαση χωρίς νάρκωση τότε, προκειμένου να δίνεις οδηγίες στο χειρουργό... Τα εμβολια αφορουν αμεσα την υγεια σου και σιγουρα εχουν παρενεργειες. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι μας ψεκάζουν... 1
Star_Light Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 xaxaxaxxaxaxaxa ειναι περίπτωση με αυτα που γράφει ο τύπος. Δεν μου αρεσει το φαγητο κυριε εκπαιδευτα θα με βαλετε με το ζορι να το φαω? θελω να παραγγειλω εναν καταλογο παρακαλω.
deesnider Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Επίσης - επειδή διέφυγε τής προσοχής μου πριν - σχετικά μ' αυτό: Αν αρνηθω να φαω το ταδε φαγητο γιατι δε μου αρεσει θα με βαλουν τα φαω με το ζορι; Σκασιλα τους. Σαφώς και «σκασίλα τους». Αν έχεις λεφτά για ν' αγοράζεις τυρόπιτες και τα σχετικά από το Κ.Ψ.Μ., κάθε φορά που το φαγητό δε σού αρέσει, είσαι ελεύθερος να το κάνεις. Διευκρινίζεται απλώς, ότι η μονάδα δεν έχει ούτε την ελάχιστη υποχρέωση να παρέχει ποικιλία επιλογών. Σ' αρέσει το στάνταρ φαγητό τής ημέρας; Τρως. Δε σ' αρέσει; Αγοράζεις κάτι άλλο. Δε μπορείς να αγοράσεις; Ψοφάς απ' την πείνα, ή τρως τα νύχια σου... Αν επιμενουν να εμβολιαστω κατι δε παει καλα. Μηπως το κανουν για να σε βαζουν να τρως οτι να ναι χωρις παρενεργειες; Μηπως για να δικαιολογουν τα λεφτα που περνουν για τα εμβολια ενω καποιο γεναιο ποσοστο παει στην τσεπη τους; Αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας δε, ούτε καν κουραστικές, ή έστω για γέλια δεν είναι πλέον. «Μήπως» το ένα, «μήπως» το άλλο, «μήπως» τα παίρνουν από τα φάρμακα... ...το μόνο που αποκλείεται σύμφωνα με το μυαλό ορισμένων, είναι το ενδεχόμενο να υπάρχει όντως λόγος για τους εμβολιασμούς. Το ότι «κάτι δεν πάει καλά», είναι βέβαιο. Το ζήτημα είναι σε τίνος το κεφάλι... ...θα μού πεις: Με τόσους ψεκασμούς που έχουμε εισπνεύσει, πάλι καλά να λέμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις