Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τα εμβόλια είχαν να κάνουν σχέση με τις σεξουαλικές σου ορμές για να μην πηδήξετε ο ένας τον άλλον στο τέλος από την εμπλοκή.

Επίσης ήταν ένα mantoux,το διφθερίτιδας που εννοείς εσύ έχει διάρκεια 5 χρόνια και μόνο άμα λάβεις την πλήρη δόση (3 εμβόλια).

ερίμι , εμένα τέντα ηταν σε όλη τη θητεία 

ούτε αποβλακώθηκα που ακούστηκε , είχα γίνει διάολος κ σκεφτόμουν τι μαλακία θα γινει να περάσει η μέρα

• Super Moderators
Δημοσ.

Εσείς που γελάτε με το αντικούκου μάλλον δεν είχατε κανένα κορίτσι να σας περιμένει στην πρώτη έξοδο να δείτε την διαφορά.

Όλοι για ουρμπανιά το είχαμε αλλά στην επιστροφή από την άδεια ορκωμοσίας αποφασίστηκε ομόφωνα πως myth approved.

sea-horse-r.jpg

• Like 9
Δημοσ.

Εσείς που γελάτε με το αντικούκου μάλλον δεν είχατε κανένα κορίτσι να σας περιμένει στην πρώτη έξοδο να δείτε την διαφορά.

Όλοι για ουρμπανιά το είχαμε αλλά στην επιστροφή από την άδεια ορκωμοσίας αποφασίστηκε ομόφωνα πως myth approved.

Μια χαρά λειτουργούσε στην πρώτη έξοδο και μια χαρά λειτουργούσε και σε όλη τη διάρκεια. 

Δημοσ.

Καλά λένε για το αντικούκου. Αποδεδειγμένα πιάνει τη συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών (με 40-50 χρόνια καθυστέρηση όμως).

Δημοσ.

Ναι κάτι μου θυμίζει το διφθερίτιδας-τετάνου. Πρέπει να ήταν διπλό. Και το άλλο πρέπει να ήταν η μαντού. Ευχαριστώ παιδιά. Συνεχίστε εσείς...

Δημοσ.

Ρε παιδια στην Κινα τρωνε σκυλους και γατες, στην Ινδια τρωνε πυθωνες, στην Ταυλανδη πινουν αιμα κομπρας και στην Ιαπωνια τρωνε σαπια ψαρια..

Σε πολλα μερη του κοσμου υπαρχουν πολλοι που αν και πλουσιοι τρωνε σαπιο τυρι(ροκφορ).

Αυτό για τις σεξουαλικές ορμες στάνταρ μούφα!

Ειναι τοσο ακριβες οσο και το λεγομενο κ**βυθομετρο.

Δημοσ.

Εμβόλιο διφθερίτιδας-τετάνου κάνουν σε όλους στην εκπαίδευση, εκτός αν δηλώσεις ότι το έχεις κάνει πρόσφατα. Αλλά πιθανολογώ ότι αρκετοί γιατροί το κάνουν σε όλους για σιγουριά, γιατί οι περισσότεροι νεοσύλλεκτοι δεν ξέρουν/δεν θυμούνται.

Επειδή πέρασα όλη μου τη θητεία σε ιατρεία μονάδων, σας διαβεβαιώ ότι κανένα περίεργο εμβόλιο δε γίνεται, ούτε κανένα ειδικό για να αντέχεις το φαγητό σαβούρα. Και προφανώς δεν υπάρχει αντικούκου. Το να μη σου σηκώνεται όταν είσαι με 40 μπίχλες που κλάνουν στον ίδιο θάλαμο, μέσα στη βρώμα και ενώ σε τρέχουν όλη μέρα για αγγαρείες είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου. Και επίσης, αν είσαι υγιής άνδρας 20-25 ετών, μπορείς να τρως και βρώμικο φαγητό χωρίς να παθαίνεις διάρροια, να ξεπερνάς τις ιώσεις γρήγορα και να βαράς σκοπιές χωρίς να πέφτεις ανάσκελα την επόμενη μέρα.

• Like 3
Δημοσ.

Μπορω να αρνηθω τον εμβολιασμο; 

Γιατι φοβάσαι την βελονίτσα? 

Ελα ενα "τσιμ" θα σου κανουν μην το κανεις θεμα.Αλλωστε αν αρνηθεις ή δηλωσεις οτι τα εχεις κανει μπορει να βγει σε βαρος δικο σου.Αν σκεφτεις το τι θα τρως,που θα το τρως,που θα ξαπλωνεις,τι βρωμιλους θα εχεις μαζι...
Δημοσ.

Ελα ενα "τσιμ" θα σου κανουν μην το κανεις θεμα.Αλλωστε αν αρνηθεις ή δηλωσεις οτι τα εχεις κανει μπορει να βγει σε βαρος δικο σου.Αν σκεφτεις το τι θα τρως,που θα το τρως,που θα ξαπλωνεις,τι βρωμιλους θα εχεις μαζι...

Δεν γινεται να αρνηθεί. Θα τα κάνει τα εμβολια για λογους ομαδικής προστασίας. 

Δημοσ.

Δεν γινεται να αρνηθεί. Θα τα κάνει τα εμβολια για λογους ομαδικής προστασίας. 

Δεν εμπιστευομαι τα εμβολια. Εκτος απο καλο κανουν και κακο. Γιατι ειμαι υποχρεωμενος να δεχτω να βαλουν ουσιες μεσα στον οργανισμο μου; Και στο νοσοκομειο αν θελεις παιρνεις τα φαρμακα. Ειναι στρατος μεν αλλα δε σημαινει οτι μπορουν να επεμβαινουν ετσι στον οργανισμο σου. 

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...