Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους.

Θυμάται μήπως κανείς τι εμβόλια μας έκαναν στο στρατό; Λέω για αυτά που σου κάνουν την πρώτη-δεύτερη μέρα και εάν θυμάμαι καλά είναι για 3 πράγματα.

Ρωτάω γιατί θέλω να κάνω αντιτετανικό (διάρκεια ζωής 10 χρόνια) κ δε θυμάμαι εάν ήταν από αυτά που μας έκαναν το 2009 που παρουσιάστηκα.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τα εμβόλια είχαν να κάνουν σχέση με τις σεξουαλικές σου ορμές για να μην πηδήξετε ο ένας τον άλλον στο τέλος από την εμπλοκή.

Επίσης ήταν ένα mantoux,το διφθερίτιδας που εννοείς εσύ έχει διάρκεια 5 χρόνια και μόνο άμα λάβεις την πλήρη δόση (3 εμβόλια).

Δημοσ.

Τα εμβόλια είχαν να κάνουν σχέση με τις σεξουαλικές σου ορμές για να μην πηδήξετε ο ένας τον άλλον στο τέλος από την εμπλοκή.

Τώρα πραγματικά πιστεύεις ότι αυτό δεν είναι urbanιά;

• Like 1
Δημοσ.

Να συμπληρώσω εκτός απο "αντικούκου",στούμπωνε και το παχύ έντερο για 3~5 μέρες.Όπερ και σημαίνει οτι όσοι είχαν πρωινή καθαριότητα στην τουαλέτα εκείνη την περίοδο, βίωναν μεγάλες στιγμές (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Πρώτη μέρα βδομάδα,σε ξένα μέρη,σε ξένο κρεβάτι,σε ξένο χώρο,με καμιά 40αρια νοματαίους.Στύση και αφόδευση τα έχεις στανταράκι...not

Για ηπατίτιδα και αντιτετανικό είχα ακούσει,με διάρκεια ζωής 3 έτη.

Δημοσ.

Επίσης το ένα από αυτά ήταν κατά της γαστρεντερήτιδας και δηλητηρίασης.

Και ψόφιο ποντικό 10 ημερών απτόν απέναντι κάδο να φας, δε παθαίνεις τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης το ένα από αυτά ήταν κατά της γαστρεντερήτιδας και δηλητηρίασης.<br> Και ψόφιο ποντικό 10 ημερών απτόν απέναντι κάδο να φας, δε παθαίνεις τίποτα.

Έτσι ακριβώς...στη κουζίνα σουλατσα τα αρουρια πάνω στη λατζα, πιάτα...μέσα στην Αθηνα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Θυμαμαι ειχα σηκωσει 38,5 σε καποια φαση στο ταγμα και παω και μου δινει ενα χαπι (μεφαιμινικο οξυ καπως ετσι) και μετα απο 20 λεπτα και για 6 ωρες ακριβως ημουν σαν να μην ειχα τιποτα και σαν να ειχα πιει και κανα δυο redbull..Χαχα..

Δημοσ.

Ρε παιδια στην Κινα τρωνε σκυλους και γατες, στην Ινδια τρωνε πυθωνες, στην Ταυλανδη πινουν αιμα κομπρας και στην Ιαπωνια τρωνε σαπια ψαρια.. εσεις γιατι να μην φατε και λιγο ζουμακι απο αρουραιο?

Δημοσ.

Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.j

• Like 5
Δημοσ.

Αυτό για τις σεξουαλικές ορμες στάνταρ μούφα! Το να σε αποβλακώνουν πιο φυσιολογικό ακούγεται :-)

Εμάς δε μας λέγανε τι είδους εμβόλια είναι και μου φαινόταν εντελώς χύμα η όλη διαδικασία. Παρόλα αυτά πηγαίνανε όλοι να τα κάνουν σα τα βόδια με κλειστά μάτια, εγώ τα χα αποφύγει με "κοπάνα".

Έχουν πει σε κανέναν σας τι είναι ή όλοι υποθέτετε;

Δημοσ.

Ειχαμε ενημερωθει σχετικα αλλα που να θυμαμαι τωρα γερος ανθρωπος.Παντως ατομο που δεν τα ειχε κανει και ηρθε Βολο 505 εφυγε νοσοκομειο με δηλητηριαση μετα απο χειμερινη διαβιωση.Οποτε κατι ξερουν και στα κανουν,για να τρως 4β και να μην εχεις προβλημα χαχαχα

313 καψωνι κ αλητεια

Δημοσ.

Εσείς που γελάτε με το αντικούκου μάλλον δεν είχατε κανένα κορίτσι να σας περιμένει στην πρώτη έξοδο να δείτε την διαφορά.

Όλοι για ουρμπανιά το είχαμε αλλά στην επιστροφή από την άδεια ορκωμοσίας αποφασίστηκε ομόφωνα πως myth approved.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν ειχα.προβλημα...ισα ισα απο το πολυ μαρσαρισμα παραλιγο να το καψω το εργαλειο χαχαχα.Κατι αλλο παιζει...

Δημοσ.

Μπορεί να έπεσες σε περικοπές ή να μη σε πιάνει  :D. Μιλάμε τώρα για διάρκειες τοξοβόλου μετά από 17 μέρες "αποχής" και feedback όχι μόνο από 1-2 άτομα αλλά από πολλά περισσότερα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...