GREGKERKYRA Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Έχουμε και λέμε, λάπτοπ toshiba satellite l85-s7208 Λειτουργικό win 7 home prenium. Δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ, είναι λες και δεν δουλεύουν οι προσαρμογείς! Ούτε με wifi ούτε με ethernet. Μέχρι και usb-wifi σύνδεσα εξωτερικό και πάλι δεν συνδέεται. Πρόβλημα στο hardware δεν υπάρχει μιας και από linux δουλεύει μια χαρά. Η αντιμετώπιση προβλημάτων δεν βγάζει τίποτα, ξαναπέρασα drivers τίποτα. Τι πιστεύετε; ΥΓ. (Κανένα καλό boot cd για ιούς αλλά να μην θέλει Update;)
NikosKallithea Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Κατι εγκατέστησες και εγινε Το ιδιο προβλημα το ειχα αντιμετωπίσει και εγω καποτε σε ενα μηχάνημα, εκανα επαναφορα σε προγενέστερη ημερομηνία και λύθηκε
GREGKERKYRA Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είναι δικό μου, και δεν θυμάται κάποιο Update (εκτος απο τα win που ήταν στο αυτόματο) προσπαθώ για επαναφορά αλλά μου δίνει μόνο ένα σημείο και αυτό αποτυγχάνει να γίνει.
micos000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασες να μπεις "Ασφαλή λειτουργία με δίκτυο" (με F8 στην εκκίνηση) να δεις αν από εκεί μπαίνει; Σύνδεση κάνει ασύρματα και δεν μπαίνει στο Internet ή δεν κάνει καθόλου σύνδεση; Όταν κουμπώσεις το καλώδιο lan άνοιξε command prompt και δώσε ipconfig /all και δες τι ip, gateway και dns εμφανίζει στον προσαρμογέα. Η ip θα πρέπει να είναι λογικά ή 192.168.ΧΧΧ.ΧΧΧ ή 10.0.XXX,XXX και στο ίδιο range με την ip θα πρέπει να είναι το gateway και ο dns server. Αν υπάρχει και άλλος υπολογιστής στο ίδιο δίκτυο δες στο άλλο τι στοιχεία εμφανίζει και σύγκρινε τα με αυτά που σου δίνει το laptop. Μήπως υπάρχει κανένα firewall ή internet security εγκατεστημένο; Αν ναι απενεργοποίησε το. 1
GREGKERKYRA Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ούτε σε safe mode μπαίνει, είναι νεκρός ο προσαρμογέας (δεν τον βλέπει συνδεδεμένο λες και δεν βάζω καν καλώδιο) και του ethernet και του ασύρματου, έκανα με το hdsentinel από περιέργεια και μου βγάζει το σκληρό 20% υγεία, οπότε δεν το έψαξα παραπάνω, backup και παράγγειλα σκληρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα