marduc812 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδιά θέλω να υπολογίσω τον χρόνο που περνάει από το ένα click ως το άλλο δηλαδή έναν timer.Αυτό που θέλω να κάνω όμως είναι να κάνει calculate.Για κάποιο λόγο μου βγάζει πάντα όταν κάνω την αφαίρεση την αρχική τιμή μου 0. Δείτε τον κώδικα για να καταλάβετε τι εννοώ. public class MainActivity extends Activity { private long lStartTime; @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.activity_main); final TextView tv = (TextView) findViewById(R.id.textView); final TextView tv2 = (TextView) findViewById(R.id.textView2); final TextView tv3 = (TextView) findViewById(R.id.textView3); Button bstart = (Button) findViewById(R.id.button); Button bstop = (Button) findViewById(R.id.button2); // SimpleDateFormat sdf = new SimpleDateFormat("dd/MM/yyyy HH:mm:ss"); //String currentDateandTime = sdf.format(new Date()); bstart.setOnClickListener(new View.OnClickListener() { @Override public void onClick(View view) { long lStartTime = new Date().getTime(); // start time //final String mydate = java.text.DateFormat.getDateTimeInstance().format(Calendar.getInstance().getTime()); tv.setText(String.valueOf(lStartTime)); } }); bstop.setOnClickListener(new View.OnClickListener() { @Override public void onClick(View view) { long lEndTime = new Date().getTime(); // end time long difference; difference = lEndTime - lStartTime; tv.setText(String.valueOf(lStartTime)); tv2.setText(String.valueOf(lEndTime)); tv3.setText(String.valueOf(difference)); } }); } } Πάντα μόλις κάνω click στο stop το starttime μηδενίζει.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;Έχω ψάξει ένα κάρο πράγματα και στο stakcoverflow και το μόνο που βρήκα να λένε είναι οτι φταίει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω systam.nanotime αλλά και πάλι είναι σαν να μην κρατάει το time. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2013 από marduc812
marduc812 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μηλας για java και android. ναι ναι για android μιλάω ξέχασα να το αναφέρω
marduc812 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι δεν ποσταρεις ολο τον κωδικα; Ε για να φαίνεται πιο καθαρά. Τον postάρω.
παπι Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Καλα καλα, ποσταρε εσυτο βρομικο κωδικα για μενα και ασε το καθαρο για τους αλλους. 1
marduc812 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Καλα καλα, ποσταρε εσυτο βρομικο κωδικα για μενα και ασε το καθαρο για τους αλλους. Έκανα update το αρχικό
παπι Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Β҉αλ҉ε ҉το҉ s҉ta҉rt҉Ti҉me҉ e҉nd҉Ti҉me҉ Κ҉λπ҉ σ҉τη҉ν ҉αρ҉χη҉ (҉εκ҉ει҉ π҉ου҉ ε҉χε҉ις҉ κ҉ατ҉ι ҉Bu҉tt҉on҉s)҉ κ҉αι҉ θ҉α'҉σα҉ι ҉οκ҉. γραψε λαθος. Τωρα ειδα οτι εχεις δηλωσει το starttime απανω. Βγαλε την δηλωση long απο εδω long lStartTime = new Date().getTime(); // start time 2
marduc812 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ ρε παπί! Είχα σκάσει με το ριμάδι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα