Ntontotis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους τους insomniacs. Απο καιρό σκεφτόμουν να τραβήξω ένα καλώδιο ethernet απο τον 2ο όροφο στο σπίτι μου σε απόσταση περίπου 30-40 m και να το στείλω στο μαγαζί που είναι στο ισόγειο και να το συνδέσω σε ένα access point για να ενισχύσω το σήμα, μιας και το wifi σήμα που έχει το router ZTE που δινει η Wind δεν ειναι αρκετά δυνατό. Μπορεί κανείς να προτείνει καλώδιο ethernet (με αντοχή στην βροχή και στον ήλιο μιας και θα το πάω τοιχο τοίχο εξωτερικά) και wifi access point? Με εκτίμηση, Ntontotis
jkoukos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δες εδώ κι εδώ. Μπορείς βέβαια να το βρεις και σε πολλά καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού. Άλλη λύση είναι να πάρεις απλό Utp και να το περάσεις μέσα σε πλαστικό ηλεκτρολογικό σωλήνα (σπιράλ).
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 ο σωληνας ειναι καλη λυση αλλα κανει το καλωδιο ογκωδες και πιο δυσκολο στο περασμα.το καλωδιο εξωτερικου χωρου θα ειναι μια χαρα.για access point αμα εχεις κανα παλιο adsl router μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν access point.
Ntontotis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Βέβαια το ξέρω ότι θα γίνει πιο ογκώδες με τον σωλήνα, το είχα σκεφτεί. Δε πειράζει και τόσο. Έχω ένα παλιό ρουτερ linksys wag200g http://support.linksys.com/en-eu/support/gateways/Wag200g Αλλά όσο αφορά τις ρυθμίσεις ξέρετε καλό οδηγό να μου προτείνετε για τη ρύθμιση των παραμέτρων του;
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Βέβαια το ξέρω ότι θα γίνει πιο ογκώδες με τον σωλήνα, το είχα σκεφτεί. Δε πειράζει και τόσο. Έχω ένα παλιό ρουτερ linksys wag200g http://support.linksys.com/en-eu/support/gateways/Wag200g Αλλά όσο αφορά τις ρυθμίσεις ξέρετε καλό οδηγό να μου προτείνετε για τη ρύθμιση των παραμέτρων του; βαζεις τελευταιο firmware.κατα τα αλλα δεν εχει πολλα να ρυθμισεις.εγω προσωπικα κλειδωνω με wpa2 (aes)επισης κλεινω firewall και Upnp και το ρουτερ το σεταρεις με Pppoe/llc.αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα