DJTaurus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Εγινε και η σωστή μέτρηση. The 12-Core Mac Pro Scores 33,000 In Geekbench! Apple’s Mac Pro: One of the best premium desktops we’ve ever tested http://www.itproportal.com/reviews/hardware/apple-mac-pro-review/
atheatos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 http://arstechnica.com/apple/2013/03/15-years-ago-apple-killed-the-twentieth-anniversary-mac/ Ο πρόγονος του Mac Pro και όχι μονο...... ΥΓ. Αν το βάλεις στη θέση του subwoofer
dimitrism1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Αξίζει και το τελευταίο ευρώ το έχω μια εβδομάδα και έχω πάθει πλάκα.Όσο για έναν φίλο που λέει γιατί μας τα δείχνουν πρέπει να μας τα δείχνουν και από εκεί και πέρα ο κάθε ένας αποφασίζει αν του κάνει η όχι.
dimitrism1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 αχρηστο για δουλεια ωραιο για επιπλο Ναι σίγουρα όπως τα λες είναι.
dimitrism1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ότι πρέπει για τις δύσκολες στιγμές που περνάνε οι Έλληνες. Κατά την γνώμη μου πρέπει να σταματήσει η διαφήμηση ορισμένων προϊόντων που ξεφεύγουν στις τιμές. Ο έννας διαφημίζει υπολογιστή 4000 ο άλλος τηλεόραση 6000.... Για ποιό λόγο μας τα δείχνετε; Για να ενημερωθούμε για την εξέλιξη της τεχνολογίας και για το τι αγοράζουν οι πλούσιοι; Έλεος, σε ποιον απευθύνε Όχι να μην σταματήσει η διαφήμιση αν δεν σου κάνει δεν το αγοράζεις αλλά υπάρχουν και άλλοι που έχουν την οικονομική ευχέρεια και θέλουν να αγοράσουν ένα τέτοιο μηχάνημα.Πρέπει να υπάρχει ενημέρωση.
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Πιάνει ακόμα αυτό το κόλπο με τις τιμές τύπου 2.999? Βάλτο 3000$ μωρέ!
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ότι πρέπει για τις δύσκολες στιγμές που περνάνε οι Έλληνες. Κατά την γνώμη μου πρέπει να σταματήσει η διαφήμηση ορισμένων προϊόντων που ξεφεύγουν στις τιμές. Ο έννας διαφημίζει υπολογιστή 4000 ο άλλος τηλεόραση 6000.... Για ποιό λόγο μας τα δείχνετε; Για να ενημερωθούμε για την εξέλιξη της τεχνολογίας και για το τι αγοράζουν οι πλούσιοι; Έλεος, σε ποιον απευθύνε Όχι να μην σταματήσει η διαφήμιση αν δεν σου κάνει δεν το αγοράζεις αλλά υπάρχουν και άλλοι που έχουν την οικονομική ευχέρεια και θέλουν να αγοράσουν ένα τέτοιο μηχάνημα.Πρέπει να υπάρχει ενημέρωση. Δημήτρη μου αν εσυ το έχεις μια εβδομάδα και έχεις τρελαθεί όπως λες,δεν χρειάζεται να πείσεις κανένα μας ότι η αγορά σου είναι καταπληκτική,στο λέω γιατί βλέπω άρχισες ν'απαντας σε έναν έναν που έχει κάνει κάποιο αρνητικό σχόλιο.. Σίγουρα είναι ενα καταπληκτικό πρωτοπόρο μηχάνημα,αλλά αυτο που χαρακτηρίζει τα σημερινά Pcs ειναι "να μας κάνει την δουλειά που θέλουμε" φαντάζομαι για να είναι αυτή η γνώμη σου για το εν'λογω,και την δουλειά σου κάνεις,και ικανοποιημένος είσαι από την αγορά σου,και μπράβο σου.. Αλλά και οι άλλοι έχουν ένα δίκιο να λένε οτι στην σημερινή Ελλάδα κ κατάσταση είναι δύσκολο να δώσει κάποιος ένα τριχιλιαρο μόνο για το βασικό configuration.Αν σου έδινε ένα 1440p μόνιτορ και ένα nas x2 μαζί σε αυτή την τιμή τότε σαφώς θα ήταν περισσότερο "θελτικο".. Για τι χρήση το προορίζεις αν επιτρέπεται ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Περιοριστείτε στο θέμα μας και αφήστε τις κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις για ακόμη μια φορά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα