nickelodeon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δαυίδ εναντίον Γολιάθ....μου θυμίζει (πάντα απο άποψη μεγέθους) Ακόμη δεν ξέρουμε τι μηχάνημα θα κάνει ο καθένας και ποιο κουτί θα χρησιμοποιήσει άλλα όπως σε όλα τα πράγματα υπάρχουν τα αρνητικά, όπως το μέγεθος που ανέφερες, υπάρχουν και τα θετικά - επιδώσεις, θερμοκρασία, ζυγίζοντας τα όλα μαζί καταλήγεις στο σωστό συμπέρασμα. Πάντως ο μουσάτος θα κάνει PC, ο Marques Brownlee έχει ήδη αγοράσει το Mac Pro με 7.900$ και το ποιο ενδιαφέρον πιστεύω είναι το σύστημα που θα στήσει ο Lunus το οποίο θα είναι Hackintosh και όλα αυτά με hardware αξίας 7.900$.
kirileman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Επειδή δεν την παρακολούθησα την κουβέντα, τελικά το συμπέρασμα ποιό είναι; Είναι σαπάκι ο νέος Mac Pro; Έπρεπε να στοιχίζει 1000 ευρώ ξέρω γω; Όποιος τον αγοράσει πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα γνωστά fail videos στο τέλος του χρόνου;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 έπρεπε να κρατήσουν και μια έκδοση με το παλιό κουτί
atheatos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ακόμη δεν ξέρουμε τι μηχάνημα θα κάνει ο καθένας και ποιο κουτί θα χρησιμοποιήσει άλλα όπως σε όλα τα πράγματα υπάρχουν τα αρνητικά, όπως το μέγεθος που ανέφερες, υπάρχουν και τα θετικά - επιδώσεις, θερμοκρασία, ζυγίζοντας τα όλα μαζί καταλήγεις στο σωστό συμπέρασμα. Πάντως ο μουσάτος θα κάνει PC, ο Marques Brownlee έχει ήδη αγοράσει το Mac Pro με 7.900$ και το ποιο ενδιαφέρον πιστεύω είναι το σύστημα που θα στήσει ο Lunus το οποίο θα είναι Hackintosh και όλα αυτά με hardware αξίας 7.900$. Συμφωνώ ένα μεγάλο κουτί έχει περισσότερες δυνατότητες απο άποψη χώρου. Μπορεί να πάρει και υδροψυξη κτλ. Βέβαια η κατανάλωση για την αποδηδομενη ισχύ θα πάει σε δεύτερη μοίρα, εκεί όμως είναι που θεωρώ το Mac Pro, Δαυιδ.... Δεν νομίζω να πετύχει κανείς τους καλυτερη κατανάλωση , αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα και οι περισσότεροι που περνούν τέτοια μηχανήματα κοιτάνε μόνο τα specs που τους ενδιαφέρουν και τις επιδόσεις , ασχέτως κατανάλωσης.
nickelodeon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Συμφωνώ ένα μεγάλο κουτί έχει περισσότερες δυνατότητες απο άποψη χώρου. Μπορεί να πάρει και υδροψυξη κτλ. Βέβαια η κατανάλωση για την αποδηδομενη ισχύ θα πάει σε δεύτερη μοίρα, εκεί όμως είναι που θεωρώ το Mac Pro, Δαυιδ.... Δεν νομίζω να πετύχει κανείς τους καλυτερη κατανάλωση , αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα και οι περισσότεροι που περνούν τέτοια μηχανήματα κοιτάνε μόνο τα specs που τους ενδιαφέρουν και τις επιδόσεις , ασχέτως κατανάλωσης. Με budget 7.900 $ εσύ τι μηχάνημα θα έκανες σε PC? λογικά θα πέταγες μέσα δυο τρεις καρτούλες γραφικών, επομένως το θέμα της κατανάλωσης πάει περίπατο. Λογικά όταν ο καθένας από τους τρεις παρουσιάσουν τα μηχανήματά τους θα τρέξουν κάποια benchmarks τα οποία θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον ιδίως με το Hackintosh μηχάνημα που θα μπορεί να τρέχει το ίδιο λειτουργικό και τα ίδια προγράμματα με το Mac Pro. Ποιες θα είναι η διαφορές σε επιδώσεις και ποιες σε κατανάλωση? Αυτή την στιγμή δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια σύγκριση από κάποιο site που να αντιπαραβάλει τον Mac Pro με αντίστοιχο Hackintosh.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Με budget 7.900 $ εσύ τι μηχάνημα θα έκανες σε PC? λογικά θα πέταγες μέσα δυο τρεις καρτούλες γραφικών, επομένως το θέμα της κατανάλωσης πάει περίπατο. Λογικά όταν ο καθένας από τους τρεις παρουσιάσουν τα μηχανήματά τους θα τρέξουν κάποια benchmarks τα οποία θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον ιδίως με το Hackintosh μηχάνημα που θα μπορεί να τρέχει το ίδιο λειτουργικό και τα ίδια προγράμματα με το Mac Pro. Ποιες θα είναι η διαφορές σε επιδώσεις και ποιες σε κατανάλωση? Αυτή την στιγμή δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια σύγκριση από κάποιο site που να αντιπαραβάλει τον Mac Pro με αντίστοιχο Hackintosh. Δεν νομίζω να υπάρξει επαγγελματίας που θα πάει σε λύση Hackintosh για να κάνει τη δουλειά του. Το να το κάνει ένας ψαγμένος user ή ένα site κλπ για να παίξει με τα benchmarks είναι λογικό αλλά μέχρι εκεί. Εκτός αν κάποιος θεωρεί πως το mac pro είναι απλά ένα super duper μηχάνημα για το σπίτι και τις καθημερινές εργασίες!
nickelodeon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δεν νομίζω να υπάρξει επαγγελματίας που θα πάει σε λύση Hackintosh για να κάνει τη δουλειά του. Το να το κάνει ένας ψαγμένος user ή ένα site κλπ για να παίξει με τα benchmarks είναι λογικό αλλά μέχρι εκεί. Εκτός αν κάποιος θεωρεί πως το mac pro είναι απλά ένα super duper μηχάνημα για το σπίτι και τις καθημερινές εργασίες! Η διαδικασία έχει απλοποιηθεί πολύ αν έχεις συμβατό hardware είναι σαν να περνάς windows. Ακόμη όμως και για ψυχαγωγικούς λόγους θα έχει ενδιαφέρων αν δούμε το Hackintos του Lunus.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Η διαδικασία έχει απλοποιηθεί πολύ αν έχεις συμβατό hardware είναι σαν να περνάς windows. Ακόμη όμως και για ψυχαγωγικούς λόγους θα έχει ενδιαφέρων αν δούμε το Hackintos του Lunus. Δεν διαφωνώ. Μια μεγάλη εταιρία όμως ή ένας επαγγελματίας δεν θα έκανε κάτι τέτοιο για πολλούς λόγους.
coffeex Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω τι benchmarks θα τρέξουν αλλά αν δεν δω επεξεργασία 4k video το αποτέλεσμα θα μου είναι αδιάφορο.. άλλωστε το Mac Pro για τέτοιο κοινό απευθύνεται.
nickelodeon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω τι benchmarks θα τρέξουν αλλά αν δεν δω επεξεργασία 4k video το αποτέλεσμα θα μου είναι αδιάφορο.. άλλωστε το Mac Pro για τέτοιο κοινό απευθύνεται. Αν είδες το βίντεο δέχονται προτάσεις για το τι θέλουμε να κάνουν με τα μηχανήματα, αν δεν βαριέσαι τους γράφεις.
atheatos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Με budget 7.900 $ εσύ τι μηχάνημα θα έκανες σε PC? λογικά θα πέταγες μέσα δυο τρεις καρτούλες γραφικών, επομένως το θέμα της κατανάλωσης πάει περίπατο. Λογικά όταν ο καθένας από τους τρεις παρουσιάσουν τα μηχανήματά τους θα τρέξουν κάποια benchmarks τα οποία θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον ιδίως με το Hackintosh μηχάνημα που θα μπορεί να τρέχει το ίδιο λειτουργικό και τα ίδια προγράμματα με το Mac Pro. Ποιες θα είναι η διαφορές σε επιδώσεις και ποιες σε κατανάλωση? Αυτή την στιγμή δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια σύγκριση από κάποιο site που να αντιπαραβάλει τον Mac Pro με αντίστοιχο Hackintosh. Δεν διαφωνώ . Ελπίζω τα παιδιά να φτιάξουν κάτι πολύ δυνατό. Αλλά θεωρητικά το Mac Pro έχει ένα πλεονέκτημα που ίσως το δούμε στα επόμενα μοντέλα, λόγω εξέλιξης της τεχνολογίας :Θεωρητικά πάντα, 1 CPU και 2 gpu χωρίς ενσωματωμενο σύστημα ψύξης λογικά είναι φθηνότερες σαν κατασκευή, απο ότι τα αντίστοιχα με ενσωματωμένο σύστημα ψύξης. Τι θέλω να πω, αν πχ. Φτιάξει στο μέλλον η amd κάρτες γραφικών για το Mac Pro θα είναι φθηνότερες απο τις αντίστοιχες για PC γιατί δεν θα έχουν ψυκτρες και ανεμιστηρακια, που ανεβάζουν το κόστος κατασκευής τους. Το design της apple είναι πανέξυπνο και πληρώνουμε τώρα παραπάνω τις custom κάρτες γραφικών ως προς το σύστημα ψύξης τους. Άπαξ και γίνει απόσβεση απο την amd σίγουρα στο μέλλον το Mac Pro θα είναι πιο φτηνό απο τα αντίστοιχα PC.Βέβαια αυτά είναι αδιάφορα για αυτούς που κοιτάνε τις επιδόσεις μόνο,δεν έχω συναντήσει πολλούς που να κοιτάνε και πιο ανοιχτά και πέρα απο τις επιδόσεις σε τεχνολογικά forum, άλλωστε η πλειοψηφεία κοιτάει το δέντρο και χάνει το δάσος....
coffeex Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Αν είδες το βίντεο δέχονται προτάσεις για το τι θέλουμε να κάνουν με τα μηχανήματα, αν δεν βαριέσαι τους γράφεις. Το είδα. Δεν χρειάζεται να τους γράψω τίποτα απλή λογική είναι.
Captain Nemo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 http://arstechnica.com/apple/2014/01/intrepid-modder-builds-hackintosh-mac-pro-replica-inside-a-real-trashcan/
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 http://arstechnica.com/apple/2014/01/intrepid-modder-builds-hackintosh-mac-pro-replica-inside-a-real-trashcan/ ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες από το εσωτερικό του μηχανήματος! Να μην τρώτε όταν ανοίξετε το link και να απομακρύνετε τα μικρά παιδιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα