Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου ειναι τοσο ποιοτικο γιατι εχει μονο 1 χρονο εγγυηση?

Γιατι είναι ποιοτικό γι' αυτό δεν χρειάζεται εγγυήσεις!

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά πάλι δεν απάντησες γιατί μπορεί να γίνει πιο εύκολα *ουτάνα το OS X από το Windows. 

Και φυσικά επί των τεχνολογιών που κάνουν ΤΡΥΠΙΟ ένα λειτουργικό, απάντηση καμία. 

Αλήθεια, πως ορίζεις το "σπάει" ένα λειτουργικό; Για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε. Το κάνουν κομματάκια; Το κάνουν λουρίδες; Τι εννοείς με το "σπάει"; Μπορείς να μας πεις; Ή ούτε αυτό δεν κατάλαβες από αυτά που "και καλά" διάβασες και πάλι η απάντηση θα είναι "το link το έδωσα"; 

Ρε παιδι μου, εγω ειμαι ασχετος απο unix, πως το λενε. Εσυ που εισαι λοιπον σχετικος θες να μου πεις ΓΙΑΤΙ ενω ειναι τοσο ΜΑΟΤΑΟ φρουριο απορθητο, ειναι το πρωτο που hackarete οταν καποιος ασχοληθει (οπως φαινεται απο το εν λογω link)?  Δεν ειρωνευομαι, ειλικρινα ρωταω

Δημοσ.

Αφού λοιπόν δεν ξέρεις, τότε πως εκφέρεις άποψη; Πώς κρίνεις το εν λόγω λειτουργικό; 

Όσο για το "τι και πως", τα έχω πει/γράψει αρκετές φορές εγώ και αρκετοί άλλοι... εάν έχεις απορίες μπορείς να ρωτήσεις. 

Δημοσ.

Για μία ακόμη φορά όχι τεχνική απάντηση...

Ξέρεις ποια τεχνολογία είναι τρύπια ή όχι; Ξέρεις γιατί λες ότι το MAC OS είναι τρύπιο ή απλά βασίζεσαι σε ό,τι νομίζεις και σε αποτελέσματα διαγωνισμών (που βάζω στοίχημα ότι δεν τα έχεις αποκωδικοποιήσει σωστά) ;

Παρεμπιπτώντος..

Ο Windows NT Kernel έχει sandbox; Όχι; 

Ο kernel του MAC OS έχει sandbox; Ναι; 

Πόσες τεχνολογίες έχει ο kernel του Winows για file access control; Μία;

Ο kernel του MAC OS; Δύο;

Τι λέγαμε για τρύπιο λειτουργικό; 

Anyway.. σταματάω (προς το παρών) το "ποιος την έχει μεγαλύτερη". Νομίζω το point μου έγινε φανερό. 

http://threatpost.com/using-kernel-exploits-bypass-sandboxes-fun-and-profit-031813

τωρα το να συγκρινεις access control σε λειτ.συστ. με διαφορετικη δομη να μην πω τι ειναι

και αφου θες να παιξεις με ορους, η απλ δεν εχει ELAM, secure boot, runtime security και sandboxing με appcointainer, BitLocker, BranchCache κλπ

τρυπια σαν σουρωτηρι

και ιο να καθησεις να γραψεις, target group windows θα κανεις, γιατι ετσι κ αλλιως αν κανεις target group mac os δεν θα πιασει κανεναν, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

και οταν κανεις target mac os, pwn2own

Δημοσ.

Αφού λοιπόν δεν ξέρεις, τότε πως εκφέρεις άποψη; Πώς κρίνεις το εν λόγω λειτουργικό; 

Όσο για το "τι και πως", τα έχω πει/γράψει αρκετές φορές εγώ και αρκετοί άλλοι... εάν έχεις απορίες μπορείς να ρωτήσεις. 

Μα σε ρωτησα ηδη. Πως γινεται ξαναλεω λοιπον οταν καποιος κατσει και κανει focus ενα mac (οπως στο εν λογω λινκ που εσπασα) ειναι το πρωτο που σπαει, και μαλιστα υπερβολικα γρηγορα.

Δημοσ.

Ρε παιδι μου, εγω ειμαι ασχετος απο unix, πως το λενε. Εσυ που εισαι λοιπον σχετικος θες να μου πεις ΓΙΑΤΙ ενω ειναι τοσο ΜΑΟΤΑΟ φρουριο απορθητο, ειναι το πρωτο που hackarete οταν καποιος ασχοληθει (οπως φαινεται απο το εν λογω link)?  Δεν ειρωνευομαι, ειλικρινα ρωταω

Συμφωνα με τον charlie miller 

Mac OS X is like living in a farmhouse in the country with no locks, and Windows is living in a house with bars on the windows in the bad part of town

Γιατί χακαρεται ευκολα ? 

Γιατι έχει πολλά components που μπορέι να έχουν bugs. Αυτά μπορεί να είναι open source , third party η apple components.

Δημοσ.

Το Windows πιο σταθερό από το MAC OS X; Που θες να κάνεις restart τον windows explorer και κάνεις πρώτα επίκληση σε όποιον θεό πιστεύεις; Ένα μονολιθικό λειτουργικό πιο σταθερό από ένα micro kernel; Ένα λειτουργικό που δεν υποστηρίζει events σε low level (τα πάντα γίνονται με ένα if ή switch statement, δεν θυμάμαι atm) πιο σταθερό από ένα που έχει φτιαχτεί εξ αρχής βασισμένο πάνω στα events; 

Απλά LOL. 

Όσο για το audio... είτε το θέλουν είτε όχι οι διάφοροι φανατισμένοι, η τεχνολογία της Apple αυτή την στιγμή στο audio είναι η καλύτερη που μπορεί να έχει κανείς. 

Άρα, δεν άλλαξαν και εδώ αναρωτιέται κανείς αφενός πόσο μη γνώση παίζει στον χώρο αυτό και αφετέρου με τι τσίπα μερικοί κρίνουν χωρίς να έχουν ιδέα... 

σιγα μην σου βαλουνε και events με asembly να τα αποκρυπτογραφησεις με δισκο της Φαιστου μετα, πλακα κανεις?

μια χαρα δουλεβει ο event viewer

και αν θες και binary data, παλι εχει ο event viewer να κανεις debug hw error

τεχνολογια audio

μιλας για hardware η για software? γιατι αποτι φαινεται κανενας δεν καταλαβαινει τι προσπαθεις να πεις

σαν να λες η τεχνολογια διαστηματος ειναι καλυτερη τις κινας

σε ποιο επιπεδο φιλε μου? γιατι εχω παραδειγματα μπολικα να σου φερω, να δεις οτι σε επιπεδο hw για τον χωρο του audio, η απλ ειναι δεκαετιες πισω σε σχεση με τις επαγκελματικες λυσεις

παιζει πολυ μη γνωση στο χωρο δυστυχως

Δημοσ.

όμορφη συσκευή (για μένα) ξεφεύγει από τα αναμενόμενα αλλά όχι τόσο επαναστατικό. τί εννοώ; κάποτε τα θάυμαζα τα powermac γιατί είχαν άλλους επεξεργαστές (ibm) και λέγαμε με χαιρεκακία (ας πούμε) '' πω  μλκ έχει πάνω ibm όχι τα συνηθισμένα intel''. 

ομολογώ πως έχασα το ενδιαφέρον μου από τη στιγμή που πήγε σε intel. για μένα πιο exclusive ήταν με άλλον κατασκευαστή επεξεργαστών, τώρα θεωρώ πως είναι  ''άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς''. τί pc τί mac. δε θα σχολιάσω το τί κάνει το κάθε λειτουργικό γιατί εκτός το ότι είναι άσχετο δε μπορώ να μιλήσω για ένα λειτουργικό που δε χρησιμοποίησα πάνω από 6 μήνες.

από χαρακτηριστικά είναι τούμπανο και από τιμή λίγο ακριβό. όπως ήταν πάντα τα apple. αλλά στο apple δεν πληρώνεις μόνο ωμά χαρακτηριστικά , είναι και άλλα πράγματα. όπως ας πούμε κάποτε δεν έβρισκες καλώδιο μέσα σε mac αλλά έβρισκές μακαρονάδα ολόκληρη στα pc και φυσικά το σχέδιο του κουτιού του που ακόμα και τώρα είναι πολύ όμορφο. έτσι και αυτό, αντικειμένικά είναι όμορφο αλλά υπάρχουν άνθρωποι που να μην τους αρέσει. εγώ το θεωρώ αντικειμενικά όμορφο και υποκειμενικά μου αρέσει. πιστεύω πως η apple το έχει κάνει σαφές πλέον πως σε σχέδιο τουλάχιστον δε θα ακολουθεί την τετριμμένη οδό αλλά κάτι άλλο. πληρώνεις και αυτό. 

στο κάτω κάτω ρε παιδιά τί τρώγεστε μεταξύ σας για κάτι που στην τελική δε θα επηρεάσει άμεσα τη ζωή σας. όσοι πιστεύετε πως με τόσα λεφτά μπορείς να πάρεις ένα καλλίτερο σε hardware pc πάρτε pc. όσοι θέλουν mac θα πάρουν mac. πάει και τελείωσε.

δε χρειάζεται να θεωρούμε κάποιον βλάκα ,χαζό επειδή αυτός επέλεξε κάτι άλλο από αυτό που επιλέξαμε εμείς.

αναμφισβήτητα το εν λόγω μηχάνημα είναι πολύ καλό ασχέτως τιμής. όπως και το λειτουργικό του.

αντιστοίχως και τα pc.πολύ καλό λειτουργικό είναι και τα windows. δεν υπάρχει κάτι πλέον που μπορείς  να κάνεις με το ένα λειτουργικό και να μη μπορείς και με το άλλο ( εννοείται όμως να υπάρχουν τα κατάλληλα προγράμματα)

αυτά ,πολλές καλησπέρες!

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν! Ένα έχω να πω... Από τότε που θυμάμαι να σκαλίζω τα τσιπάκια και τα bytes/kbytes (σε τόσα μετράγαμε τότε) υπήρχε πάντα η κόντρα PCάδων με μία άλλη κατηγορία -αδων.

Amiga, Commodor, Apple, κτλ κτλ... Ακόμα και τώρα οι ίδιες κόντρες.... χωρις νόημα γιατί πολύ απλά... περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Για να φτιάχνουν ένα τερατάκι μέσα σε ένα κουτί που θυμίσει Coca cola με στεροειδή πάει να πει ότι υπάρχει κόσμος που θέλει ένα τερατάκι σε τέτοιο κουτί. 

Ναι, μπορώ να φτιάξω σε pc σύστημα που να μετακινήσει τον Κρόνο 10 μοίρες δεξιά για να αλλάξει ο ωροσκόπος μου αλλά αυτό δεν θα πείσει τους Apple-άδες ότι το νέο Mac Pro είναι σκατά! Γιατί δεν θέλουν ένα PC που να κάνει μετακομίσεις πλανητών, θέλουν ένα Mac... ένα μήλο ρε παιδί μου... 

Γι'αυτό ηρεμία... έκαστος στο είδος του... όλα καλά είναι... τα κακά είναι στη φυλακή... 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν! Ένα έχω να πω... Από τότε που θυμάμαι να σκαλίζω τα τσιπάκια και τα bytes/kbytes (σε τόσα μετράγαμε τότε) υπήρχε πάντα η κόντρα PCάδων με μία άλλη κατηγορία -αδων.

Amiga, Commodor, Apple, κτλ κτλ... Ακόμα και τώρα οι ίδιες κόντρες.... χωρις νόημα γιατί πολύ απλά... περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Για να φτιάχνουν ένα τερατάκι μέσα σε ένα κουτί που θυμίσει Coca cola με στεροειδή πάει να πει ότι υπάρχει κόσμος που θέλει ένα τερατάκι σε τέτοιο κουτί. 

Ναι, μπορώ να φτιάξω σε pc σύστημα που να μετακινήσει τον Κρόνο 10 μοίρες δεξιά για να αλλάξει ο ωροσκόπος μου αλλά αυτό δεν θα πείσει τους Apple-άδες ότι το νέο Mac Pro είναι σκατά! Γιατί δεν θέλουν ένα PC που να κάνει μετακομίσεις πλανητών, θέλουν ένα Mac... ένα μήλο ρε παιδί μου... 

Γι'αυτό ηρεμία... έκαστος στο είδος του... όλα καλά είναι... τα κακά είναι στη φυλακή... 

Mπορεις να παρεις ενα σκουπιδοτενεκε μαυρου χρηματος με το σημα της apple πανω στην προνομιακη τιμη των 999$. Θα εχει τεχνολογια απτο διαστημα

Δημοσ.

Προφανως δεν ειναι προιον για ολες τις τσεπες παιδια αλλα μην ξεχνατε πως ουτε το iphone ειναι παρολαυτα σημερα και η κουτση μαρια εχει κι ενα...Κι ας ειναι και αλα καρτ...ΕΛΕΟΣ δηλαδη...

Δημοσ.

σιγα μην σου βαλουνε και events με asembly να τα αποκρυπτογραφησεις με δισκο της Φαιστου μετα, πλακα κανεις?

μια χαρα δουλεβει ο event viewer

και αν θες και binary data, παλι εχει ο event viewer να κανεις debug hw error

τεχνολογια audio

μιλας για hardware η για software? γιατι αποτι φαινεται κανενας δεν καταλαβαινει τι προσπαθεις να πεις

σαν να λες η τεχνολογια διαστηματος ειναι καλυτερη τις κινας

σε ποιο επιπεδο φιλε μου? γιατι εχω παραδειγματα μπολικα να σου φερω, να δεις οτι σε επιπεδο hw για τον χωρο του audio, η απλ ειναι δεκαετιες πισω σε σχεση με τις επαγκελματικες λυσεις

παιζει πολυ μη γνωση στο χωρο δυστυχως

S/W. 

Και εκεί η Apple (σε S/W στο χώρο του audio) είναι πολύ καλύτερη. 

Δεν λέω για Logic.. ήδη είπα "framework"... εάν κάποιος έχει τις στοιχειώδεις γνώσεις δεν ρωτάει για H/W ή S/W. Οπότε, τσάμπα σου απάντησα γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ξέρεις σε τι αναφέρομαι. Το πολύ - πολύ να γνωρίζεις τι είναι VST κτλ. 

Δημοσ.

S/W. 

Και εκεί η Apple (σε S/W στο χώρο του audio) είναι πολύ καλύτερη. 

Δεν λέω για Logic.. ήδη είπα "framework"... εάν κάποιος έχει τις στοιχειώδεις γνώσεις δεν ρωτάει για H/W ή S/W. Οπότε, τσάμπα σου απάντησα γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ξέρεις σε τι αναφέρομαι. Το πολύ - πολύ να γνωρίζεις τι είναι VST κτλ. 

δεν εχεις φερει ουτε ενα παραδειγμα και νομιζεις οτι εισαι ειδημων

μεινε με το 3.5mm jack σου

Δημοσ.

και αφου θες να παιξεις με ορους, η απλ δεν εχει ELAM, secure boot, runtime security και sandboxing με appcointainer, BitLocker, BranchCache κλπ

τρυπια σαν σουρωτηρι

Πετωντας μερικες λεξεις στον αερα δε σημαινει οτι ολοι πρεπει να μεινουμε με το στομα ανοιχτο εντυπωσιασμενοι απο το επιπεδο των γνωσεων σου...

Εναν ορο πιανω μονο (Βitlocker), το οποιο υπαρχει μια χαρα στο MacOS αλλα με απλουστερο ονομα "Disk Encryption". Το οποιο σημαινει οτι μαλλον δεν γνωριζεις και πολλα για το Mac...

Γενικα, η ημιμαθεια παει συννεφο σε αυτο το thread...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...