Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Θα σου δωσω 2.999 να φτιαξεις δυνατοτερο μηχανημα και να βαλεις Windows μεσα.Σε ενα 1-2 χρονια για πεταμα να σερνεται σαν φιδι γεματο ιους σαν χρεπι.Ασε καλυτερα.Μεινε εσυ με το Pc. pebkac ftw... 2
mason Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 @Jimakos00 Δεν φταίνε αφτή ρε φίλε , εμείς πλαστογραφίσαμε στοιχεία για να δείξουμε ότι πέρνουμε πάνω από το μέσο μισθό.
disqualified Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 pebkac ftw... ακόμα και έτσι να το θέσουμε με τη χρήση ενός mac ο χρήστης προστατεύεται κατα πολυ από τον ίδιο του τον εαυτό. Και δεν εννοώ επειδή στη MS δεν ξέρουν τη δουλειά τους. Αυτες οι απόψεις μακριά από εμάς
atheatos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Απο περιεργεια* αρχικως, τσεκαρα specs: * $2,999 = 12GB of system RAM * $3,999 = 16GB of system RAM Σοβαρα τωρα, αυτη η Apple δεν θα αλλαξει ποτε... και 10 χρονια περασαν και 20, τα ιδια...! και οι αλλοι απο κατω...γίδια Μα σοβαρα, βρε μαγκες, δινει καποιος ενα τσουβαλι χρηματα -μεγας επαγγελματιας γαρ!- και αποδεχεται να παραλαβει αυτη την αστεια ποσοτητα μνημης? ??ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?? Θα μου πεις, αφου το φαγατε εσεις ασαλιωτο το αγγουρι -και δεν μιλησατε, στο παρελθον- ποιοι θα τολμησουν να πουν οτι ο βασιλιας ειναι γυμνος σημερα? ~ ~ *μα και για να επιβεβαιωσω μια βαθεια γνωση χρονων..! http://store.apple.com/us/buy-mac/mac-pro?product=ME253LL/A&step=config Εχεις δίκιο πολυ ακριβο για την μνημη του αλλά δεν είναι μονο η μνήμη που πληρώνεις....
theace7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μπορει τα Iphone να ειναι για γελια αλλα οσοι δουλευουμε με Mac Pro (Audio Engineering) ξερουμε γιατι ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΕ PC ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.. PC = GAMES , MacPro = PRO ..Απλα συγκρινετε επιπεδο εφαρμογων και cpu/mem load και ease of use και θα δαγκωσετε τη γλωσσα σας. Ειμαι σιγουρος οτι οσοι κραζετε δυστηχως δεν ειχατε την τυχη,χρηματα,θεση να χειριζεστε εναν τετοιο δαιμονα.. Τελος Ειναι απλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.. 2
iganiats Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ότι πρέπει για τις δύσκολες στιγμές που περνάνε οι Έλληνες. Κατά την γνώμη μου πρέπει να σταματήσει η διαφήμηση ορισμένων προϊόντων που ξεφεύγουν στις τιμές. Ο έννας διαφημίζει υπολογιστή 4000 ο άλλος τηλεόραση 6000.... Για ποιό λόγο μας τα δείχνετε; Για να ενημερωθούμε για την εξέλιξη της τεχνολογίας και για το τι αγοράζουν οι πλούσιοι; Έλεος, σε ποιον απευθύνεστε. Αλήθεια ποιό κατά τη γνώμη σου, πρέπει να είναι το χρηματκό όριο από το οποίο δεν πρέπει να γίνονται παροσιάσεις ή διαφημίσεις; Δε μπορεί κάτι θα έχεις σκεφτεί για να μας προστατέψεις.
atheatos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Κακά ψέματα προκειται για ένα workstation σαλονιού. Δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή κάτι αντιστοιχο που μπορείς να το βάλεις απροβληματιστα σε ένα χώρο οπως το καθιστικό. Ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται να το συνδυασουν και με ένα αρκετά καλο προτζέκτορα ή οθονη, στο σαλόνι τους. Επιτέλους να αλλάξω τον imac....
Aztec Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη δεν έχω ασχοληθέι με μουσική μπορεί καποιος να μου απαντήσει στο παρακατω ? Αν πχ εγω χρησιμοποιώ και είμαι πολύ καλός σε ενα προγραμμα (πχ FL Studio) που ειναι για PC και κανω παπάδες το να πάω να αγοράσω ΜΑΚ προ των 3000 τι παραπανω θα μου δώσει ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 ακόμα και έτσι να το θέσουμε με τη χρήση ενός mac ο χρήστης προστατεύεται κατα πολυ από τον ίδιο του τον εαυτό. Και δεν εννοώ επειδή στη MS δεν ξέρουν τη δουλειά τους. Αυτες οι απόψεις μακριά από εμάς δεν διαφωνώ, είναι πράγματι πιο noob friendly, τομέας στον οποίο έχουν βελτιωθεί σημαντικά τα win8, περισσότερο από τα 7 1
Palp Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 για την USA αγορα ειναι καλα τα χρηματα ,σε ευρω αν μεταφραστει θα ισχυει μια τιμη περι τα 2200 ευρω η οποια σαφως και ειναι αρκετα καλη για την Ευρωπαικη αγορα σε ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ εκτος Ελλαδας..........Η συγχιση στο θεμα τιμης εχει να κανει με τους κατσαπλιαδες βοσκους επιχειρηματιες που εχουν καταστηματα PC στην ελλαδα.....οι οποιοι βλεπουν 3000$ και τα μεταφραζουν 3000 ευρω.... Ο αμερικανος λοιπον μεσος χρηστης,θα δωσει 2200 ευρω για να το αποκτησει,ο ελληνας θα πρπει να δωσει 3000 ευρω ......δεν φταιει η apple ,φταιει το πενταστερο ξενοδοχειο για ΣΚΙ που εχει κλεισει για ΣΚ ο ελληνας επιχειρηματιας . Η ασχετοσύνη και ο λαϊκισμός μερικών έχει φτάσει σε τεράστια επίπεδα: Base iMacpro US Apple Store: 2999$ Base iMacpro French Apple Store: 2999€ Οπότε κατσαπλιάς και η apple... Κοιτάξτε και λίγο στο internet πριν αρχίσετε να γράφετε ότι σας κατέβει. 1
Alithinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 για MAC με τετοια χαρακτηριστικα στα 3000$ ειναι νορμαλ....τωρα γιατι τετοιες αντιπαραθεσεις εδω μεσα δεν καταλαβαινω ?? για την USA αγορα ειναι καλα τα χρηματα ,σε ευρω αν μεταφραστει θα ισχυει μια τιμη περι τα 2200 ευρω η οποια σαφως και ειναι αρκετα καλη για την Ευρωπαικη αγορα σε ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ εκτος Ελλαδας..........Η συγχιση στο θεμα τιμης εχει να κανει με τους κατσαπλιαδες βοσκους επιχειρηματιες που εχουν καταστηματα PC στην ελλαδα.....οι οποιοι βλεπουν 3000$ και τα μεταφραζουν 3000 ευρω....η τιμη του εν λογο μηχανηματος ειναι μια χαρα....στην ελλαδα ειναι το προβλημα ,αυτοι που θα το εισαγουν και αν το εισαγουν......δυστυχως παιζει ρολο και η αγορα και ζητηση και στην USA τα πραγματα ειναι διαφορετικα.....στην ελλαδα ο επιχειρηματιας κοιταζει να βγαλει μεγαλο κερδος νομιζοντας οτι πουλαει διαστημικη τεχνολογια......ολα εχουν να κανουν με θεματα μορφωσης και κουλτουρας των επιχειρηματιων σε μια χωρα....στην ελλαδα σε αυτο πασχει το μεγαλυτερο μερος των ελληνων επιχειρηματιων με τον καταναλωτη να πληρωνει τα καστανα ακριβα !!!! Ο αμερικανος λοιπον μεσος χρηστης,θα δωσει 2200 ευρω για να το αποκτησει,ο ελληνας θα πρπει να δωσει 3000 ευρω ......δεν φταιει η apple ,φταιει το πενταστερο ξενοδοχειο για ΣΚΙ που εχει κλεισει για ΣΚ ο ελληνας επιχειρηματιας . Ισχυει επισης για ολα τα αγαθα στην Ελλαδα .... by the way, οταν βλεπεις τετραωρη πωλητρια σε καταστημα οπτικων με μισθο 400 ευρω και μιλαει σε iphone 5 των 800 ευρω.....καλα μας κανουν οι ελληνες επιχειρηματιες και βαρανε στο ψαχνο !!!! ολα τα υπολοιπα ειναι για να αναλωνομαστε !!! Αυτό που λες είναι από τα σοβαρότερα πράγματα που διάβασα εδώ μέσα. Η Apple είναι Αμερικάνικη εταιρία,και κοστολογεί τα προιόντα της με βάση Αμερικάνικα standards. Στις ΗΠΑ που ο πιο συνηθισμένος μισθός μισθός είναι 2000 δολλάρια το μήνα,τα 3000 δολλάρια του Mac Pro δεν είναι και τόσο πολλά. Τώρα στην Ελλάδα,με την μετάφραση τιμής να είναι 1$ = 1E από τους κατσαπλιάδες όπως λες,και τον συνηθισμένο (κατώτερο) μισθό να είναι 450 ευρώ,ναι ο Mac Pro είναι πολύ ακριβός. Στην Αμερική κοστίζει 1.5 μηνιάτικα,στην Ελλάδα 6.6 μηνιάτικα. 1
coffeex Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Τα μεγάλα studios αν δείτε videos για το πως φτιάχνουν τα εφέ κτλ βλέπω παντού Apple και ποιο σπάνια Linux(όχι και τόσο σπάνια) και Windows και για το rendering συστοιχίες με servers που τρέχουν Linux.
Alithinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη δεν έχω ασχοληθέι με μουσική μπορεί καποιος να μου απαντήσει στο παρακατω ? Αν πχ εγω χρησιμοποιώ και είμαι πολύ καλός σε ενα προγραμμα (πχ FL Studio) που ειναι για PC και κανω παπάδες το να πάω να αγοράσω ΜΑΚ προ των 3000 τι παραπανω θα μου δώσει ? τίποτα. απλά το αντίστοιχό software της Apple είναι πιο εύκολο να το μάθεις και έτσι θα αρχίσεις να έχεις τη παραγωγικότητα που θέλεις πιο γρήγορα.
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 μαλλον εχει μεινει η ενημερωση σου για τον κοσμο του professional audio καπου εκει χρονικα.Η apple οντως υπηρξε καποια εποχη που ηταν προτιμοτερη λυση για επαγγελματικο ηχο.Ηταν τις βρωμικες εποχες που τα windows ειχαν θεματα και στον κοσμο του audio αυτο δεν συγχωρειται. Αλλα αυτο ηταν τοτε.ΤΟΤΕ!Πριν 10-12 χρονια!Τα πραγματα αλλαξαν παααρα πολυ απο τοτε και για τα windows και για τα mac.Tα windows εγιναν πιο σταθερο λειτουργικο απο το os της apple και της apple αρχισε να βγαζει θεματα που δεν εβγαζε παλια.Επισης η apple εκανε και στροφη στο hardware. H καραμελα που μασανε οι fanboyδες για την ανωτεροτητα των mac σε audio/video ειναι πιο παλια και απο την c-thru μπλουζα του Στηβ Ντουζου! Οι καιροι αλλαζουν και για το συγκεκριμενο θεμα αλλαξαν σιγουρα Το Windows πιο σταθερό από το MAC OS X; Που θες να κάνεις restart τον windows explorer και κάνεις πρώτα επίκληση σε όποιον θεό πιστεύεις; Ένα μονολιθικό λειτουργικό πιο σταθερό από ένα micro kernel; Ένα λειτουργικό που δεν υποστηρίζει events σε low level (τα πάντα γίνονται με ένα if ή switch statement, δεν θυμάμαι atm) πιο σταθερό από ένα που έχει φτιαχτεί εξ αρχής βασισμένο πάνω στα events; Απλά LOL. Όσο για το audio... είτε το θέλουν είτε όχι οι διάφοροι φανατισμένοι, η τεχνολογία της Apple αυτή την στιγμή στο audio είναι η καλύτερη που μπορεί να έχει κανείς. Άρα, δεν άλλαξαν και εδώ αναρωτιέται κανείς αφενός πόσο μη γνώση παίζει στον χώρο αυτό και αφετέρου με τι τσίπα μερικοί κρίνουν χωρίς να έχουν ιδέα... 1
Alithinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Τα μεγάλα studios αν δείτε videos για το πως φτιάχνουν τα εφέ κτλ βλέπω παντού Apple και ποιο σπάνια Linux(όχι και τόσο σπάνια) και Windows και για το rendering συστοιχίες με servers που τρέχουν Linux. Για μια μεγάλη εταιρία που θέλει servers πχ εννοείται ότι τη συμφέρει πολύ περισσότερο να βάλει Linux από Windows π.χ. Άμα θέλει να δουλεύουν 500 μηχανήματα και ζητά 100 ευρώ για κάθε μηχάνημα η Microsoft,το κόστος που θα πρέπει να δώσει η εταιρία για λειτουργικό σύστημα είναι 500*100= 50.000 ευρώ. Την συμφέρει να προσλάβει έναν προγραμματιστή να της φτιάξει το Linux να κάνει ότι θέλει και μετά να το χει να χειρίζεται παρά να σκάσει λεφτά για να αγοράσει Windows. Το Windows πιο σταθερό από το MAC OS X; Που θες να κάνεις restart τον windows explorer και κάνεις πρώτα επίκληση σε όποιον θεό πιστεύεις; Ένα μονολιθικό λειτουργικό πιο σταθερό από ένα micro kernel; Ένα λειτουργικό που δεν υποστηρίζει events σε low level (τα πάντα γίνονται με ένα if ή switch statement, δεν θυμάμαι atm) πιο σταθερό από ένα που έχει φτιαχτεί εξ αρχής βασισμένο πάνω στα events; Απλά LOL. Όσο για το audio... είτε το θέλουν είτε όχι οι διάφοροι φανατισμένοι, η τεχνολογία της Apple αυτή την στιγμή στο audio είναι η καλύτερη που μπορεί να έχει κανείς. Άρα, δεν άλλαξαν και εδώ αναρωτιέται κανείς αφενός πόσο μη γνώση παίζει στον χώρο αυτό και αφετέρου με τι τσίπα μερικοί κρίνουν χωρίς να έχουν ιδέα... τι εννοείς τεχνολογία στο audio,μπορείς να μου πεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα