Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δυναμική επέκταση του Viber φέτος σε νέες πλατφόρμες ολοκληρώνεται σήμερα με την κυκλοφορία της έκδοσης της γνωστής εφαρμογής για την πλατφόρμα των Windows 8.

Το Viber αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς VOIP υπηρεσίες και κύριο αντίπαλο του Skype παρέχοντας δυνατότητα δωρεάν επικοινωνίας με χρήση της εφαρμογής και από τα δύο μέλη της συνομιλίας ενώ πρόσφατα παρουσίασε τη δική του πρόταση για κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα με ανταγωνιστικές τιμές.

Έχοντας παρουσιάσει τον Μάιο τη desktop έκδοση του για Windows και OS X, το Viber απευθύνεται σήμερα στους κατόχους υβριδικών Windows 8.x συστημάτων με οθόνη αφής, παρουσιάζοντας μια νέα έκδοση για το μοντέρνο περιβάλλον των Windows η αλλιώς το Metro UI.

Η νέα έκδοση εκμεταλλεύεται χαρακτηριστικά της πλατφόρμας όπως το pin συζητήσεων με φίλους σας, η αναζήτηση επαφών σας μέσω του Universal Search στη Charm bar, Snap View, Live Tile καθώς και τη χρήσιμη δυνατότητα μεταφορά της κλήσης από το desktop σε φορητή συσκευή. Στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνεται ακόμη η αποστολή Sticker μηνυμάτων, ομαδικές συζητήσεις, αποστολή τοποθεσίας αλλά και η παραλαβή videos.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι είναι αρκετά ελαφρύ πρόγραμμα με πολύ καλή ποιότητα...

Προσωπικά έχω βάλει το skype πλέον στην αναμονή μπας και στρώσει

• Like 1
Δημοσ.

Μια από τα ίδια... γουστάρω Viber τελευταία με τα χίλια - κανένα πρόβλημα στις κλήσεις (σπάνια)... ελπίζω και εγώ -όπως είπε και ο φίλος από πάνω- να ξυπνήσει λίγο και η MS με το Skype. 

Δημοσ.

στα pc μια χαρά πάει στο κινιτο με τελευταίο update το έκαναν μπου......... και βαρύ (χτυπάει πολλές φορές 100 mb ram και καταναλώνει μπόλικη μπαταρία..... και το exit δεν δουλεύει το πατάς και αυτό κάνει restart)

άστα να πάνε το καναν στο κινιτο (android)

• Like 1
Δημοσ.

δεν το χρησιμοποιώ αλλά έχω δει με τα μάτια μου "android" συσκευή (φετινό galaxy 4.Χ με 512ram) να την γονατίζει

Δεν ξέρω αν φταίει το τελευταίο update αλλα πρέπει να τα προσέχουν αυτά. Προσωπικά με αυτά που ακούω την θεωρώ "προβληματική" εφαρμογή (λιγότερη μπαταρία, κλατάρισμα του κινητού κτλ).. Ισως απλά να έτυχε.

Εδώ μιλάμε για τα win 8 αλλα αν στην κύρια πλατφορμα χρήσης του (το andoid) έχει θέματα δεν μπορεί να πετύχει ούτε εδώ..

Καμια άλλη άποψη?

Δημοσ.

Στο Skype σου δείχνει ποιοί είναι συνδεδεμένοι και μπορείς να μιλήσεις μαζί τους, στο viber δεν μπόρεσα να το βρω αυτό και το παράτησα. Υπάρχει αυτή η επιλογή; αλλιώς είναι άχρηστο.

και ένα ακόμα, δεν μπόρεσα να βρω επιλογή για έλεγχος αναβαθμίσεων.

Αναφέρομαι για PC κυρίως αλλά και στο κινητό τα ίδια προβλήματα είχα.

Δημοσ.

Δεν δείχνει ποιος είναι μέσα για όσους αναρωτιούνται.

Σε Lumia 920, 620 και 520 πάει σφαίρα δεν εχω θέμα αλλα προτιμώ σκαιπ λόγο βιντεοκλησης.

Δημοσ.

Σε έκδοση android γράφει μόλις πατήσεις στην επαφή που θες στο πάνω μέρος της οθόνης ποτέ έχει γίνει η τελευταία σύνδεση.(για άλλο λειτουργικό δεν ξέρω αν είναι το ίδιο)

πχ, γράφει "τελευταία σύνδεση σήμερα στις 23:17μ.μ.

πράγμα πολύ καλό αφού και μέσα να μην είναι κάποιος βλέπεις πότε συνδέθηκε τελευταία φορά.

Αυτό που αναφέρω έχει προστεθεί κάτι μήνες τώρα.

Καλό θα ήταν βέβαια να φαίνεται και στο κεντρικό μενού και ελπίζω να το προσθέσουν.

Τώρα όσον αφορά την εξοδο από το πρόγραμμα που λεέι ο φίλος παραπάνω.Μόλις το δοκίμασα και έκανε κανονικά έξοδο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.Τσέκαρε αν έχεις την τελευταίο update καλού κακού.

Από προσωπική χρήση πάντως έχω να πω ότι ακόμα και σε κινητό μονοπύρινο με 512ram τρέχει σφαίρα και η ποιότητα κλήσεων ώς τώρα είναι άψογη.

Στο ίδιο κινητό με skype κολλάει το σύμπαν.(Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στις τελευταίες εκδόσεις γιατί δεν άντεχα το λαγγάρισμα και έχω να το χρήσιμποιήσω μήνες)

• Like 1
Δημοσ.

Ενα σχετικο με την ειδηση σχολιο, ακομα να γραφτει.... ενας για android, αλλος για skype .... klein mein.

Εσύ ξέρεις πολλούς κατόχους υβριδικών Windows 8.x συστημάτων??

Ευτυχώς το έγραψες εσύ το σχετικό με την είδηση σχόλιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...