kostas21fc Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας.μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για ένα θέμα που έχω με ένα Htc wildfire s που πριν λίγο καιρό μας έβαλαν το λογισμικό 4.2 jelly bean αλλά κολλάει και θα θελα να το επαναφέρω στο παλιό του λογισμικό που δούλευε ρολόι. Είχε το 2.3 Gingerbread.\ Ευχαριστώ.
kataramenos32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας.μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για ένα θέμα που έχω με ένα Htc wildfire s που πριν λίγο καιρό μας έβαλαν το λογισμικό 4.2 jelly bean αλλά κολλάει και θα θελα να το επαναφέρω στο παλιό του λογισμικό που δούλευε ρολόι. Είχε το 2.3 Gingerbread.\ Ευχαριστώ. Προφανως και η 4.2 ειναι custom rom.Μπορεις μηπως να μας πεις ποια ειναι?
Windows8 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας.μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για ένα θέμα που έχω με ένα Htc wildfire s που πριν λίγο καιρό μας έβαλαν το λογισμικό 4.2 jelly bean αλλά κολλάει και θα θελα να το επαναφέρω στο παλιό του λογισμικό που δούλευε ρολόι. Είχε το 2.3 Gingerbread.\ Ευχαριστώ. Nιωθω ασχημα για εσενα φιλε μου, αλλα ετσι είναι τα αντροιντ. Ναι υπαρχει τροπος να βαλεις την παλιοτερη εκδοση, αλλα καλυτερα να το πουλήσεις και να μην ξαναπαρεις αντροιντ.
gasmania Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα .Τι εννοείς γιατί δεν καταλαβαίνω πώς βλέπεις ποια είναι?Ευχαριστώ. Προφανως και η 4.2 ειναι custom rom.Μπορεις μηπως να μας πεις ποια ειναι? Nιωθω ασχημα για εσενα φιλε μου, αλλα ετσι είναι τα αντροιντ.Ναι υπαρχει τροπος να βαλεις την παλιοτερη εκδοση, αλλα καλυτερα να το πουλήσεις και να μην ξαναπαρεις αντροιντ. Δίκιο έχεις αλλά αν ξέρεις κάποιο τρόπο γιατί το έδωσα σε φίλο θα με βοηθούσες.Ευχαριστώ.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Nιωθω ασχημα για εσενα φιλε μου, αλλα ετσι είναι τα αντροιντ. Ναι υπαρχει τροπος να βαλεις την παλιοτερη εκδοση, αλλα καλυτερα να το πουλήσεις και να μην ξαναπαρεις αντροιντ. και γιατι να κανει κατι τετοιο?
kataramenos32 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 και γιατι να κανει κατι τετοιο? Αστο φιλε μην ασχολεισαι. Απλα ο φιλος ειναι φανατικος fan των windows( δικαιωμα του φυσικα) και φροντιζει οποτε και οπου μπορει να κακολογει το "κακογραμμενο" οπως εχει πει android(επισης δικαιωμα του) Λοιπον φιλε κωστα εδω ειναι μια λιστα με ρομ για τη συσκευη σου http://forum.xda-developers.com/htc-wildfire-s/development Θα σου προτεινα να επιλεξεις κατι σε cyanogen και να μην γυρισεις πισω στην πολυ παλια 2.3 πλεον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα