Εγω ειμαι ρε Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα σιγουρα 1000000000 φορες εχετε απαντησει παρομιο θεμα. Πως να ξεσκονισω το εσωτερικο του λαπτοπ? Η σκουπα ειναι καλη λυση?
PoteDnEixaKaloPc Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εγω με σκούπα σε χαμηλή ένταση το καθαρίζω
retinoli Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) μπορείς να δοκιμάσεις και με το βουρτσάκι που καθαρίζουμε τα μπιμπερό, κάνε καλή σαπουνάδα με πράσινο σαπούνι και αφότου ανοίξεις μια τρύπα στον υπολογιστή σου χτυπώντας των με την γωνία ενός τσιμπεντόλιθου, ρίξε μέσα την σαπουνάδα και έπειτα τρίψε τον καλά με το βουρτσάκι. τέλος κρέμασε τον να στεγνώσει και ύστερα πέταξε τον εκεί που πετάς και τον σεβασμό σου απέναντι σε εμάς και το φόρουμ. αφού και μόνος σου λες ότι αυτό το θέμα έχει απαντηθεί άπειρες φορές, κάνε μια αναζήτηση και διάβασε αυτά που έχουν γραφτεί. Δεν θα χάσουμε εμείς τον χρόνο μας να γράφουμε τα ίδια ή να ψάχνουμε να σου δώσουμε έτοιμο link επειδή εσύ βαριέσαι. αυτά. Τώρα θα απαντήσω για τους άλλους που θα φτάσουν εδώ κάνοντας αναζήτηση! Το ιδανικό είναι με ηλεκτρική σκούπα ή και φυσητήρα να καθαρίζεις τις σχάρες αερισμού μια φορά τον μήνα για να μην προλαβαίνει να σχηματιστεί χνούδι μέσα σε αυτές. Αν έχει περάσει μεγάλο διάστημα και έχει σχηματιστεί παχύ χνούδι τότε επιβάλλεται το άνοιγμα του φορητού υπολογιστή, το οποίο απαιτεί αρκετή γνώση και εμπειρία. Αν έχεις μηδενική εμπειρία, ακόμα και το χέρι σου να πιάνει, θα χαλάσεις αρκετούς υπολογιστές μέχρι να κατακτήσεις την δεξιότητα. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2013 από retinoli 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα