Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση Apple iPhone 5S

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε norlos 8.....

Δεν είναι Ούτε δαχτυλίδι Ούτε κολιέ Ούτε κανένα ρολόι με πολύτιμες πέτρες επάνω...Για έμενα το πλαστικό είναι πλεονέκτημα, είδα τα χάλια με τα προηγούμενα μήλα που ήταν ευθραυστα λόγω του γυαλιού μπρος και πίσω. Και τι κάνουν οι περισσότεροι ? Μια φτηνοθηκη και έτσι το premium και καλά υλικό κρύβεται και ο Χρήστης έρχεται σε επαφήμε την φτηνοθηκη. Είναι και παραείναι υπολογιστής αν ξέρεις πως να το δουλεψεις....Φυσικά δεν αντικαθιστά έναν υπολογιστή αλλά σε στιγμές που δεν υπάρχει ένα λάπτοπ κάνει τέλεια την δουλειά του από οποιαδήποτε άλλο smartphone. Είμαι κάτοχος note2 και κάνω μια χαρά τα πάντα ιδίως τώρα που με την 4.3 το θηριακι είναι αγνώριστο, προς το καλύτερο Φυσικά. Πούλησε το αγαπητέ το νοτε3 σε κάποιον που θα ξέρει να το εκτιμήσει καλύτερα και πάνε στο μηλοφωνο....μπόνους στον ελεύθερο χρόνο σου να χαζεύεις την απίστευτη διαστημική υπέρτατη ποιότητα κατασκευής.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

επειδη μιλαμε για κινητα τηλεφωνα κ επειδη το μονο που βλεπω ειναι "σχεδιασμος" , "ποιοτητα" , "καμερα" ,"υλικα κατασκευης" ( οικοδομη θα σηκωσουμε???) cpu κτλ...ας πουμε κατι ποιο...τηλεφωνικο...στον ιδιο χωρο,με τον ιδιο παροχο,στο ιδιο σχεδον σημειο....εγω μιλουσα κανονικα κ το i5 εκτος δικτυου...μετα απο 3 χρονια φορτιζω τη μπαταρια μια φορα τη μερα...το iphone τρεις....με την ιδια χρηση.... εχω galaxy s2......ολα ειναι υποκειμενικα....ο καθενας θα αγορασει οτι γουσταρει.....με βαση τις αναγκες του....κ την τσεπη του...αυτο που σε καποιον κανει σε καποιον αλλο δεν κανει...οχι επειδη ο γειτονας εχει δυο κατσικες κ γω μια να του ψωφισει η μια για να χουμε κ οι δυο μια....

p.s. : σχεδιαστικα τα iphone δεν παιζονται...

p.s. 2 :σαν ικανοτητες...παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο απ αυτο που εμεις εχουμε...οποτε....get cool... ;)

specs bump?

Δειτε λιγο το anandtech πριν μιλησετε για specs bump..Σε πολλα benchmarks κερδιζει και τον intel bay trail. Ημαρτον...

http://www.anandtech.com/show/7335/the-iphone-5s-review

Έλεγα να μην ποστάρω αλλά τι να πεί κανείς...

Τα προϊοντα που παράγει η apple είναι ποιοτικά και σίγουρα κοστίζουν παραπάνω από οτι κάποια άλλα. Σίγουρα δεν μπορεί να μην αντιμετωπίζουν όλοι οι κάτοχοί τους το παραμικρό πρόβλημα, κάτι θα συμβεί κάποια στιγμή σε ορισμένους. Όπως θα συνέβαινε και με προϊοντα άλλων εταιρειών. Ο καθένας αγοράζει οτι του γουστάρει και τελειώνει το θέμα, η αγορά ενός προϊοντος είναι αμιγώς προσωπικό θέμα του καθενός και μπορεί να περιλαμβάνει άπειρα κριτήρια, από την αγορά για μόστρα και μούρη μέχρι για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και την υπερίσχυση έναντι άλλων κινητών.

Εγώ προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω προϊοντα της apple, θα προτιμήσω φθηνότερα, τα μόνα πράγματα που θέλω από ένα κινητό είναι οι τηλεφωνικές κλήσεις η αποστολή μηνυμάτων, η καλή κάμερα και μπαταρία με καλές αντοχές για να το κρατήσω χρόνια χωρίς να το αλλάξω, τα περισσότερα κινητά πάνω κάτω με καλύπτουν, όλα τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν.

Έλεγα να μην ποστάρω αλλά τι να πεί κανείς...

Τα προϊοντα που παράγει η apple είναι ποιοτικά και σίγουρα κοστίζουν παραπάνω από οτι κάποια άλλα. 

To "ποιοτικα" το λες αυθαιρετα η το συγκρινεις με κατι αλλο? Γιατι γενικα, αλουμινιο και ποιοτητα δεν κανουν καλη παρεα. Οπως επισης, χαμηλο κοστος κατασκευης και ποιοτητα παλι δεν πανε χερι χερι. Οταν η γομολαστιχα το galaxy εχει μεγαλυτερο κοστος κατασκευης απο ενα iphone, τοτε καπου χαθηκε η μπαλα στο τι εννοουμε με το ποιοτητα

Εδω πιστευεις οτι το ios πεταει μπλε οθονες, δε θα πιστευες οτι τα πλαστικοgalaxy ειναι ποιοτικοτερο απο solid κατασκευες αλουμινιου?

Αμα εισαι hater, εισαι hater, εκλεισε.

• Like 2

Ως ποιότητα εννοώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και την αντοχή τους. Όπως και το λειτουργικό στους mac υπολογιστές που δεν συγκρίνονται με τα windows.

Από την στιγμή που κάθε ένας κάνει μια αγορά, προσπαθεί να την υποστηρίξει και να την βγάλει ανώτερη από την ανταγωνιστική που δεν έπελεξε. Είτε αυτό είναι αμάξι, είτε ρούχο, είτε οτιδήποτε.

Μηνύματα του στυλ, εγώ έχω αυτό και δεν κολλάει και είναι καλύτερο, εγώ έχω το άλλο και τα κάνει όλα, είναι τουλάχιστον γελοία. (και γω έχω ένα νοκια 3510 10χρονια κινητο και πάει σφαιρα. Τι αιφον και μ#*}£κιες.)

Επίσης αυτό συμβαίνει κι όταν αδυνατούμε να αγοράσουμε κάτι και ντρεπόμαστε μη μας κρίνει ο κοινωνικός περίγυρος. Έτσι το ρίχνουμε στη σύγκριση βγάζοντας το σκάρτο, παραλείπτοντας το οικονομικό κομμάτι που θα εμφανίσει αυτήν την αδυναμίας μας.

Γιαυτό λοιπόν, γίνεται ο κακός χαμός σε κάθε τέτοιο τόπικ.

Τώρα το αιφόνι έχει θετικά έχει κ αρνητικά. Αντικειμενικά; Ανάμεσα στις 2-3 καλύτερες συσκευές.

Το αυτό. 

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν χρόνο και λεφτά για να μάθουν εάν οι 4ς ίντσες είναι καλύτερα από τις 4.1 ή τις 5 ή τις log(π/(4^(ln3)).

Μπορεί το να πάρουν 4 κινητά των 100€, με διαφορετικά μεγέθη οθόνης, να τους δώσει την εμπειρία αυτή αλλά δεν έχουν τον χρόνο να μεταφέρουν τις επαφές τους από εδώ και από εκεί ή ό,τι άλλο κρατάνε στο κινητό τους. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν ότι θα κάνουν λίγο οικονομία, θα σκάσουν 600€ αλλά με το κινητό που θα πάρουν θα ξενοιάσουν από το βάσανο των επαφών (ως το πιο εύκολο παράδειγμα). 

Από την άλλη, είναι οι tech enthusiasts. Που τους αρέσει να σκαλίζουν κάθε κινητό, να μαθαίνουν γιατί το τάδε spec κάνει εκείνο και το άλλο κτλ. Με γεια τους με χαρά τους. Κάποιοι ζούνε και από αυτό. Πολύ καλή φάση. 

Όμως, η Apple ποντάρει σε αυτούς που δεν είναι έτσι. Που θέλουν ένα επίπεδο στις συσκευές τους, θέλουν την ευκολία τους αλλά θέλουν και ένα οικοσύστημα που να κάνει τα πάντα, να οργανώνει τα πάντα και όλα αυτά εγγυημένα χωρίς ψαξίματα και χρονοτριβή. 

Αυτό πληρώνεται. 

Το να πάρει κανείς ένα iPhone χωρίς να έχει και έναν Apple Η/Υ δεν θα του δώσει να καταλάβει γιατί είναι τόσο ωραίο το οικοσύστημα. Εάν δεν χρησιμοποιεί iTunes, δεν αγοράζει την μουσική του, δεν θέλει να έχει metadata σε όλα τα media files που έχει κτλ... δεν θα καταλάβει την χρησιμότητα της στρούγκας της Apple. 

Ναι, για τους tech enthusiasts όλο αυτό φαντάζει μία φυλακή... για αυτούς όμως που δεν είναι σε αυτή τη φάση φαντάζει λύτρωση. 

Το πρόβλημα αρχίζει όταν κάποιοι θέλουν να προβάλουν τις επιλογές τους ως status symbol. Και αυτό είναι το status symbol και όχι το κινητό το ίδιο. Η επιλογή της μάρκας. 

Αυτό το κάνουν και όσοι έχουν τα φράγκα (του μπαμπά συνήθως) να τα σκάσουν για ένα Apple μηχάνημα (χωρίς να έχουν νιώσει την ανάγκη για την αλάφρωση του χρόνου που είπα παραπάνω) αλλά και όσοι είτε θέλουν να απαντήσουν στους πρώτους είτε θέλουν να εναντιωθούν σε κάτι που δεν ξέρουν. 

Και έτσι ξεκινάνε τα ευτράπελα. 

Κακώς ή καλώς, λίγοι πιάσανε στα χέρια τους ως πρώτο μηχάνημα κάτι της Apple. Έτσι, λίγοι είναι αυτοί που έχουν εμπειρία από την Apple αλλά δεν έχουν από άλλη εταιρία. Από την άλλη, πολλοί είναι αυτοί που έχουν εμπειρίες από άλλες εταιρίες πλην της Apple. Έτσι, οι πρώτοι (που έχουν εμπειρία και από Apple) εκμεταλλεύονται αυτό το γεγονός και λένε ό,τι τους κατέβει στην κεφάλα τους πάνω σε τέτοιες "κόντρες". Οι άλλοι, χωρίς (συνήθως) να έχουν εμπειρία από την Apple πάλι λένε ό,τι τους έρθει στην κεφάλα τους. 

Και διαβάζουμε ότι διαβάζουμε....

• Like 1

Εδω πιστευεις οτι το ios πεταει μπλε οθονες, δε θα πιστευες οτι τα πλαστικοgalaxy ειναι ποιοτικοτερο απο solid κατασκευες αλουμινιου?

Αμα εισαι hater, εισαι hater, εκλεισε.

Το ios πετουσε μπλε οθονες

https://www.google.gr/search?client=opera&q=blue+screen+on+ios&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

Αμα εισαι fanboy, κανεις το ασπρο μαυρο

Τωρα για το ποιο ειναι ποιοτικοτερο, αφενος αλουμινιο και ποιοτητα ΔΕΝ πανε μαζι, μιας και το αλουμινιο ειναι το ΠΛΕΟΝ ευτελες υλικο που ουτε στην ανακυκλωση δεν μπαινεις στο κοπο να το πεταξεις, αφετερου το κοστος κατασκευης μιλαει απο μονο του. Εγω δεν ειπα οτι τα πλαστικοgalaxy ειναι ποιοτικα, τα χαλια τους τα μαυρα ειναι. Απλα ειναι ποιοτικοτερα απο τα iphone. Διαβαζε καλυτερα τι σου γραφει ο αλλος πριν αρχισεις τα haters και fanboys

http://www.phonearena.com/news/Galaxy-S4-costs-Samsung-237-to-build-more-than-Apple-iPhone-5_id42803

Kαι το phonearena haters ειναι ε? Μπορεις να κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου ΟΣΟ θες, η πραγματικοτητα και τα νουμερα ομως σε διαψευδουν. Περαν τουτου, fanboy η hater δεν ειμαι κανενος (οκ, τρεφω μια συμπαθεια στην MS, αλλα ειναι ακυρο εν προκειμενω) αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα λετε το ασπρο μαυρο, ειτε η μεν ειτε η δε (αλλα κυριως το κανετε τα ifanboys περισσοτερο απο τους αλλους) και γω θα σας βαραω παλαμακια. Οταν λετε ανακριβειες, θα τις διορθωνω. End of story

ps1. Παω στοιχημα οτι πλαστικοgalaxy παιζει να μην εχεις δει ουτε σε βιτρινα, απλα επαναλαμβανεις αυτα που διαβασες

• Like 1

Aυτα που λες περι αλουμινιου ειναι ο λογος που δεν προκειται να παρεις καμια απαντηση, καθως δειχνει πως η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας. Μαθε τι εφαρμογες εχει το αλουμινιο σε πρωτη φαση και μετα ισως αναφερθουμε και στις ιδιοτητες του / συνδυασμο ιδιοτητων του.

Κατα τ'αλλα galaxy κινητο εχω εδω και 3 χρονια, αλλα διαθετω και ipad και μπορω να κρινω πολυ καλυτερα απο σενα τις διαοφρες μεταξυ των 2 πλατφορμων-εταιρειων που πηρες κατι σε android και νομιζεις οτι κρατας το θεο απτα @@, χωρις καν να εχεις δει τι προσφερει η αλλη πλευρα. Οπως κανει και το 95% των fanboy-haters κι απτις 2 πλευρες.

Καλη συνεχεια.

• Like 3

Το ios πετουσε μπλε οθονες

https://www.google.gr/search?client=opera&q=blue+screen+on+ios&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

Αμα εισαι fanboy, κανεις το ασπρο μαυρο

Τωρα για το ποιο ειναι ποιοτικοτερο, αφενος αλουμινιο και ποιοτητα ΔΕΝ πανε μαζι, μιας και το αλουμινιο ειναι το ΠΛΕΟΝ ευτελες υλικο που ουτε στην ανακυκλωση δεν μπαινεις στο κοπο να το πεταξεις, αφετερου το κοστος κατασκευης μιλαει απο μονο του. Εγω δεν ειπα οτι τα πλαστικοgalaxy ειναι ποιοτικα, τα χαλια τους τα μαυρα ειναι. Απλα ειναι ποιοτικοτερα απο τα iphone. Διαβαζε καλυτερα τι σου γραφει ο αλλος πριν αρχισεις τα haters και fanboys

http://www.phonearena.com/news/Galaxy-S4-costs-Samsung-237-to-build-more-than-Apple-iPhone-5_id42803

Kαι το phonearena haters ειναι ε? Μπορεις να κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου ΟΣΟ θες, η πραγματικοτητα και τα νουμερα ομως σε διαψευδουν. Περαν τουτου, fanboy η hater δεν ειμαι κανενος (οκ, τρεφω μια συμπαθεια στην MS, αλλα ειναι ακυρο εν προκειμενω) αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα λετε το ασπρο μαυρο, ειτε η μεν ειτε η δε (αλλα κυριως το κανετε τα ifanboys περισσοτερο απο τους αλλους) και γω θα σας βαραω παλαμακια. Οταν λετε ανακριβειες, θα τις διορθωνω. End of story

ps1. Παω στοιχημα οτι πλαστικοgalaxy παιζει να μην εχεις δει ουτε σε βιτρινα, απλα επαναλαμβανεις αυτα που διαβασες

Το αλουμίνιο δεν έχει ισχυρότερες αντοχές έναντι του πλαστικού ? Έχω την αίσθηση πως έχει, εκτός αν μιλάμε για διαφορετικά πάχη. Για το κόστος παρασκευής - αγοράς και χρήσης πλαστικού vs αλουμινίου για συσκευές και τεχνολογικά προϊοντα, δεν γνωρίζω τι ισχύει.

Βλέπω δίπλα μου το Nexus 5 και γελάω με αυτές τις τιμές... 

Είπαμε να δώσεις λεφτά για ένα κινητό οκ... αλλά αν έιναι να δίνεις όλο και περισσότερα για το ΙΔΙΟ κινητό κάθε χρόνο... πάει πολύ

Δυστυχώς δεν είμαστε για τέτοια πράγματα.

• Like 1

Μονο για τη μοστρα ειναι αυτα τα Iphone...

Μαλακίες λέτε... Το IPhone έχει την καλύτερη ποιότητα κατασκευής, είναι το πιο όμορφο και στο Internet πάει σφαίρα.. Τι άλλο θές από ένα κινητό.  Εγώ σαν κάτοχος Lumia 620 το τι βρισίδια ρίχνω για να κατέβει μία εφαρμογή δεν λέγεται..

Τώρα όσο για τη ποιότητα των φωτωγραφιών, ένα έχω να πώ: Στα παπάρια μου..!! Όποιος θέλει καλή ποιότητα photos ας πάρει μία φωτογραφική...

Το μόνο  αρνητικό είναι η τιμή του..

Μαλακίες λέτε... Το IPhone έχει την καλύτερη ποιότητα κατασκευής, είναι το πιο όμορφο και στο Internet πάει σφαίρα.. Τι άλλο θές από ένα κινητό.  Εγώ σαν κάτοχος Lumia 620 το τι βρισίδια ρίχνω για να κατέβει μία εφαρμογή δεν λέγεται..

Τώρα όσο για τη ποιότητα των φωτωγραφιών, ένα έχω να πώ: Στα παπάρια μου..!! Όποιος θέλει καλή ποιότητα photos ας πάρει μία φωτογραφική...

Το μόνο  αρνητικό είναι η τιμή του..

Όντως για browser το 5s είναι γρηγορότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...