Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση Apple iPhone 5S

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχω  το Ν3,ειναι τουμπανο,εχει πολυ καλη οθονη,εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα και επιδοσεις,εχει,εχει,εχει...............εχει.........Απλα δεν ειναι Apple.Την  αισθηση που προσφερει το  iphone  οταν το κρατας δεν τη δινει καμια συσκευη.Προσωπικα επελεξα το Ν3 για το μεγεθος της οθονης  και επειδη επεσα στην παγιδα των επιδοσεων.Αν η apple το εβγαζε με 4,7 οθονη  θα πηγαινα καρφωτος να το αγορασω.Ειναι ακριβο;Ναι ειναι,και η BMW ειναι.Οτι πληρωνεις παιρνεις.Δεν εχουμε ολοι 800αρια να δινουμε για κινητο αλλα τα αξιζει τα φραγκα για να κανεις την υπερβαση.Ποιοτητα κατασκευης και λειτουργικο δεν παιζονται.Διαβαζω σε καποια post για κινεζικα,το ταδε μοντελο κ.τ.λ...........ναι καλα,χαιρετισματα στο  Πεκινο.Διαβαζω οτι η Samsung θα βαλει πυρηνες,ram,οθονες 4Κ............αλλα στο τελος παλι πλαστικο και τιμη τσουχτερη.Καληνυχτα στη Κορεα...........Μην με κατηγορισει κανεις οτι ειμαι fan boy και τετοιες μ.......ες.Προσωπικη αποψη εκφραζω και σεβομαι καθε αντιθετη αποψη.

φιλε λαθος τηλ πηρες....και δεν χρειαζεται να σε κατηγορησει κανεις για φανμπουσμο γιατι απλουστατα το ποστ σου φωναζει απο μονο του....μην  μου συγκρινεις τωρα εναν υπολογιστη (που τυχαινει να ειναι και τηλεφωνο) με το καρακλειδωμενο - υπερτιμημενο μηλοφωνο. Πολυ κακως που πηγες σε νοτε3....

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ups and downs υπαρχουν παντου. και σε ολα τα κινητα. τωρα το οτι η apple εχει μπερδεψει ευρωπη με αραβια, αυτο ειναι αλλο θεμα. και εκει ειναι που γινεται ολος ο χαμος. στην τιμη. οποιος λεει οτι τα iphone ειναι τελεια, ενταξει ουτοπιες μπορουν να υπαρχουν στο μυαλο καθενος. σιγουρα απο τις τοπ συσκευες αλλα οχι και οπως το παρουσιαζετε! Γιατι ως γνωστον Marketing wins!

φιλε λαθος τηλ πηρες....και δεν χρειαζεται να σε κατηγορησει κανεις για φανμπουσμο γιατι απλουστατα το ποστ σου φωναζει απο μονο του....μην  μου συγκρινεις τωρα εναν υπολογιστη (που τυχαινει να ειναι και τηλεφωνο) με το καρακλειδωμενο - υπερτιμημενο μηλοφωνο. Πολυ κακως που πηγες σε νοτε3....

Ειλικρινα,ποτε δεν υποστηριξα apple,samsung κ.τ.λ.Αν θες το πιστευεις.Υπολογιστης το Ν3 δεν ειναι,θες να το πουμε εργαλειο,ok,οχι oμως υπολογιστη.Αν η samsung με το s5 κανει τη διαφορα στην ποιοτητα των υλικων να εισαι σιγουρος οτι θα το επαινεσω.Αν αντιθετως παρουσιασει μια απο τα ιδια με 15 πυρηνες,8giga ram,διαστημικη οθονη,multitasking,κ.τ.λ για εμενα προσωπικα θα ειναι αδιαφορο.Το note οπως ανεφερα, το πηρα για την οθονη του επειδη εχω ενα  ''θεμα'' με τα ματια μου και επειδη την πατησα με τα specs.2 μηνες στην κατοχη μου και μπορω να σου πω οτι  ''φυσαει'' σαν μηχανημα.Ξερεις ομως τι συμπερασμα εβγαλα;Στην κατηγορια αυτων των συσκευων,με τα χαρακτηριστικα ''τουμπανο'' το software που υπαρχει ειναι ανεπαρκες.Δεν γνωριζω αν εισαι κατοχος n3,αν εισαι θα ηθελα την αποψη σου σ'αυτο που θα πω.Οτι κανεις με το 3 το κανει και αυτος με το 2.Ζοριζεται πιο πολυ το 2΄;Zοριζεται.Ε και;Κρατησε αυτο που λεω και θα καταλαβεις γιατι εχω ''στραβωσει'' με samsung.Παρτε κοσμε επεξεργαστες,ram,fhd οθονες,4κ εγγραφες.......αλλα στην καθημερινοτητα της συσκευης δεν αλλαξε τιποτα,n2=n3.Κατσε ρε samsung,βαλε λιγο αλουμινιο να λεμε και εμεις το κατι μας,να εχουμε λιγη αισθηση στο ''πιασιμο''......Εκει μπαινει η apple φιλε μου και με αφηνει μ.......α,να κοιταζω το καπακι απο το n3 και να αναρωτιεμαι γιατι πληρωσα 800.Αν λοιπον το μηλοφονο εβγαινε 4,7-5 εγω προσωπικα θα το προτιμουσα.Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος,το αντροιντ και το ios σαν χρηστη προσωπικα,με καλυπτουν και τα δυο.Η διαφορα στην ποιοτητα των συσκευων με ''χαλαει''.Μακαρι με το s5 η samsung  να κανει  την αλλαγη.....αλλα δεν νομιζω.Παλι πυρηνες,benchmarks.............. για να εχουμε τροφη να λεμε.Συγνωμη αν εγινα κουραστικος με το ποστ.Παντα φιλικα και με σεβασμο στην αποψη σου.

Tην δουλεια σου την κανεις και με 1 zastava  σε παει απο το ενα μερος στο αλλο .

Αυτη την λογικη δεν θα την καταλαβω ποτε ομως μιζερια και οπισθοδρομηση ,αν σκεφτονταν ολοι ετσι θα ειμαστε 100 χρονια πισω τεχνολογικα και οχι μονο.

Το παρηγορο ειναι οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν αυτη την λογικη.

Ον τοπικ και εγω ειχα σκοπο να το αγορασω αλλα επειδη αποφασισα να μην  προχωρησω για διαφορους λογους πρεπει  να αρχιζω να λεω πως δεν εχει μεγαλες διαφορες και δεν αξιζει η μεταβαση απο το 5 ?Οχι βεβαια .

Μεταξυ μας τωρα, ολες ανεξαιρετως οι ναυαρχιδες ΔΕΝ αξιζουν την μεταβαση απο την μια γενια στην αλλη. Δεν ειναι αποκλειστικοτητα του iphone αυτη. Αν θες να μου πεις οτι αξιζει να πας απο s3 σε s4 (με το κοστος που αυτο συνεπαγεται) η απο 5 σε 5s μαλλον δεν εχεις καταλαβει την εννοια του "αξιζει". Δεν τιθεται θεμα αν διαθετεις η οχι τα λεφτα, και 5 δις να ειχες, η πραγματικοτητα ειναι η ιδια.

Ανα 2 γενιες, την βρισκω λογικη την αναβαθμιση, μιας και η τεχνολογια ουτως η αλλως εχει προχωρησει παρα πολυ. Και αυτο ισχυει σε σχεδον ολα τα τεχνολογικα μηχανηματα. Σκεψου τωρα να δωσεις φετος 300 ευρω για τον i7 3770 και του χρονου αλλα τοσα για τον i7 4770. Ε τα λεφτα σου ΔΕΝ πιασαν τοπο, ασχετως αν σου περισευαν η οχι

Ειλικρινα,ποτε δεν υποστηριξα apple,samsung κ.τ.λ.Αν θες το πιστευεις.Υπολογιστης το Ν3 δεν ειναι,θες να το πουμε εργαλειο,ok,οχι oμως υπολογιστη.Αν η samsung με το s5 κανει τη διαφορα στην ποιοτητα των υλικων να εισαι σιγουρος οτι θα το επαινεσω.Αν αντιθετως παρουσιασει μια απο τα ιδια με 15 πυρηνες,8giga ram,διαστημικη οθονη,multitasking,κ.τ.λ για εμενα προσωπικα θα ειναι αδιαφορο.Το note οπως ανεφερα, το πηρα για την οθονη του επειδη εχω ενα  ''θεμα'' με τα ματια μου και επειδη την πατησα με τα specs.2 μηνες στην κατοχη μου και μπορω να σου πω οτι  ''φυσαει'' σαν μηχανημα.Ξερεις ομως τι συμπερασμα εβγαλα;Στην κατηγορια αυτων των συσκευων,με τα χαρακτηριστικα ''τουμπανο'' το software που υπαρχει ειναι ανεπαρκες.Δεν γνωριζω αν εισαι κατοχος n3,αν εισαι θα ηθελα την αποψη σου σ'αυτο που θα πω.Οτι κανεις με το 3 το κανει και αυτος με το 2.Ζοριζεται πιο πολυ το 2΄;Zοριζεται.Ε και;Κρατησε αυτο που λεω και θα καταλαβεις γιατι εχω ''στραβωσει'' με samsung.Παρτε κοσμε επεξεργαστες,ram,fhd οθονες,4κ εγγραφες.......αλλα στην καθημερινοτητα της συσκευης δεν αλλαξε τιποτα,n2=n3.Κατσε ρε samsung,βαλε λιγο αλουμινιο να λεμε και εμεις το κατι μας,να εχουμε λιγη αισθηση στο ''πιασιμο''......Εκει μπαινει η apple φιλε μου και με αφηνει μ.......α,να κοιταζω το καπακι απο το n3 και να αναρωτιεμαι γιατι πληρωσα 800.Αν λοιπον το μηλοφονο εβγαινε 4,7-5 εγω προσωπικα θα το προτιμουσα.Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος,το αντροιντ και το ios σαν χρηστη προσωπικα,με καλυπτουν και τα δυο.Η διαφορα στην ποιοτητα των συσκευων με ''χαλαει''.Μακαρι με το s5 η samsung  να κανει  την αλλαγη.....αλλα δεν νομιζω.Παλι πυρηνες,benchmarks.............. για να εχουμε τροφη να λεμε.Συγνωμη αν εγινα κουραστικος με το ποστ.Παντα φιλικα και με σεβασμο στην αποψη σου.

Οταν αγοραζεις κατι σαν εργαλειο δουλειας δεν ενδιαφερεσαι για φρου φρου και αρωματα. Για το αν ειναι πλαστικο η πορσελανινο, για το αν εχει επενδυση απο ελεφαντοδοντο και 13 καρατιων χρυσο και ξερω γω τι αλλο. Σε ενδιαφερει καθαρα η λειτουργικοτητα. Η apple γενικοτερα, σε ολες ανεξαιρετως της συσκευες, πουλαει πρωτα gadgets, και μετα εργαλεια δουλειας. Πρωτη προτεραιοτητα της ειναι τα φρου φρου και αρωματα. Δες για παραδειγμα το νεο mac pro. Πατας να δεις τα "tech specs" του και το πρωτο πραγμα που εμφανιζεται στη σελιδα του ειναι ο νεος προτοποριακος σχεδιασμος του. Σορρυ, ο επαγγελματιας που θα σκασει 3 χιλιαρικα για τετοιο μηχανημα, ΧΕΣΤΗΚΕ για το σχεδιασμο του. Αυτα που τον ενδιαφερουν ειναι η επεκτασιμοτητα και η υποστηριξη (on call, 3 χρονια εγγυηση, παραλαβη απτο χωρο σου, αμεση αντικατασταση με καινουργιο κλπα), πραγμα που η apple δεν προσφερει, μαις και τα θυσιασε ολα αυτα για την "μοστρα".

Οπως προειπα, καλα κανει, απλα μη μπαινεις σε τετοιου ειδους συγκρισεις, γιατι δεν στεκουν. Εσυ που θες ενα gadget στη τσεπη σου, σαφως και καλυτερα να κινηθεις προς iphone μερια. Δεν μειωνει αυτο την αξια του note ομως

• Like 1

Κατσε ρε samsung,βαλε λιγο αλουμινιο να λεμε και εμεις το κατι μας,να εχουμε λιγη αισθηση στο ''πιασιμο''......Εκει μπαινει η apple φιλε μου και με αφηνει μ.......α,να κοιταζω το καπακι απο το n3 και να αναρωτιεμαι γιατι πληρωσα 800.Αν λοιπον το μηλοφονο εβγαινε 4,7-5 εγω προσωπικα θα το προτιμουσα.Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος,το αντροιντ και το ios σαν χρηστη προσωπικα,με καλυπτουν και τα δυο.Η διαφορα στην ποιοτητα των συσκευων με ''χαλαει''.Μακαρι με το s5 η samsung  να κανει  την αλλαγη.....αλλα δεν νομιζω.Παλι πυρηνες,benchmarks.............. για να εχουμε τροφη να λεμε.Συγνωμη αν εγινα κουραστικος με το ποστ.Παντα φιλικα και με σεβασμο στην αποψη σου.

Έτσι ακριβώς. Το δικό μου καπάκι (N2) έχει γίνει πουτ@να χωρίς να πέσει κάτω. Οι γωνίες έχουν γίνει πουτ@να, το "νίκελ" το ίδιο, το πενάκι ξέβαψε και από την 1η μέρα "έπαιζε" η μύτη του με αποτέλεσμα να δίνει εσφαλμένες εντολές στην οθόνη. Ούτε τα 500 ευρώ δεν αξίζει αυτό το πράγμα, σούπερ hardware, πολύ μέτριο software και συνολικά ψευτοκατασκευή. Η σύγκριση και μόνο με το 5άρι/5s είναι ύβρις, μιλάμε για άλλη κατηγορία. Ο μόνος λόγος που δεν έγινε ο χαμός με το 5s είναι η μικρή οθόνη. Με το που θα αλλάξει το μέγεθος της οθόνης σε κάτι μεγαλύτερο, θα έχουμε μαζικές "μετακινήσεις πληθυσμών"!

Εχω το Ν3,ειναι τουμπανο,εχει πολυ καλη οθονη,εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα και επιδοσεις,εχει,εχει,εχει...............εχει.........Απλα δεν ειναι Apple.Την αισθηση που προσφερει το iphone οταν το κρατας δεν τη δινει καμια συσκευη.Προσωπικα επελεξα το Ν3 για το μεγεθος της οθονης και επειδη επεσα στην παγιδα των επιδοσεων.Αν η apple το εβγαζε με 4,7 οθονη θα πηγαινα καρφωτος να το αγορασω.Ειναι ακριβο;Ναι ειναι,και η BMW ειναι.Οτι πληρωνεις παιρνεις.Δεν εχουμε ολοι 800αρια να δινουμε για κινητο αλλα τα αξιζει τα φραγκα για να κανεις την υπερβαση.Ποιοτητα κατασκευης και λειτουργικο δεν παιζονται.Διαβαζω σε καποια post για κινεζικα,το ταδε μοντελο κ.τ.λ...........ναι καλα,χαιρετισματα στο Πεκινο.Διαβαζω οτι η Samsung θα βαλει πυρηνες,ram,οθονες 4Κ............αλλα στο τελος παλι πλαστικο και τιμη τσουχτερη.Καληνυχτα στη Κορεα...........Μην με κατηγορισει κανεις οτι ειμαι fan boy και τετοιες μ.......ες.Προσωπικη αποψη εκφραζω και σεβομαι καθε αντιθετη αποψη.

Αν σε ενδιεφερε η ποιοτικη αισθηση στο χερι(κ δεν σου αρεσουν τα πλαστικά της samsung) και οι κορυφαιες, ανετες οθονες ωστε να εισαι παραγωγικος(αρα το iphone εφαγε ακυρο), κακως πηγεε σε note 3.

Μπορούσες πχ να πας στο φθηνότερο htc one ή πχ σε nexus.

Και λιγοτερα χρηματα θα ειχες δωσει και θα ειχες ικανοποιήσει τα 2 βασικά κριτήρια που εγραψες.

• Like 1

Πιστεύω ότι το 50% για να μη μπω το 90% και γίνω πολύ κακός,δεν γνωρίζει ούτε καν πιες είναι οι βασικές διαφορές από ένα 4s σε 5s,αυτό που έχει σημασία είναι να φαίνεται στους υπόλοιπους ότι ναι εγώ μπορώ και δίνω 900 ευρώ για ένα τηλέφωνο,άσχετα αν το έχει πάρει με 200 άτοκες δόσεις και τα παιδιά του δεν έχουν να φάνε (εντάξει το ξεφτίλισα).

Και μη μου πείτε ότι δεν το έχετε συνάντηση αυτό  γιατί θα αρχίσω να τραβάω τα βυζιά μου.

Ναι το iphone είναι τηλεφωνάρα αλλά σε καμία περίπτωση στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν το παίρνεις για αυτό,είπαμε το παίρνεις γιατί πρέπει να ξέρουν οι υπόλοιποι ότι μπορείς και τα έχεις.

Α ρε apple με το marketing σου,θαύματα κάνεις!

• Like 5

Δεν είχα σκοπό να το πάρωιας και έβλεπα το touch id ως κάτι περιττό .... Μιας και μπόρεσα να δώσω όμως το 5αρι που είχα από Αμερική σε καλή τιμή έδωσα το τιμολόγιο δηλαδή ΦΠΑ σε κάποιον που ήθελε μου βγηκε ένα πόσο πολύ πολυ χαμηλό και είπα να το δοκιμάσω αλλά με μισή καρδιά γιατί όσο το είχα δει demo δεν έβλεπα και καμία διάφορα .....

Υπάρχει διάφορα ; Ναι υπάρχει και ειναι αισθητή αλλά πρέπει να το κρατήσεις στο χέρι σου λίγες μέρες ....

Αξίζει η αγορά ; Μόνο αν δώσεις λίγα χρήματα αν ειναι να το πάρεις και να βγάλεις τουλάχιστον 739 απο την τσέπη σου όχι ...

Βλέπω αρκετούς να φωνάζουν ότι ειναι έτσι ότι ειναι αλλιώς ...

Ναι ειναι αλλιώς ... Όλα τα προϊόντα της apple ειναι αλλιώς για όσους τα έχουν δοκιμάσει ....

Δεν σημαίνει ότι ειναι τα καλύτερα το θέμα ειναι με ποια μπορείς να κανεις την δουλειά σου ... Όλα τα αλλά ειναι

Για την κόντρα android Apple google Apple δεν ασχολούμαι όλα καλά ειναι και κάθε ένα έχει τα καλά του και τα κακά του ....

Ps.... NFC ? έχετε κάνει καμία συναλλαγή Ελλάδα και δεν το ξέρουμε? Bluetooth μεταφορά αρχείων ; Ποτέ έχετε κάνει τελευταία φορά μια μεταφορά ;

Καλό βράδυ και καλές γιορτές !

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2

Ειμαι χρονια μελος στο ινσομνια και απορω γιατι σε άλλα κινητά άλλων κατασκευαστων ασχετως λειτουργικου, δεν συμβαινει καμμιά διαμάχη και μίσος όπως στο iphone. Οποτε δημοσιευεται τοπικ για iphone γινεται χαμος.

Μπορει να μου εξηγησει κανεις;

ΥΓ:Δεν εχω iphone (ZTE 967).

Το ίδιο γίνεται και με κάθε άρθρο για Samsung τι μας λες τώρα! 

• Like 1

Το ίδιο γίνεται και με κάθε άρθρο για Samsung τι μας λες τώρα! 

Ναι και όχι. "Όχι" γιατί δε γίνεται το ίδιο σε καμία περίπτωση και "Ναι" γιατί ξεκίνησε μόλις φέτο μια γκρίνια απέναντι στη Samsung -κυρίως από android users-, που θυμίζει ελαφρώς το τρόλινγκ των θεμάτων της Apple που "απολαμβάνουμε" εδώ και χρόνια στο διαδίκτυο.

• Like 1

Bluetooth μεταφορά αρχείων ; Ποτέ έχετε κάνει τελευταία φορά μια μεταφορά ;

Καλό βράδυ και καλές γιορτές !

Sent from my iPhone using Insomni

Προφανως αμα εχεις iPhone δεν κανεις μεταφορα αρχειων, αφου και να θες δεν. Τι σοι ερωτηση ειναι τουτη? Απτη στιγμη που η apple το κλειδωνει για να μη γινεται παρτυ με τα mp3 και να σε οδηγησει στην αγορα μεσω itunes, αυτο αυτοματα σημενει οτι αν υπηρχε θα το χρησιμοποιουσατε, αλλιως δεν θα ειχε και νοημα να το κλειδωσει. 

Εγω παντως αν ηξερα οτι δεν υπαρχουν διαρηκτες θα κοιμομουν με την πορτα ξεκλειδωτη.

Ε ρε γλεντια εδω μεσα.........Αν πεις apple σου την πεσανε οι ΄΄απο'κει'',αν πεις samsung βαρανε οι ''απο'δω''.Σκεφτειτε τι εχει να γινει αν βρεθουμε ολοι μαζι να μιλησουμε.......Δεν θα μεινει σαγονι για σαγονι  ορθιο.Ρε παιδια ειμαι στα 30+.Ζω και εργαζομαι στο εξωτερικο.Ολη μερα εχω το λαπτοπ μαζι μου γιατι μου ειναι απαραιτητο.Επαναλαμβανω,το λαπτοπ.Ουτε το note ουτε  το iphone, μου ειναι απαραιτητα γι'αυτο που κανω.Ναι ,το note μου προσφερει το κατι παραπανω αλλα δεν με κανει πιο παραγωγικο.Μιλαω παντα για εμενα.Εγω μιλησα για ποιοτητα υλικων και για design για τα οποια η samsung εσκεμμενα αδιαφορει.Βαλτε διπλα στο  ''παλιο''4s το s3 η το s4 και πειτε μου στο λογο σας, τι βλεπετε.Π.χ. το P6 εχει ανεβει στα ματια μου για τον λογο οτι εχει λιγη απο την αισθηση του iphone.Αλοιμονο αν ελεγα οτι η samsung ειναι για τα ''μπαζα''.Στο θεμα ομως ,εμφανιση-στοιβαροτητα, η apple τους κερδιζει ολους πως να το κανουμε.Αν η samsung με το hardware που προσφερει, κανει την αρχη με λιγο αλουμινιο στο s5, θα σπασει κυριολεκτικα τα ταμεια.Οχι με πλαστικα σε στυλ δερμα κ.τ.λ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...