Προς το περιεχόμενο

Sony xperia L ή SP?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ο λόγος που αναφέρετε για την υγρασία είναι ο βασικός λογος που εκοψα τα νοκια εδώ και μια πενταετεία (είχα 2 στα 2 ) μέχρι που μου έκανε το ίδιο σε συναδελφό μου η lg και τώρα αναφέρεται κι εσείς αυτά.Δεν νομίζω οτι φταίει μια συγκεκριμένη εταιρία η μία άλλη το θέμα υγρασίας είναι για όλους αγκάθι όλοι με το παραμικρό θα σου πούνε οτι εχει υγρασία.Μην αναλώνεστε άδικα σε αυτό κοιτάξτε άλλα πράγματα στο κινητό

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά έχω τηλέφωνο sony απο το 2003 που ήμουνα φαντάρος μέχρι τώρα δεν εχω αλλάξει μάρκα ίσως γιατί εχω συνηθίσει αλλα με το service ποτε ποτε ποτε το παραμικρό πρόβλημα ποτέ ομως και είναι κι ένας από τους βασικούς λόγους που συνεχίζω με sony γιατί πριν με nοκια (πριν μια δεκαετία βεβαια τώρα μπορει να εχουν αλλάξει τα πράγματα) τραβαγα τα μαλλιά μου

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω ακουσει οτι εχει σοβαρα προβληματα με το wi-fi και την αφη. Ισχυουν;

και όχι μόνο την πέμπτη που μας πέρασε πήρα το  Sony xpiria  την παρασκευή το πήγα πίσω  διότι όταν έβλεπα Φώτο στο άλμπουμ έσβηνε η οθόνη στο ξεκάρφωτο μετά στο φβ  και μετά στο παιχνίδια........  μου το αλαξανε ευτυχώς μετά από 2,5ωρες (δεν ήξερε  η υπεύθυνη τι ενέργειες  έπρεπε να κάνει) και νομίζετε ότι τα βάσανα μου τέλειωσαν......................... χαχαχαχαχαχα εδω είναι που λένε το άλλο με των τοτο το ξέρεις! η δεύτερη συσκευή δουλεύει κανονικά και δεν έχω πρόβλημα με τις Φώτο ούτε με τα παιχνίδια! αλλά αν πάρω τηλ και ξαφνικά κλείνει η οθόνη μην μου επιτρέποντας να κάνω διακοπή τις κλήσεις για οποίων λόγο θέλω εγώ..... συνδέεσαι στο φωνητικό μήνυμα και αν δεν κάνεις επανεκκίνηση την έβαψες αν έχεις σύνδεση σήμερα κάθε δευτέρα 3-3-2014 αργία αύριο πρωί πρωί πάω να το αλλάξω είμαι 2στις 2 συσκευές δεν ξέρω αν πάω στις 3 εκεί θα πάω να κάνω κανένα ευχέλαιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...