azuli Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ξέρετε αν μπορεί κάποιος να το δεί "live" σε κατάστημα; Για τα λεφτά του φαίνεται αρκετά "τίμιο"..απλά επειδή δεν το θέλω για εμένα δεν θέλω να ακούω και γκρίνιες μετά... παρε ενα τηλ
noire Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εχω το Fujitsu Ah532 (Το οποίο έχει και έξτρα κάρτα γραφικών.)εδώ και 2 χρόνια τωρα και εχει χυθεί ολοκλιρη μπύρα και ένας καφές πάνω του. σπάνια κολλάνε τα Windows αλλά φταίει το λογισμικό και όχι ο φοριτός. Σαν σχέδιο είναι ακριβός το ίδιο (μόνο μαύρο) και ποέ δεν έπεσαι η τιμή κάτω από τα 475 που το αγόρασα. Στην αδερφή μου αφτόν προτείνω ανεπιφύλακτα.H κάμερα δεν λέει και πολλά όπως στα περισότερα λάπτοπ. από το βίντεο είδα ότι έχει καλή ανταπόκριση η οθόνη αφής. Το μόνο αρνητικό ότι είναι λίγο εύκαμπτο το σώμα αλλά αν δεν το διάβαζες κάπου δεν θα το παρατιρούσες. Το ποιο θετικό είναι η φοτεινότητα στα 400cd ενώ το δικό μου έχει 182cd ένα πιο ακρυβό λάπτοπ άντε να έχει 250cd. Με απλά ελληνικά θα βλέπεις πιο καλά όταν θα κάθεσαι έξω στο μπαλκόνη η σε καφετέρεια. Το προιγούμενο λαπτοπ μου ήταν Fujitsu Siemens. Μην πάρεις SONY... όλο προβλήματα για την τιμή τους. Το θετικό του είναι πως έχει υψηλότερα χρονισμένο επεξεργαστή σε σχέση με άλλα i3 στο price range του. Το αρνητικό είναι αυτά που διάβασα από το συμφορμουμίτη για την ποιότητα κατασκευής και την οθόνη αφής. Προσωπικά σκεφτόμουν να το προτείνω σε κοπέλα που μου είπε πως θέλει λάπτοπ "να μην είναι μάυρο και κατά προτίμηση άσπρο". Off topic θα μπορούσατε να μου προτείνετε κανένα για αυτή, σε παρόμοια τιμή <450 ευρώ και με ανάλογα χαρακτηριστικά; Η οθόνη αφής είναι περιττή. Edit: Αυτό έχει κάμερα; Γιατί δεν αναφέρει τίποτα στο site. http://www.notebookcheck.net/Review-Fujitsu-Lifebook-AH532-Notebook.81495.0.htmlΔ3ες τα αρνητικά για το 532, το μόνο αρνητικό που βρίσκει αίναι ότι είναι λιγάκι εύκαμπτο... πριν το διαβασω δεν το πείρα χαμπάρι.... δεν έχω δεί καλύτερο φοριτό κάτω τον 700€ ούτε πάνω απλά δεν έχω δεί πολλά από τα πιο ακρυβά.
coyote2 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Κι εγώ έχω ένα Α series 2 χρόνια και είναι από τα πιο καλά που έχω πάρει
meimar Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα σε όλους. Αγορασα το laptop πριν απο 2 ημερες, και εβαλα δοκιμαστικα τα Windows 8.1. Γενικα η εμπειρια μεχρι τωρα ειναι πολυ καλη, με μια εξαιρεση. Ενω το touch screen ειναι πολυ περισσοτερο responsive απ' οτι περιμενα (πλησιαζει επιπεδο tablet), σε καποιες φασεις εμφανιζονται κατι "νερα" στην οθονη, και ουσιαστηκα ο κερσορας εξαφανιζεται. για να επανελθει πρεπει να κλεισω το συστημα (sleep ή reboot). Μολις μπορεσω να τραβηξω σχετικο βιντεο θα το ποσταρω. Απο οσο το εχω ψαξει, πολλοι μιλανε για θεμα driver και power management. Κανεις δεν μιλαει για θεμα hardware. Υπαρχει καμια ιδεα; προτασεις; Θα παρω τηλ την Cosmodata αυριο, αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα με στειλουν στην Fujitsu, και εκει θα κλαιμε....
azuli Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα σε όλους. Αγορασα το laptop πριν απο 2 ημερες, και εβαλα δοκιμαστικα τα Windows 8.1. Γενικα η εμπειρια μεχρι τωρα ειναι πολυ καλη, με μια εξαιρεση. Ενω το touch screen ειναι πολυ περισσοτερο responsive απ' οτι περιμενα (πλησιαζει επιπεδο tablet), σε καποιες φασεις εμφανιζονται κατι "νερα" στην οθονη, και ουσιαστηκα ο κερσορας εξαφανιζεται. για να επανελθει πρεπει να κλεισω το συστημα (sleep ή reboot). Μολις μπορεσω να τραβηξω σχετικο βιντεο θα το ποσταρω. Απο οσο το εχω ψαξει, πολλοι μιλανε για θεμα driver και power management. Κανεις δεν μιλαει για θεμα hardware. Υπαρχει καμια ιδεα; προτασεις; Θα παρω τηλ την Cosmodata αυριο, αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα με στειλουν στην Fujitsu, και εκει θα κλαιμε.... αν εννοεις τα νερα που κανει στα πλαγια της οθονης οταν την ακουμπας μου το κανει και μενα,δεν ξερω τι ειναι.Αυτο που ξερω ειναι οτι γενικα η touch οθονη του δεν ειναι καλη και το ειχα πει και εδω μεσα.Και σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται με το touch ταμπλετας,εκτος αν μιλαμε για καμια κινεζικη των 50 ευρω..!Αν δοκιμασεις πχ ενα touch laptop της sony θα καταλαβεις την διαφορα.Το οτι εχει touch για μενα ειναι καθαρα κινηση marketing της εταιριας. Οταν λες οτι το εψαξες που ειδες αυτες τις συζητησεις?Απο ενδιαφερον ρωταω
omakis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Τα νερά στην οθόνη όταν την ακουμπάς είναι φυσιολογικά, συμβαίνει επειδή τα πλαστικά είναι σχετικά μαλακά και εύκαμπτα.Θέλει λίγο προσοχή στο ανοιγοκλείσιμο.Το λαπτοπ πάντως είναι κορυφαίο για την τιμή του, στα 349 ευρώ ούτε καλό τηλέφωνο δεν παίρνεις.Η εικόνα που έχω, έχοντας στησει 2 απο αυτά, είναι πολύ καλή.Τα windows 8.1 στην κυριολεξία πετάνε, το hardware υπερπλήρες, o i3 3110m αποδίδει καλύτερα και απο λίγο παλιότερους i5 (http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-520M-vs-Intel-Core-i3-3110M), HDMI, 3 USB 3.0, γραφικά intel HD 4000, κάμερα 720p, DVD-RW, 4gb RAM, 500gb HDD, αλλά το σημαντικότερο όλων το touchscreen το οποίο όταν δουλεύεις σε win 8.1 δεν είναι καθόλου κίνηση marketing, τα win 8.1 χωρίς touchscreen είναι "ανάπηρα".Φυσικά και η κατασκευή είναι φθηνή αλλά όμορφη, το touchpad κάνει αυτό το θόρυβο που ανέφερε ο φίλος, και είναι λίγο σπαστικό αλλά λειτουργικά δεν έχει κανένα πρόβλημα.Το ζόρισα με multitasking, επεξεργασία video (powerdirector 12), επεξεργασία φωτογραφίας (photoshop CC) και μερικά παιχνίδια και δεν χαμπάριασε πουθενά.Εξαιρετικά αθόρυβο, και με καλή αυτονομία μπαταρίας.Αν κάποιος δεν μπορεί να υποφέρει την έκπτωση που κάνει στην ποιότητα κατασκευής (πλαστικά), μπορεί να πάει στο επόμενo με ανάλογες προδιαγραφές που κάνει γύρω στα 600 ευρώ.Το προτείνω ανεπιφύλακτα !
meimar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Καλήμερα και πάλι. azuli, δεν μιλαω για τα "νερα" οταν ακουμπας την οθονη -αυτο το ξερω. δυστυχως δεν μπορω να περιγραψω διαφορετικα τί εννοω. Εχω τραβηξει ενα βιντεακι που φαινεται το τι κανει η οθονη, αλλα ειναι μεγαλο για να το ανεβασω εδω. το θεμα ειναι οτι τωρα ειναι χειρωτερα απ'οτι ηταν το Σαββατο, οποτε φαινεται πως ειναι θεμα hw κ οχι driver ή κατι τετοιο. οσο αφορα την αποκριση του touch, κατα την γνωμη μου δεν ειναι τοσο χαλια οσο λετε. έχω δουλεψει με αρκετα tablets και ειμαι κατοχος ενος Samsung. Βεβαια ειναι κ θεμα υποκειμενικο, και δεν προσπαθω να πεισω κανεναν για κατι και σιγουρα ο,τι λεω το λεω λαμβανοντας υπ'οψιν μου την τιμη. σχετικα με το ψαξιμο, το εψαξα παντου. Δεν βρηκα κατι σχετικο με το συγκεκριμενο μηχανημα, αλλα βρηκα για αλλα λαπτοπς, που ειχαν προβλημα με το touch. τεσπα, επειδη ειναι η αγορα εντος 3 ημερων, θα προσπαθησω να το παω πισω και να δω τι θα μου πουνε.
zacharis1955 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επεσε η τιμή αγοράς του στα 349 €,,, Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2014 από zacharis1955
agrimi_pontios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του AH562 και θέλω να πω σαν τεχνικός στον χώρο ότι για πλάκα πήρα δύο. 0 προβλήματα για όποιον το λέει μια touchscreen που πιάνει μια χαρά αλλά δεν είναι tablet και το ποντίκι λίγο περίεργο μιας και θέλει λίγο συνήθεια. μετά από μία εβδομάδα χρήσης το έχω συνηθίσει. επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε βάλει όλοι τους σωστούς drivers σας τους παραθέτω παρακάτω. χωρίς αυτούς δεν λειτουργούν όλα σωστά. http://support.fujit...ype=Notebook PC Το μόνο κυριολεκτικά μείον είναι το λίγο αυξυμένο βάρος και το πάχος. Προσωπικά όμως πραγματικός ι3 με 3 ώρες αυτονομία στο youtube και όλα τα παραπάνω που έχει δεν υπάρχουν μέχρι τα 450 ευρώ χωρίς touchscreen.
azuli Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του AH562 και θέλω να πω σαν τεχνικός στον χώρο ότι για πλάκα πήρα δύο. 0 προβλήματα για όποιον το λέει μια touchscreen που πιάνει μια χαρά αλλά δεν είναι tablet και το ποντίκι λίγο περίεργο μιας και θέλει λίγο συνήθεια. μετά από μία εβδομάδα χρήσης το έχω συνηθίσει. επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε βάλει όλοι τους σωστούς drivers σας τους παραθέτω παρακάτω. χωρίς αυτούς δεν λειτουργούν όλα σωστά. http://support.fujit...ype=Notebook PC Το μόνο κυριολεκτικά μείον είναι το λίγο αυξυμένο βάρος και το πάχος. Προσωπικά όμως πραγματικός ι3 με 3 ώρες αυτονομία στο youtube και όλα τα παραπάνω που έχει δεν υπάρχουν μέχρι τα 450 ευρώ χωρίς touchscreen. το link που δινεις ειναι για αλλο laptop ελπιζω να μην μην τα χεις βαλει αυτα τα drivers..!Εχει δικια του σελιδα το AH562 Για τα τελευταια drivers θα πας σε αυτο το site εχει ακομα πιο καινουργιες εκδοσεις http://support.ts.fujitsu.com/Download/ShowFiles.asp
firegarden Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Τα νερά στην οθόνη όταν την ακουμπάς είναι φυσιολογικά, συμβαίνει επειδή τα πλαστικά είναι σχετικά μαλακά και εύκαμπτα. Θέλει λίγο προσοχή στο ανοιγοκλείσιμο. Το λαπτοπ πάντως είναι κορυφαίο για την τιμή του, στα 349 ευρώ ούτε καλό τηλέφωνο δεν παίρνεις. Η εικόνα που έχω, έχοντας στησει 2 απο αυτά, είναι πολύ καλή. Τα windows 8.1 στην κυριολεξία πετάνε, το hardware υπερπλήρες, o i3 3110m αποδίδει καλύτερα και απο λίγο παλιότερους i5 (http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-520M-vs-Intel-Core-i3-3110M), HDMI, 3 USB 3.0, γραφικά intel HD 4000, κάμερα 720p, DVD-RW, 4gb RAM, 500gb HDD, αλλά το σημαντικότερο όλων το touchscreen το οποίο όταν δουλεύεις σε win 8.1 δεν είναι καθόλου κίνηση marketing, τα win 8.1 χωρίς touchscreen είναι "ανάπηρα". Φυσικά και η κατασκευή είναι φθηνή αλλά όμορφη, το touchpad κάνει αυτό το θόρυβο που ανέφερε ο φίλος, και είναι λίγο σπαστικό αλλά λειτουργικά δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το ζόρισα με multitasking, επεξεργασία video (powerdirector 12), επεξεργασία φωτογραφίας (photoshop CC) και μερικά παιχνίδια και δεν χαμπάριασε πουθενά. Εξαιρετικά αθόρυβο, και με καλή αυτονομία μπαταρίας. Αν κάποιος δεν μπορεί να υποφέρει την έκπτωση που κάνει στην ποιότητα κατασκευής (πλαστικά), μπορεί να πάει στο επόμενo με ανάλογες προδιαγραφές που κάνει γύρω στα 600 ευρώ. Το προτείνω ανεπιφύλακτα ! Γραφτηκες μια εβδομαδα μετα απο οταν ανοιξε το thread και το μονο μηνυμα σου σε ολο το φορουμ ειναι ενα ιδιαιτερα κολακευτικο σχολιο για την προσφορα.Αυτο φαινεται λιγο υποπτο 2
koustakis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του AH562 και θέλω να πω σαν τεχνικός στον χώρο ότι για πλάκα πήρα δύο. 0 προβλήματα για όποιον το λέει μια touchscreen που πιάνει μια χαρά αλλά δεν είναι tablet και το ποντίκι λίγο περίεργο μιας και θέλει λίγο συνήθεια. μετά από μία εβδομάδα χρήσης το έχω συνηθίσει. επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε βάλει όλοι τους σωστούς drivers σας τους παραθέτω παρακάτω. χωρίς αυτούς δεν λειτουργούν όλα σωστά. http://support.fujit...ype=Notebook PC Το μόνο κυριολεκτικά μείον είναι το λίγο αυξυμένο βάρος και το πάχος. Προσωπικά όμως πραγματικός ι3 με 3 ώρες αυτονομία στο youtube και όλα τα παραπάνω που έχει δεν υπάρχουν μέχρι τα 450 ευρώ χωρίς touchscreen. Έχεις βάλει τα windows 8.1 ή τα 7 αρια; Τα drives που σου λέει ο φίλος είναι για το 532 που είναι όμως παρόμοιο. Χρησιμοποίησες αυτά;
azuli Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις βάλει τα windows 8.1 ή τα 7 αρια; Τα drives που σου λέει ο φίλος είναι για το 532 που είναι όμως παρόμοιο. Χρησιμοποίησες αυτά; τα 7ρια δεν υποστηριζονται και δεν υπαρχουν drivers περα απο αυτους που εχουν μεσα τα w7,υπαρχουν drivers για 8 και 8.1,τσεκαρε το link που εδωσα.Γιατι να βαλεις drivers απο αλλο μηχανημα ενω υπαρχουν για το συγκεκριμενο?!
gigasteo83 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Το λαπτοπ αυτο ειναι απο τα ποιο καλα που εχω πιασει στα χερια μου , εαν οχι το καλυτερο . Ειμαι Τεχνικος και συμφωνω με τον φιλο απο πανω (που για καποιους φαινεται υποπτος) οτι πρεπει να βαλεις DRIVERS απο το CD που εχει μεσα η συσκευασια . Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι ουτε καν μπηκαν στην διαδικασια να το βαλουν στο drive . Για να προλαβω μερικους μερικους το CD τρεχει ενα διαγνωστικο και σου δινει Link απο το Site της Fujitsu , με τους σωστους Drivers για ακριβως αυτο το μηχανημα . Και NAI θελουν ΟΛΟΙ κατεβασμα και εγκατασταση , γιατι τα windows 8.1 δεν εχουν προλαβει να ενσωματοσουν ολα τα μοντελα της αγορας για να λειτουργησουν OOB . Ξαναγυρναω στο λαπτοπ τωρα , το εχω δει εδω και 2μηνες και εχω πιασει 3 διαφορετικα για φιλους . Κανενα δεν ειχε αυτα τα προβληματα που λεγονται ποιο πανω . Τα δυνατα σημεια ειναι ο CPU , πολυ γρηγορος ακομα και σε απαιτητικες εφαρμογες . Η αυτονομια της μπαταριας , εαν και εδω εχω να πω κατι που μαλλον ανοιγη μεγαλη συζητηση. Εχω παρατηρησει οτι οταν φορτιζεις 100% την μπαταρια και κανεις κανονικα shutdown , την επομενη ημερα δεν το βρισκεις 100% οπως θα επρεπε αλλα 88% . Πηγε ο νους μου οτι κατι παιζεται με τα Windows 8 και το γρηγορα start up , αλλα εβγαλα την ρυθμιση απο το BIOS και παλι κανει τα ιδια. Δεν ξερω την απαντηση ακομα .... 3ο Δυνατο Σημειο ειναι η ταχυτητα του σκληρου , εδω και καμποσο καιρο εχω αγορασει SSD να τον κουμπωσο επανω , αλλα δεν τολμαω γιατι βλεπω οτι ο WD Blue που εχει πανω ειναι αρκετα γρηγορος . ( <---- κατοχος 3 SSD στα σταθερα μηχανηματα οποτε ξερω τη σημαινει ταχυτητες SSD) Η οθονη σε μενα αποκρινεται ΑΡΙΣΤΑ καμια σχεση με τα προβληματα που αναφερθηκαν . 4ο δυνατο σημειο , δεν ακουγεται / δεν ζεσταινεται ... Το μονο μελανο σημειο που βρηκα εγω ειναι οτι δεν παιρνει Hackitosh λογω της οθονης touch .... Περα απο την πλακιτσα με το hackintosh , το μεγαλυτερο ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ειναι το καταστημα το οποιο το πουλαει ... η Cosmodata ... και τα προβληματα αναφερθηκαν ποιο πανω απο αλλα παιδια . ΤΕΛΟΣ να πω οτι δεν θα εγραφα τιποτα απο ολα αυτα εαν δεν μου εστελνε το λινκ ενα παλικαρι που του προτεινα αυτο το λαπτοπ. Πρεπει να κραζουμε στα φορουμ τα κακα μαγαζια και τα fail μηχανηματα αλλα κανεις δεν γραφει εναν καλο λογο για μια καλη αγορα .... Αυτα τα ολιγα , ελπιζω να μην κουρασα Παντα Φιλικα
azuli Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 μαλλον δεν καταλαβες καν τα προβληματα που αναφερθηκαν πιο πανω.. 3 κομματια κρατησα στα χερια μου το καθενα μεχρι να το αλλαξω και και τα 3 ειχαν τα ιδια προβληματα. Αληθεια επιμενεις οτι η οθονη αφης του ειναι μια χαρα?Το χεις δει στο φως σβηστο να δεις τι οθονη αφης εχει?Δεν ειναι η οθονη αφης που εχουν τα tablets και τα κινητα,που οποιο pixel και να ακουμπησεις ειναι σημειο επαφης,αυτα τα ''διαμαντακια'' που βλεπεις με κλειστη την οθονη ειναι τα σημεια αφης.Εχεις δει ποσα ειναι?Ενα καθε 15 με 20 pixels.Aυτο μεταφραζεται σε σχεση με το μεγεθος ενος δαχτυλου καπως ετσι:Πατας την οθονη και μια πεφτει το δαχτυλο πανω στο σημειο αφης και δινει την εντολη και μια δεν πεφτει και πρεπει να το ξαναπατησεις λιγο πιο διπλα για να βρεις σημειο αφης.Μη λεμε οτι ναναι.Αυτη η συμπεριφορα δεν υπαρχει σε μια καλη οθονη αφης που τα σημεια αφης ειναι ανα 1-2-3 pixels και οχι ανα 15.. Τωρα για τον σκληρο.Αληθεια εισαι κατοχος 3ων ssd και εντυπωσιαστηκες με ενα sata μηχανικο σκληρο στις 5400 RPM?!! Το χω και γω το laptop οποτε δεν εχω λογο να το χαντακωσω,αλλα η αληθεια να λεγεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα