aposporis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 το πηρα,3 φορε τρωγόσουν ε? το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την touch οθόνη αξίζει το συγκεκριμένο ή υπάρχουν και άλλες λύσεις σε αυτή την κατηγορία τιμής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την touch οθόνη αξίζει το συγκεκριμένο ή υπάρχουν και άλλες λύσεις σε αυτή την κατηγορία τιμής; υπαρχουν ακομα και απο το ιδιο μαγαζι νομιζω,εχει ενα fujitsu με καλυτερα χαρακτηριστικα γυρω στα 399 αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εχει usb 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitifititis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Το θετικό του είναι πως έχει υψηλότερα χρονισμένο επεξεργαστή σε σχέση με άλλα i3 στο price range του. Το αρνητικό είναι αυτά που διάβασα από το συμφορμουμίτη για την ποιότητα κατασκευής και την οθόνη αφής. Προσωπικά σκεφτόμουν να το προτείνω σε κοπέλα που μου είπε πως θέλει λάπτοπ "να μην είναι μάυρο και κατά προτίμηση άσπρο". Off topic θα μπορούσατε να μου προτείνετε κανένα για αυτή, σε παρόμοια τιμή <450 ευρώ και με ανάλογα χαρακτηριστικά; Η οθόνη αφής είναι περιττή. Edit: Αυτό έχει κάμερα; Γιατί δεν αναφέρει τίποτα στο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 ουτε για 100 ευρω δεν αξιζει το συγκεκριμενο τραγικη ποιοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noa113 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας σε λειτουργικό linux; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Το θετικό του είναι πως έχει υψηλότερα χρονισμένο επεξεργαστή σε σχέση με άλλα i3 στο price range του. Το αρνητικό είναι αυτά που διάβασα από το συμφορμουμίτη για την ποιότητα κατασκευής και την οθόνη αφής. Προσωπικά σκεφτόμουν να το προτείνω σε κοπέλα που μου είπε πως θέλει λάπτοπ "να μην είναι μάυρο και κατά προτίμηση άσπρο". Off topic θα μπορούσατε να μου προτείνετε κανένα για αυτή, σε παρόμοια τιμή <450 ευρώ και με ανάλογα χαρακτηριστικά; Η οθόνη αφής είναι περιττή. Edit: Αυτό έχει κάμερα; Γιατί δεν αναφέρει τίποτα στο site. εχει 720p καμερα και 3 usb 3.0 ports αλλα δεν το γραφουν καν στο site.Για να ειμαστε δικαιοι δεν ειναι ολο το laptop χαλια σε ποιοτητα κατασκευης,μονο το touchpad.Τουλαχιστον εγω μονο αυτο ειδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Θα βοηθούσε αν κάποιος από αυτούς που το έχει ανέβαζε κάποιες φωτογραφίες. Για αυτό το ποσό νομίζω οτι είναι τίμια αγορά. Αλλά διαβάζοντας εδώ μπερδεύτηκα είναι η αλήθεια. Μιλάμε για αυτό? http://www.engadget.com/2013/03/04/fujitsu-ah562-hands-on/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μιλάμε για αυτό? http://www.engadget.com/2013/03/04/fujitsu-ah562-hands-on/ Ακριβώς αυτό είναι το laptop (με i3 φυσικά)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Και ένα βιντεακι..... Εγώ πάλι γιατί το βλέπω μια χαρά? http://www.youtube.com/watch?v=Qz5DDD2IME0#t=175 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Εγώ πάλι γιατί το βλέπω μια χαρά? Γιατί είναι μια χαρά και πολύ παραπάνω. Ήταν πραγματική προσφορά στα €349 και με αυτά τα specs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μα είναι διαθέσιμο ακόμα!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakgio Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩ WIΝ8?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩ WIΝ8?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. στα 8.1 την εχουν βγαλει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakis1984 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 ξέρετε αν μπορεί κάποιος να το δεί "live" σε κατάστημα; Για τα λεφτά του φαίνεται αρκετά "τίμιο"..απλά επειδή δεν το θέλω για εμένα δεν θέλω να ακούω και γκρίνιες μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα