Προς το περιεχόμενο

[Laptop] NOTEBOOK FUJITSU TOUCH AH562GL,i3,White @ COSMODATA 399euro

defragen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την touch οθόνη αξίζει το συγκεκριμένο ή υπάρχουν και άλλες λύσεις σε αυτή την κατηγορία τιμής;

υπαρχουν ακομα και απο το ιδιο μαγαζι νομιζω,εχει ενα fujitsu με καλυτερα χαρακτηριστικα γυρω στα 399 αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εχει usb 3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θετικό του είναι πως έχει υψηλότερα χρονισμένο επεξεργαστή σε σχέση με άλλα i3 στο price range του. Το αρνητικό είναι αυτά που διάβασα από το συμφορμουμίτη για την ποιότητα κατασκευής και την οθόνη αφής. Προσωπικά σκεφτόμουν να το προτείνω σε κοπέλα που μου είπε πως θέλει λάπτοπ "να μην είναι μάυρο και κατά προτίμηση άσπρο". Off topic θα μπορούσατε να μου προτείνετε κανένα για αυτή, σε παρόμοια τιμή <450 ευρώ και με ανάλογα χαρακτηριστικά; Η οθόνη αφής είναι περιττή.

Edit: Αυτό έχει κάμερα; Γιατί δεν αναφέρει τίποτα στο site.

Το θετικό του είναι πως έχει υψηλότερα χρονισμένο επεξεργαστή σε σχέση με άλλα i3 στο price range του. Το αρνητικό είναι αυτά που διάβασα από το συμφορμουμίτη για την ποιότητα κατασκευής και την οθόνη αφής. Προσωπικά σκεφτόμουν να το προτείνω σε κοπέλα που μου είπε πως θέλει λάπτοπ "να μην είναι μάυρο και κατά προτίμηση άσπρο". Off topic θα μπορούσατε να μου προτείνετε κανένα για αυτή, σε παρόμοια τιμή <450 ευρώ και με ανάλογα χαρακτηριστικά; Η οθόνη αφής είναι περιττή.

Edit: Αυτό έχει κάμερα; Γιατί δεν αναφέρει τίποτα στο site.

εχει 720p καμερα και 3 usb 3.0 ports αλλα δεν το γραφουν καν στο site.Για να ειμαστε δικαιοι δεν ειναι ολο το laptop χαλια σε ποιοτητα κατασκευης,μονο το touchpad.Τουλαχιστον εγω μονο αυτο ειδα.

Θα βοηθούσε αν κάποιος από αυτούς που το έχει ανέβαζε κάποιες φωτογραφίες. Για αυτό το ποσό νομίζω οτι είναι τίμια αγορά.

Αλλά διαβάζοντας εδώ μπερδεύτηκα είναι η αλήθεια.

Μιλάμε για αυτό? http://www.engadget.com/2013/03/04/fujitsu-ah562-hands-on/

Εγώ πάλι γιατί το βλέπω μια χαρά?

Γιατί είναι μια χαρά και πολύ παραπάνω. Ήταν πραγματική προσφορά στα €349 και με αυτά τα specs...

ξέρετε αν μπορεί κάποιος να το δεί "live" σε κατάστημα; Για τα λεφτά του φαίνεται αρκετά "τίμιο"..απλά επειδή δεν το θέλω για εμένα δεν θέλω να ακούω και γκρίνιες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...