D3V0M4N Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Το σύστημα που βλέπετε στο signature είναι λίγο παλιό. Πρίν αρχίσετε να ρωτάτε διάφορα, έψαξα κάμποσο το θέμα και πήρα την απόφαση. Είναι σχεδόν 4, χρονών και επηδεί μάλλον θα το κρατήσω για άλλα 2, θα το κάνω overclock. Θέλω να το κάνω βασικά. Ξέρω να το κάνω φυσικά και το θέμα είναι να μη δώσω λευτά να το φτιάξω, ουτε φράγκο.. (αρχιτσιγγουναρος), λέω να ανεβάσω κατά 50Mhz την κάρτα γραφικών και σκέυτομαι να πάω τον CPU στα 2.90 - 3.00, ανάλογα και με τις δηνατότητες τις RAM. Σχετικα με ψύξη? Είμαι οκ δεν πίάνω πάνω απο 50c το καλοκαίρι, μαζι με τους 4 cores να πιάνουν κόκκινα! Το θεμα είναι, θα αξίζει για αυτά τα 2 άντε 3 χρονια ακόμα το OC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δεν νομιζω οτι θα δεις καποια τρελη διαφορα. Δεν ξερω τι χρηση κανεις αλλα με το OC δεν θα ανανεωσεις το συστημα σου. Εαν κανεις χρηση του στυλ ιντερνετ, fb αντε και κανενα Lol καλο ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D3V0M4N Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Με το συστημα που βλέπεις φίλε παίζω ακόμα Skyrim & BF3 σε high options, το θέμα είναι πόσο θα αντέξει.. xD Και επίσης το κύριο θέμα είναι θέλω να το κανω OC γιατι κάνω live streams και το βλέπω να μου βασανίζετε λίγο. Γιαυτό θελω να το κάνω σε 1-2 χρονια θα πάρω νέο PC ρε συ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Λαθος διατυπωση. Εννοω πως αν δεν κανεις τιποτα απ τα παραπανω δεν αξιζει το oc. Αν το βλεπεις να ζοριζεται τσιμπα το λιγο και αναλογως πραξε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D3V0M4N Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ναι αυτό λέω και γώ. Θα το πειράξω.. όσο πάει ρε παιδί μου, εξάλου σταδιακά θα πηγένει το πράμα, άμα δω οτι ζορίζετε κάπως θα το φέρω κάπου στα ίσα! Οι Intel Core 2 Quad σχεδιάστικαν να πιάνουν τα 3.40 από'σο θυμάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εντάξει δεν είναι κακό να πειραματιστείς αφού έχεις διαβάσει 2 πράγματα πρώτα,να μάθεις κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα