djkokalis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα. Αν και παλαιότερα είχα ποστάρει για να με βοηθήσετε για την αγορά μιας τηλεόρασης, ωστόσο επειδή εκείνη την περίοδο βρήκα τηλεόραση από έναν θείο μου που δεν την χρειαζόταν είπα να παρατείνω λίγο την αγορά της. Ωστόσο ήρθε η ώρα που πρέπει να προχωρήσω σε αγορά. Θα ήθελα να μου προτείνετε τηλεόραση από 42" ίσως και πιο πάνω σε μια καλή τιμή (~500 ευρώ). Αυτά που θέλω είναι: να έχει καταρχάς usb έτσι ώστε να μπορεί να παίζει αρχεία βίντεο ακόμα και με ξεχωριστό αρχείο υποτίτλων η τηλεόραση να έχει scart για να μπορώ να συνδέσω το παλιό μου dvd Προαιρετικά αν είναι smart tv ακόμη καλύτερα Προαιτετικά αν έχει και DLNA, wifi, 3d την πήρα με χίλια Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Πήρα χθες μετά από παρότρυνση άλλων μελών εδώ την Samsung 40F6400. Η απόσταση απ τον καναπέ είναι 1,8μ οπότε θεωρώ τις 40" ιδανικές. Απ αυτά που ζητάς: -Έχει USB -Έχει scart -Είναι smart TV -Έχει DLNA,WiFi,3D Η άποψη μου: -Πολυ ωραία εικόνα.Τα 100Hz κάνουν τη διαφορά σε σχέση με μια με 50 -Έστειλα από ένα HTC ONE και από ένα galaxy S4 εικόνα και βίντεο πανέυκολα με μηδέν ρυθμίσεις! -Σε μια ταινία 1080p η εικόνα μου φάνηκε αφύσικα ρεαλιστική! Μάλλον είναι θέμα συνήθειας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Πήρα χθες μετά από παρότρυνση άλλων μελών εδώ την Samsung 40F6400. Η απόσταση απ τον καναπέ είναι 1,8μ οπότε θεωρώ τις 40" ιδανικές. Απ αυτά που ζητάς: -Έχει USB -Έχει scart -Είναι smart TV -Έχει DLNA,WiFi,3D Η άποψη μου: -Πολυ ωραία εικόνα.Τα 100Hz κάνουν τη διαφορά σε σχέση με μια με 50 -Έστειλα από ένα HTC ONE και από ένα galaxy S4 εικόνα και βίντεο πανέυκολα με μηδέν ρυθμίσεις! -Σε μια ταινία 1080p η εικόνα μου φάνηκε αφύσικα ρεαλιστική! Μάλλον είναι θέμα συνήθειας! Πολύ καλή θα έλεγα. Έχει τα πάντα! Είναι και 3d απ'ότι βλέπω. Έχει και γυαλιά φίλε μου μέσα στην συσκευασία? Αν ναι πόσα; Κάποιος κάποια άλλη πρόταση σε περισσότερες ίντσες και λιγότερα χρήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Έχουν ναι, 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Έχουν ναι, 2. Σε κάποια βίντεο στο youtube είδα ότι έχει 4 μέσα πως η δικιά σου είχε 2? Το 3d της τι λέει; είναι καλό; Επίσης ο player του είναι καλός; Υποστηρίζει όλες τις μορφές και εξωτερικούς υπότιτλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Η Samsung έχει τους καλύτερους ενσωματωμένους media player. Απ' την στιγμή που σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτό το χαρακτηριστικό, χτύπα την 6400 άφοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Σε κάποια βίντεο στο youtube είδα ότι έχει 4 μέσα πως η δικιά σου είχε 2? Το 3d της τι λέει; είναι καλό; Επίσης ο player του είναι καλός; Υποστηρίζει όλες τις μορφές και εξωτερικούς υπότιτλους; Μάλλον έχεις δει στο youtube κάποιο review με τηλεόραση της LG (ή κάποιας άλλης εταιρίας με passive 3D) και μπερδεύεσαι. Εκεί ναι, δίνουν 4 κομμάτια, αφού είναι 2 και 3 φορές φθηνότερα από τα active. Η Samsung δίνει παντού 2. Εγώ έχω Samsung της προηγούμενης σειράς, την UE40EH6030 κι είχε κι αυτή 2 κομμάτια μέσα προφανώς. Αλλά και την F8000 να πάρεις, που είναι το φετινό υπερτούμπανο, πάλι 2 θα βρεις μέσα. Το 3D προσωπικά μου άρεσε πολύ. Μιλάω για ταινίες, παιχνίδι 3D δεν έχω δοκιμάσει. Απλά αν θες να δεις ταινία 3D κατεβασμένη από internet, θέλει υπομονή στο κατέβασμα γιατί θα είναι αρκετά GB. Εγώ ας πούμε δε συμβιβάζομαι με 3D movie των 11-13GB που μπορεί να βρεις (βλέπονται καλούτσικα ντακς... αλλά έλεος, τόσο κατεβάζω για τίποτα καλές 2D ), πάω στα 30+ γιατί θέλω ποιότητα όσο πάει. Θέλει λίγο το χρόνο του, καταλαβαίνεις... Οι ακόμα καλύτερες ποιότητες βέβαια είναι στο 3D bluray δίσκο που μπορεί να νοικιάσεις και να δεις στο σπίτι, αν έχεις και το κατάλληλο player βεβαίως. Επίσης θα ακούσεις πολλούς να μην τρελαίνονται με το 3D. Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε γιατί δεν είναι τόσο διαδεδομένο (εδώ καλά καλά δεν έχουμε τηλεοπτικό πρόγραμμα στα 1080), είτε γιατί πολύς κόσμος δεν έχει 3D TV ώστε να δοκιμάσει (εδώ πεινάει κόσμος, το 3D θα τον νοιάξει; ). Και τέλος είναι και θέμα γούστου mate. Σ' άλλους αρέσει και σ' άλλους δεν αρέσει, τέλος. Επίσης ο player του είναι καλός; Υποστηρίζει όλες τις μορφές και εξωτερικούς υπότιτλους; Κομπλέ μια χαρά, θα παίζει τα πάντα. Και με υπότιτλους όλα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έχει βγει πρόσφατα σε προσφορά η συγκεκριμένη τηλεόραση; Αν είναι να περιμένω μήπως βγει σε καλή τιμούλα για να την χτυπήσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα