Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους..

Απο χτες παρατηρησα οτι ο πρωτευον σκληρος που εχω δουλευει συνεχεια χωρις να κανω καποια εργασια. Μερικες φορες μονο σταματαει για λιγο και συνεχιζει..

Στην αρχη το ακουσα με το κλασικο τικ τικ που κανει συνεχως κ μετα το ειδα και στο hard sentinel οτι ολη την ωρα κατι κανει..

Ειναι ενας Kingston ssd που ειναι 2 μηνων περιπου και εχει μια βδομαδα που εκανα φορματ γιατι αλλαξα αρκετο hardware. Εδω και κανα δυο μερες "παιζω" με διαφορα customize settings εκανα unpatch αλλαξα θεματα εικονιδια περασα rainmeter κλπ..

Διαβασα για το unpaging και το ορισα μηδεν και επισης μια εντολη στο cmd που λεγοταν power... και κατι ακομα δε θυμαμαι ακριβως αλλα παλι δε σταματησε..Ισως να βελτιωθηκε λιγο μονο.

Εχω windows 7 64-bit και 4gb ραμ αν χρειαζονται αυτες οι πληροφοριες.

Απο χτες το παρατηρησα και το ακουω γτ το κανει αυτο??Ειναι φυσιολογικο?Δεν νομιζα να το ακουγα πιο πριν..

Επεξ/σία από akis6
  • Super Moderators
Δημοσ.

οι ssd δεν κάνουν "τικ τικ" όταν δουλεύουν, δεν κάνουν τπτ...

σαν USB Flashάκι σκέψου το, έχει ακούσει το flashάκι να κάνει θόρυβο όταν περνάς αρχεία μέσα?

• Like 1
Δημοσ.

Βεβαιώσου ότι ο θόρυβος που ακούς είναι όντως από τον ssd γιατί κανονικά δεν πρέπει να κάνει καθόλου θόρυβο.

Αν όντως είναι ο ssd δεν είναι καλό και πιθανότατα πας για αντικατάσταση. Το ποσοστό υγείας που λέει το HDSentinel δεν ισχύει πάντα και ειδικά στους ssd.

Μου έχει τύχει δύο φορές ίδια περίπτωση (στην πρώτη ακουγόνταν κ θόρυβος), και οι δύο ήταν Kingston V200 και το έβγαλαν στο 2μηνο-3μηνο. Σύμπτωση; Δεν νομίζω.

Δημοσ.

Ετσι το ηξερα κ γω αλλα ακουγοταν αυτο ακριβως το πραγμα... Και φαινοταν οτι δουλευε μονο αυτος ο δισκος. Οι αλλοι ειναι για ασχετα πραγματα. Ανοιξα το κουτι κ οπως ειπες φυσικα δεν ακουγοταν απο εκει κατι αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω απο που ηταν..Απο την καρτα γραφικων μου ερχοταν μετα ο ηχος.. 

Ανοιξα και το core temp και το graphics overdrive της amd και ειδα οτι σε ασχετες στιγμες εκει που δεν εκανα τπτ το gpu clock ανεβαινε στα υψη αλλα και τα freq απο τα cores αλλαζε.. Εψαξα για malware και virus κατι βρηκε αλλα αυτο το σκαμπανεβασμα δε σταματησε..

Του εριξα ενα φορματ στα γρηγορα και εστρωσε λοιπον γτ ετσι κι αλλιως ηταν φρεσκο ακομα το πραγμα..

Βεβαιώσου ότι ο θόρυβος που ακούς είναι όντως από τον ssd γιατί κανονικά δεν πρέπει να κάνει καθόλου θόρυβο.

Αν όντως είναι ο ssd δεν είναι καλό και πιθανότατα πας για αντικατάσταση. Το ποσοστό υγείας που λέει το HDSentinel δεν ισχύει πάντα και ειδικά στους ssd.

Μου έχει τύχει δύο φορές ίδια περίπτωση (στην πρώτη ακουγόνταν κ θόρυβος), και οι δύο ήταν Kingston V200 και το έβγαλαν στο 2μηνο-3μηνο. Σύμπτωση; Δεν νομίζω.

Ωχχχχ...Λες??? τωρα βεβαια που το φορτωσα απο την αρχη ολα δεν ακουω κατι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...