Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωκράτη το ότι έχεις κάποιον που μπορεί να ασφαλίσει ένα αυτοκίνητο παράτυπα δεν μου λέει κάτι.

Η ασφαλιστικές ζητάνε κάποιο επίσημο έγγραφο, δίπλωμα/βεβαίωση.

Μια απλή φωτοτυπία της καρτέλας των αποτελεσμάτων του εξεταστή(ή κάτι παρόμοιο) ΔΕΝ είναι επίσημο έγγραφο. Στους επιτυχόντες νέους οδηγούς ΔΕΝ δίνουν κάποια επίσημη βεβαίωση. Αν αδυνατείς να το χωνέψεις δεν φταίω εγώ.

Αυτά από εμένα, δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Πρώτα από όλα όπως σωστά είπες και εσύ, δεν μπορείς να βγάλεις κάποια βεβαίωση ότι έχεις περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις.

Άδεια οδήγησης ΔΕΝ έχεις, απλά πρόκειται να αποκτήσεις σύντομα.

Το αυτοκίνητο γιατί θα το αγοράσεις τώρα και όχι μετά από 1 ή 6 μήνες που θα αποκτήσεις άδεια οδήγησης? Και αν το αγοράσεις τώρα, έχεις σκοπό να το οδηγεί κάποιος άλλος μέχρι τότε? Αν ναι θα το ασφαλίσεις με το δίπλωμα αυτού που θα το οδηγεί, αν όχι μπορείς να καταθέσεις πινακίδες μια και είναι παράνομο να έχεις αυτοκίνητο ανασφάλιστο με πινακίδες. Υποθέτω πως δεν έχεις σκοπό να το οδηγείς εσύ.

Πρώτα από όλα έχε υπόψη σου πως αν σε έλεγχο δεν επιδείξεις δίπλωμα, είναι στην ευχέρεια του οργάνου αν θα σε πάει αυτόφωρο ή όχι. Αν είναι και Παρασκευή κιόλας, μένεις μέσα όλο το σαββατοκύριακο. Χώρια που πρέπει να επιστρατεύσεις δικηγόρο για να σε βγάλει. Ευκαιρία για καλές γνωριμίες :) Το λιγότερο πάντως είναι να σου βεβαιώσει παράβαση επειδή δεν το είχες μαζί σου.

Τώρα αυτό το χαρτί που λες, εγώ δεν το έχω δει ποτέ, επίσης δεν το έχει δει κανένας νέος οδηγός από όσους γνωρίζω. Πρόκειται για κάποια νέα νομοθεσία? Μήπως το μπερδεύεις με το χαρτί/βεβαίωση που δίνουν σε όσους ανανεώνουν το δίπλωμα τους?

Το αυτοκίνητο θα το αγοράσω τώρα γιάτι το έχω ανάγκη προφανώς... έγω θα το οδηγάω ...γνωρίζω οτι αν με πιασει η τροχαια ειναι στην κριση της εκεινη τη στιγμη αν τους πω οτι δν κραταω το διπλωμα να με κρατησει...αλλα θελω οσο το δυνατον να ειμαι πιο νομιμος αφου ετσι κι αλλιως το διπλωμα θεωρητικα το εχω....για αυτο θελω να βγαλω και ασφαλεια...

Δημοσ.

Το αυτοκίνητο θα το αγοράσω τώρα γιάτι το έχω ανάγκη προφανώς... έγω θα το οδηγάω ...γνωρίζω οτι αν με πιασει η τροχαια ειναι στην κριση της εκεινη τη στιγμη αν τους πω οτι δν κραταω το διπλωμα να με κρατησει...αλλα θελω οσο το δυνατον να ειμαι πιο νομιμος αφου ετσι κι αλλιως το διπλωμα θεωρητικα το εχω....για αυτο θελω να βγαλω και ασφαλεια...

Με το χαρτι που σου ειπα μπορεις να κανεις την ασφαλεια σου.Και σε καλυπτει σε καποιο ατυχημα μιας και στο διπλωμα οταν τυπωθει θα γραφει ημερομηνια πριν του ατυχηματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...