Προς το περιεχόμενο

Airdata 300 router για acces point

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

universal repeater έκανα απλός ήθελε να πάω στο DHCP και να ανοίξω το 802,1 (δε θυμάμαι ακριβώς τον αριθμό) και μετά να κλείσω το άλλο DHCP και αυτομάτος μετά βγάζει άλλες ρυθμίσεις στο wireless security Και από εκεί πρέπει να βάλεις τις ίδιες ρυθμίσεις με το κανονικό ρούτερ δλδ WPA2 και κωδικό ίδιο... τώρα είναι σαν ένα τα ρούτερ :)

Να τονίσω ότι δουλεύουν και τα τέσσερα LAN :)

γενικοτερα σε universal repeater συνηθως δεν θελει dhcp διοτι εχεις τον dhcp απο το αρχικο ρουτερ.εκτος αν κλεισεις του ενος και ανοιξεις του αλλου.ναι κωδικους καναλια κλειδωματα πρεπει να βαλεις τα ιδια.μαλλον κανει universal repeater αλλα σου δινει και αποο τις lan ταυτοχρονα το οποιο ειναι καλο.επισης κοιτα και για firmware update στο site Της crypto.

Δημοσ.

Τώρα το πήρα το ρουτεράκι από e-shop που το είχε προσφορά, άρα λογικά είναι κομπλέ το firmware!

Βασικά ξέρεις τι γίνετε? μπας και βοηθείσεις... Έχω την 46D8000 που έχει και wifi! και home cinema F5550 (δεν έχει wifi) τωρα έβαλα αυτό το ρουτεράκι πίσο από την τηλεόραση ώστε να δώσω με λαν το home cinema και λογικα η TV παίρνει από εκεί σήμα (Το αρχικό ρούτερ μου Net Faster Iad 2, είναι στο δωμάτιο μου και έχει 1-2 τύχουν που χτυπάει το σήμα)

Λοιπών αυτό που θέλω να κάνω είναι να ΜΗ κολλάει το Streaming από το pc ως προς την TV με DLNA στα 1080p Video! τα 720 δεν κολλάνε σχεδόν ποτέ...! Έβαλα το ρούτερ αλλά πάλι κολλάνε :P δοκίμασα να το βάλω και ενδιάμεσα χωρίς τοίχους αλλά πάλι κολλάει!

Δημοσ.

αν το αρχικο ρουτερ παιζει G Και οχι n στο Wireless ειναι λογικο.επισης ειναι δυσκολο σε Universal repeater να μην χασεις ταχυτητα ακομα και σε N οποτε τα κολληματα ειναι ενα θεμα.επισης αν το N ειναι 150 παλι θα εχεις θεμα.ισως εκει να βολευε powerline η να ριξεις καλωδιο ethernet μεσα απο κανα καναλι για να ειναι περιποιημενο.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

γενικοτερα σε universal repeater συνηθως δεν θελει dhcp διοτι εχεις τον dhcp απο το αρχικο ρουτερ.εκτος αν κλεισεις του ενος και ανοιξεις του αλλου.ναι κωδικους καναλια κλειδωματα πρεπει να βαλεις τα ιδια.μαλλον κανει universal repeater αλλα σου δινει και αποο τις lan ταυτοχρονα το οποιο ειναι καλο.επισης κοιτα και για firmware update στο site Της crypto. 

Είσαι σίγουρος για το κανάλι ότι πρέπει να είναι το ίδιο; Γιατί σε μια άλλη συζήτηση κάποιος έλεγε ότι αυτό αποτελεί πρόβλημα και ότι πρέπει τα κανάλια απαραίτητα να είναι διαφορετικά μεταξύ mondem-router και Universal repeater

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος για το κανάλι ότι πρέπει να είναι το ίδιο; Γιατί σε μια άλλη συζήτηση κάποιος έλεγε ότι αυτό αποτελεί πρόβλημα και ότι πρέπει τα κανάλια απαραίτητα να είναι διαφορετικά μεταξύ mondem-router και Universal repeater

οταν εχεις access point τοτε ναι βαζεις διαφορετικο καναλι σε καθε access point για να μην γινονται παρεμβολες.προτιμουμε συνηθως 5 καναλια διαφορα.αυτο γινεται οταν εχεις access point ομως.οταν παιζεις universal repeater συνηθως δεν σε ρωταει καν ποιο καναλι θα παιζει διοτι πολυ απλα παιζει στο καναλι που ειναι το adsl router>επειδη στο repeater πιανεις το δικτυο και το αναμεταδιδεις δεν γινεται το ενα να παιζει στο καναλι 5 και το αλλο στο καναλι 11 .αυτο διοτι αν το Repeater παιζει στο καναλι 11 δεν θα πιασει ποτε το adsl router που ειναι στο καναλι 5.οποτε ειτε βαζεις το ιδιο καναλι ή συνηθως οπως ειπα δεν σε ρωταει καν για καναλι στην λειτουργεια Repeater και απλα παιρνει αυτοματως το καναλι .ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ειναι Repeater τα οποια εχουν δυο radio οποτε το ενα radio κανει το repeat ενω το αλλο radio δινει ιντερνετ στον χωρο σε αλλο καναλι.η hp εχει η air live εχει κτλ.απλα εννοειται οτι ειναι πιο ακριβα γιατι εχουν 2 κυκλωματα για wifi

Δημοσ.

Πλήρως κατατοπιστικός... τι να πω; Μου έλυσες όλες τις απορίες. Ευχαριστώ πολύ!  ;-)

οτι αλλο θελησεις εδω ειμαστε.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω θέμα καινούργιο... Καταρχάς άλλαξα λίγο τον τρόπο σύνδεσής μου!

Εγώ έχω σαν κύριο ρουτερ ένα netfaster iad 2 το οποίο δεν έχει 802.11 ν αλλά μόνο b/g άρα είπα να βάλω στο δωμάτιο μου το airdata 300 και το σύνδεσα με LAN στο netfaster μου! (η Θύρα WAN τι ακριβώς κάνει?) έσβησα το DHCP και έδωσα στο airdata static ap 192.168.2.100 και έτσι μπορώ να το έλεγχό από το pc μου!

Έκλεισα και από το netfaster τελείως το WIFI και τώρα το airdata δουλεύει απλά σαν wifi hotspot αλλά την IP την δίνει το netfaster μου!

...............

Το πρόβλημά μου λοιπών είναι ότι Ακόμα και με 802.11n ΔΕΝ μπορώ να κάνω ομαλό 1080p streaming στην samsung D8000 η οποία υποστηρίζει κανονικότατα 802.11n..!!!! Πάω για αλλαγή hotspot rooter? τι να πάρω?δεν υπάρχουν τοίχοι ανάμεσα στο ρούτερ με την τηλεόραση, αλλά υπάρχει απόσταση περίπου 4-5 μέτρα! να δοκιμάσω καμιά περίεργη ρύθμηση στο ρουτερ μου?

Προτίνεται κάποιο όσο πιο φθηνό γίνεται που να μου κάνει την δουλειά που θέλω :/

Να τονίσω πως έχω στην άκρη και ένα rooter ZTE ZXV10 H201L το οποίο δεν το έχω συνδέσει ποτέ! αλλά αν είναι καλύτερο από το netfaster, τότε θα το δοκιμάσω!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα Παιδια. Εχω το ιδιο ρουτερ. Crypto Airdata300 αλλαξα συνδεση απο ADSL σε VDSL το ρουτερ του VDLS ειναι το ZyXEL τις WIND. Κανω τις ιδιες ρυθμησεις με το THOMSON που ειχα αλλα δεν μπορω να το κανω Connect στο αλλο ρουτερ με τις ιδιες ρυθμησεις. Εχει κανεις καμια προταση ? πως θα το κανω?

Δημοσ.

Καλησπερα Παιδια. Εχω το ιδιο ρουτερ. Crypto Airdata300 αλλαξα συνδεση απο ADSL σε VDSL το ρουτερ του VDLS ειναι το ZyXEL τις WIND. Κανω τις ιδιες ρυθμησεις με το THOMSON που ειχα αλλα δεν μπορω να το κανω Connect στο αλλο ρουτερ με τις ιδιες ρυθμησεις. Εχει κανεις καμια προταση ? πως θα το κανω?

to vdsl δεν παιζει με vpi 8 vci 35 αλλα με vlan id 835.αν δεν μπει αυτο δεν θα παιξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...