pontios16 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα στην παρέα... Μια απορία μόνο! Έχω Site: Αυτό το ρούτερ! Μπορώ να το συνδέσω με το NetFaster iad 2 ασύρματα έτσι ώστε να πάρει δίκτυο και να από εκεί και πέρα να συνδέω πάνω του διάφορα πράγματα?
xinetd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 To manual είναι εδώ: http://www.crypto.gr/gr/manuals/AIRDATA_300_ACCESS_POINT_GR_M.pdf Απ'οτι ειδα, εχει αρκετα modes που μπορεις να δοκιμασεις. Το WDS μαλλον δεν θα παιξει, αλλα μπορεις να το δοκιμασεις. Το πιο πιθανο να δουλευει, είναι να συνδεθει ως Client στο NetFaster iad 2. Εχει ένα mode "Station-Infrastructure", κοιταξε το. Ακυρο, νομιζα πως είναι το σκετο AP, όχι το router. Τσεκαρε αν υπαρχουν τα ιδια modes και στο router, ειδικα το "Station-Infrastructure".
pontios16 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Στο wirreles mode λες? Station-Infrastrictire Έχει μόνο το ρούτερ crypto 300 Το έβαλα σε αυτό το mode και μου έχει αναζήτησει για wifi και βρήκα το ρουτερ μου! αλλά πως συνδέεται???
xinetd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ναι. Bρηκα και το manual του router... http://www.crypto.gr/en/manuals/AIRDATA_300_ROUTER_EN_M.pdf Απ'οτι φαινεται εχει επισης "Station-Infrastructure" mode, μεταξυ των αλλων.
pontios16 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Θέλω και το LAN να δουλεύει όμως...!
xinetd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ετσι κι'αλλιως το LAN θα παιζει. Εφόσον θα είναι σε Client mode το ασυρματο, δεν θα μπορει να χρησιμοποιηθεί σαν wireless AP. \ Κατεβασε το πρωτο manual, τα λεει αναλυτικα και στα ελληνικα. Στο wirreles mode λες? Station-Infrastrictire Έχει μόνο το ρούτερ crypto 300 Το έβαλα σε αυτό το mode και μου έχει αναζήτησει για wifi και βρήκα το ρουτερ μου! αλλά πως συνδέεται??? Δεν εχει κουμπακι "connect" ξερω γω? Ή "join network"?
pontios16 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Έχει, βασικά μπαίνει στο ΕSSID και WLAN MAC μόνο... δεν έχει κάτι άλλο...!
xinetd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Πρεπει να σε πεταει εκει για να κανεις προσθετες ρυθμισεις. Ψαξ'το λιγο, δεν πρεπει να είναι δυσκολο. Αλλιως περιμενε λιγες ωρες να ξυπνησει η τεχνικη υποστηριξη aka poulinos...
pontios16 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μου την έδωσε... πάω για ύπνο! Δεν βρίσκω πολλές ρυθμίσεις...! Αύριο το βράδυ θα σας πω να μπείτε με teamviewer να το ψάξετε μόνοι σας αν θέλετε Περιμένω και τον aka poulinos όπως είπες
pontios16 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Είναι κανείς εδώ να το κάνουμε???
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 διαβασα το manual και με βαση αυτα που γραφει αν αντιπροσωπευουν το ρουτερ γιατι η crypto sucks πρεπει α.να το βαλεις station infrastructure. β.να κανεις site survey .εκει θα δεις την Mac address και το essid του αλλου ρουτερ που θες να συνδεθεις.σελιδα 44 απο 101.to mac address δεν ξερω αν το θελει σιγουρα.αστο οπως το βαλει αυτο.αν το βαλει αυτοματα αστο .το Manual sucks και αυτο.σαπιδορουτερ. παρενθεση εδω.εννοειται οτι αμα το adsl router ειναι 192.168.1.1 τοτε αυτο θα εχει διαφορετικη Ip αλλα στο ιδιο δικτυο πχ 192.168.1.254.η το αναποδο.και ο dhcp θα πρεπει να ειναι κλειστος λογικα στο crypto αφου βαλεις station infrastructure.εκτος αν εχει και επιλογη για repeater mode γ.και βασικο.πετα το απο το παραθυρο.φιλικη συμβουλη.η καντο στηριγμα για καφε.
pontios16 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Στο Wireless mode έχει, Station-Infrastructure, AP, Ap bridge-Point to Point, Ap bridge-Point to Multi Point,, Ap bridge - WDS, Universal Repeater Αυτά έχει στο Mode... τι πρέπει να έχω για wireless προέκταση και τι για Ενσύρματο?
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Στο Wireless mode έχει, Station-Infrastructure, AP, Ap bridge-Point to Point, Ap bridge-Point to Multi Point,, Ap bridge - WDS, Universal Repeater Αυτά έχει στο Mode... τι πρέπει να έχω για wireless προέκταση και τι για Ενσύρματο? universal repeater οταν παιρνεις ασυρματα καιδινεις ασυρματα. σε καποια με universal repeater παιρνειςκαι με καλωδιο. Δούλεψε επιτέλους... station infrastructure Λογικα για να δωσειςμε καλωδιο. επισης αφου το εκανες να δουλεψει καλο θα ηταν να γραψεις λιγακι τι εκανες και τι εβαλες ωστε να βοηθησεις και αλλα ατομα μελλοντικα που μπορει να εχουν το ιδιο προβλημα.
pontios16 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 universal repeater έκανα απλός ήθελε να πάω στο DHCP και να ανοίξω το 802,1 (δε θυμάμαι ακριβώς τον αριθμό) και μετά να κλείσω το άλλο DHCP και αυτομάτος μετά βγάζει άλλες ρυθμίσεις στο wireless security Και από εκεί πρέπει να βάλεις τις ίδιες ρυθμίσεις με το κανονικό ρούτερ δλδ WPA2 και κωδικό ίδιο... τώρα είναι σαν ένα τα ρούτερ Να τονίσω ότι δουλεύουν και τα τέσσερα LAN
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα