Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι άλλη μια ερώτηση!!αν αυτη η κάρτα σηκώνει 500w τροφοδοτικο,για cf με 2 ιδιες θα θέλω 1000w?

Όχι.Είναι ανάλογα το τροφοδοτικό και τις υλοποιήσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν είχες καναν pentium dual (2xxx, 5xxx) ή κάποιον c2d "πρώτης φουρνιάς", κάπως θα είχε νόημα να πας σε pentium νέας γενιάς.

0 7300 όμως είναι απο τους πολύ καλούς c2d και είναι αξοπρεπέστατα τσιπάκια που κρατάνε ακόμα δυνατά .

Οχι πως δεν θα είναι ως ένα βαθμό αναβαθμιση το να πας σε pentium αλλά δεν νομίζω να πάρεις και το boost που θα προσδοκούσε κάποιος απο ένα τέτοιο εγχείρημα.

Το να πας επίσης σε apu amd, έχοντας την gts250 πάλι δεν έχει νόημα γιατί αυτοί οι επεξεργαστές αξίζουν μόνο για την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και αν και "γριούλα" πλεον η gts250, δεν παύει τις ενσωματωμένες των amd να τις αφήνει χιλιόμετρα πίσω.

Γνώμη μου είναι πρώτον να τσιμπήσεις ένα ντιμ 2g ddr2 μεταχειρισμένο με 10-15ε, ώστε με 3g πλέον ram (2+1 μιας και έχεις μητρική με δυο slot για ram) να δώσεις μια ανάσα στο μηχάνημα.

Και δεύτερον να μαζέψεις κανα 150άρι ακόμα (σύνολο 250) και να κάνεις μια σωστή δουλειά, έστω για αρχή σε cpu/mobo/ram.

Μαλιστα.. εγω ομως ηλπιζα να κανω κατι καλυτερο απο 1gb ram παραπανω, ασε που ηθελα να κρατησω και την παλια mobo, ram και cpu για να στησω  αλλο ενα pc..

Δηλαδη λες οτι με ενα λιγο καλυτερο cpu οπως ο pentium και 2 gb ram DDr3 παραπανω δεν θα εβλεπα μεγαλη διαφορα?

Επισης εριξα μια ματια στο πλαισιο και διαλεξα τα εξης κομματια:http://bto.plaisio.gr/Machine?state=2056216B52.9B1A2056445B51.91B1A1751115B31.89B1AD2013-12-18-22-58-38  με αυτα θα γινοταν ουσιαστικη αναβαθμιση?

Kαι κατι ακομα:  υπαρχει περιπτωση εφοσον κανω την αναβαθμιση να χρειαστω και μεγαλυτερο τροφοδοτικο? (αυτο που εχω ειναι μονο 300w)

Ευχαριστω για την συμβουλη με την ram εψαξα και λιγο στα ebay και βρηκα ram 2x4gb ddr2 μεταχειρισμενες γυρω στα 50-60 ευρω μαζι με τα μεταφορικα, δυστυχως ομως η μητρικη μου υποστιριζει μεχρι 4 gb οι οποιες στο ebay κοστιζουν γυρο στα 30-40 ευρω. Δεν ξερω ομως αν αξιζει...

Επεξ/σία από antonis1245
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Μαλιστα.. εγω ομως ηλπιζα να κανω κατι καλυτερο απο 1gb ram παραπανω, ασε που ηθελα να κρατησω και την παλια mobo, ram και cpu για να στησω  αλλο ενα pc.."

Aπλώς  3g θεωρώ οτι είναι minimum για gaming μηχάνημα (εκτός αν τρέχεις ακόμα xp) και το κόστος είναι αμελητέο.  Επίσης δεν σου πρώτεινα να πάρεις 2χ2 με την λογική οτι για την αναβάθμιση θα χρειαστείς ddr3. 

Tο παλιό σετ mobo/ram/cpu, το κρατάς. Δεν θυμάμαι να σου είπα να το πουλήσεις :-D .

"Δηλαδη λες οτι με ενα λιγο καλυτερο cpu οπως ο pentium και 2 gb ram DDr3 παραπανω δεν θα εβλεπα μεγαλη διαφορα?

Επισης εριξα μια ματια στο πλαισιο και διαλεξα τα εξης κομματια:http://bto.plaisio.gr/Machine?state=2056216B52.9B1A2056445B51.91B1A1751115B31.89B1AD2013-12-18-22-58-38  με αυτα θα γινοταν ουσιαστικη αναβαθμιση?"

Ο g3220 με το g2030 είναι πρακτικά ίδιοι επεξεργαστές. Ο ένας είναι haswell και ο άλλος ένας ελάχιστα πιο αργός ivy.

Απο κει και πέρα σου διευκρίνησα οτι οχι πως δεν είναι αναβάθμιση σε σχέση με το e7300,  αλλά δεν είναι σε τέτοιο βαθμό που να αξίζει .

Γνώμη μου είναι να μαζέψεις φράγκα για σετάκι τουλάχιστον με έναν fx6300, ώστε να δεις και ουσιαστικότερη διαφορά (+1 στον fulgore1).

"Kαι κατι ακομα:  υπαρχει περιπτωση εφοσον κανω την αναβαθμιση να χρειαστω και μεγαλυτερο τροφοδοτικο? (αυτο που εχω ειναι μονο 300w)"

Ποιό ακριβώς 300άρι έχεις? Γιατί για να κρατάει gts250 θα πει οτι είναι (μάλλον) καλό.

Ευχαριστω για την συμβουλη με την ram εψαξα και λιγο στα ebay και βρηκα ram 2x4gb ddr2 μεταχειρισμενες γυρω στα 50-60 ευρω μαζι με τα μεταφορικα, δυστυχως ομως η μητρικη μου υποστιριζει μεχρι 4 gb οι οποιες στο ebay κοστιζουν γυρο στα 30-40 ευρω. Δεν ξερω ομως αν αξιζει..."

Για ράμ κοίτα και εδώ στις αγγελίες. Έχει πάρει κατα καιρούς το μάτι μου κάτι ντιμάκια στη τιμή που σου είπα.

Επεξ/σία από trek
Δημοσ.

Για gaming συστημα με τους παραπανω επεξεργαστες δεν προκειται να φτιαξεις,εκτως αν παιζεις μονο Lol ή Dota 2. Απο Fx 6300 και πανω σε Cpu και σε καρτα γραφικων απο R9 270 και πανω(ή 7950 μεταχειρ)κοιτας για Gaming Pc.Αλλιως αν δεν βγαινεις οικονομικα κοιτας σε Ps4.

Κατσε ρε να μας πει και καρτα γραφικων. Αμα εχει μια 7770 για παραδειγμα, μια χαρα του κανουν οι επεξεργαστες

Δημοσ.

Κατσε ρε να μας πει και καρτα γραφικων. Αμα εχει μια 7770 για παραδειγμα, μια χαρα του κανουν οι επεξεργαστες

Γιατι θεωρειται gaming συστημα με αυτους τους επεξεργαστες??Πλακα μου κανεις τωρα???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...