Προς το περιεχόμενο

The Vanishing of Ethan Carter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το πρόγραμμα σταμάτησε να λειτουργεί;!;!

Αγόρασα μόλις το Vanishing of Ethan Carter και το εγκατέστησα στο 2ο σκληρό μου, λόγω χώρου. Όμως, πάω να ανοίξω το παιχνίδι και μου γράφει: Το στοιχείο τάδε σταμάτησε να λειτουργεί!! Τι φταίει; Οι ρυθμίσεις είναι οι εξής: 

0EwALzX.png

Τα specs του συστήματος, είναι στην υπογραφή. Please helppppppppppp!!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται για τη Redux version και έχει το original, να σημειωθεί ότι δεν περνάει ως update στο παλιό, αλλά θα το βρει ως χωριστό τίτλο στο Steam Library του...

• Like 3
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το έχει παίξει κανείς σε laptop, να μου αναφέρει αν είχε performance issues? Γενικά ξέρω ότι είναι βαρύ παιχνίδι.

Δημοσ.

Το έχει παίξει κανείς σε laptop, να μου αναφέρει αν είχε performance issues? Γενικά ξέρω ότι είναι βαρύ παιχνίδι.

το VoEC ειναι ένα απο τα πιο "optimized games" που υπάρχουν, τώρα σίγουρα για τις δυνατότητες ενος μέσου laptop θα πέφτει λίγο βαρύ.

• Like 1
Δημοσ.

το VoEC ειναι ένα απο τα πιο "optimized games" που υπάρχουν, τώρα σίγουρα για τις δυνατότητες ενος μέσου laptop θα πέφτει λίγο βαρύ.

Thanks. Εντάξει θα το πάρω, 5€ είναι τώρα @ Steam και κάνω refund αν δω ότι σέρνεται. Να παίξω το redux version ή το κανονικό?

Δημοσ.

Οκ, δεν είναι και πούπουλο, αλλά δε θα το έλεγα και ιδιαίτερα βαρύ για ένα, σχετικώς, σύγχρονο gaming pc.

Βέβαια, επειδή τα laptop, συνήθως, έχουν πολύ υποδεέστερα χαρακτηριστικά και υστερούν σημαντικά, στην πράξη, ακόμα και από desktop με την ίδια ονομαστική ισχύ, το θεωρώ πολύ πιθανό να έχει θέμα επιδόσεων σε laptop...

Υπόψιν, το Redux είναι πιο βαρύ από το original.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...