Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 New Video Shows Off The Game’s Real-World Locations:
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 The Vanishing of Ethan Carter Sold 60K Copies In Its First Month
Millennium Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 The Vanishing of Ethan Carter Sold 60K Copies In Its First Month Για τέτοιο studio και για το παιχνίδι μάλλον καλά είναι.
exypnakias Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Το πρόγραμμα σταμάτησε να λειτουργεί;!;!Αγόρασα μόλις το Vanishing of Ethan Carter και το εγκατέστησα στο 2ο σκληρό μου, λόγω χώρου. Όμως, πάω να ανοίξω το παιχνίδι και μου γράφει: Το στοιχείο τάδε σταμάτησε να λειτουργεί!! Τι φταίει; Οι ρυθμίσεις είναι οι εξής: Τα specs του συστήματος, είναι στην υπογραφή. Please helppppppppppp!!
Millennium Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 The Vanishing of Ethan Carter Redux Is Now Available On PC – Free Unreal Engine 4 Version Update
Occultist Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται για τη Redux version και έχει το original, να σημειωθεί ότι δεν περνάει ως update στο παλιό, αλλά θα το βρει ως χωριστό τίτλο στο Steam Library του... 3
Tmark Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Το έχει παίξει κανείς σε laptop, να μου αναφέρει αν είχε performance issues? Γενικά ξέρω ότι είναι βαρύ παιχνίδι.
BigBOSS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Το έχει παίξει κανείς σε laptop, να μου αναφέρει αν είχε performance issues? Γενικά ξέρω ότι είναι βαρύ παιχνίδι. το VoEC ειναι ένα απο τα πιο "optimized games" που υπάρχουν, τώρα σίγουρα για τις δυνατότητες ενος μέσου laptop θα πέφτει λίγο βαρύ. 1
Tmark Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 το VoEC ειναι ένα απο τα πιο "optimized games" που υπάρχουν, τώρα σίγουρα για τις δυνατότητες ενος μέσου laptop θα πέφτει λίγο βαρύ. Thanks. Εντάξει θα το πάρω, 5€ είναι τώρα @ Steam και κάνω refund αν δω ότι σέρνεται. Να παίξω το redux version ή το κανονικό?
Despotas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Ένα παιχνίδι αγοράζεις και περιλαμβάνει και το Redux που πάντως είναι πιο βαρύ από το αρχικό. http://www.theastronauts.com/2015/09/the-vanishing-of-ethan-carter-redux-out-now/ Προσωπικά θα έπαιζα το Redux μόνο και μόνο επειδή κάνει save όπου θέλεις. 1
Occultist Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Οκ, δεν είναι και πούπουλο, αλλά δε θα το έλεγα και ιδιαίτερα βαρύ για ένα, σχετικώς, σύγχρονο gaming pc. Βέβαια, επειδή τα laptop, συνήθως, έχουν πολύ υποδεέστερα χαρακτηριστικά και υστερούν σημαντικά, στην πράξη, ακόμα και από desktop με την ίδια ονομαστική ισχύ, το θεωρώ πολύ πιθανό να έχει θέμα επιδόσεων σε laptop... Υπόψιν, το Redux είναι πιο βαρύ από το original.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα