{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά έχω μείνει με το performance του game, είναι απίστευτο...grass density, grass distance, lod κτλ είναι όλα στο θεό! Έχω παίξει 6 ώρες και απλά κόβω βόλτες κοιτάζοντας τα τοπια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν πρέπει να έχει κάνει τίποτα πωλήσεις τις προκοπής απ' ότι βλέπω όμως ε;Είδε κανείς κάτι πιο συγκεκριμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ε, αφού είναι ανύπαρκτο το studio τους με τα 8 άτομα.Λογικά θα τους εξαγοράσει κάμια μεγάλη εταιρεία μιας και είναι ορεξάτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά έχω μείνει με το performance του game, είναι απίστευτο...grass density, grass distance, lod κτλ είναι όλα στο θεό! Έχω παίξει 6 ώρες και απλά κόβω βόλτες κοιτάζοντας τα τοπια διοτι 2gb vram ειναι υπερ-αρκετα για 1080p, τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε, μην ψαρώνεται με τους ρεζιληδες developers που προσφέρουνε προχειράτζες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Συνήθως δεν φταίνε οι developers. Αλλά οι publishers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά έχω μείνει με το performance του game, είναι απίστευτο...grass density, grass distance, lod κτλ είναι όλα στο θεό! Έχω παίξει 6 ώρες και απλά κόβω βόλτες κοιτάζοντας τα τοπια Τόσα δάση υπάρχουν τριγύρω, άντε ευκαιρία να πας εκδρομή! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 διοτι 2gb vram ειναι υπερ-αρκετα για 1080p, τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε, μην ψαρώνεται με τους ρεζιληδες developers που προσφέρουνε προχειράτζες. 2gb?! Έχω 570 1.2gb και όλα τέρμα χωρίς ΑΑ 40-60 fps, εγώ έχω μείνει ότι τα gb είναι για αναλύσεις και όχι για να φορτώνει "Ultra HD textures (my ass)". Ghost δεν ξέρω άμα το έπαιξες αλλα άμα μπεις στην διαδικασία θα σκαλώσεις και εσύ...το story είναι παντελώς αδιάφορο btw. Βασικά το game θα γινόταν πολύ καλύτερο άμα φαινόντουσαν χερια/πόδια και γενικότερα υπήρχε ένα υποτυπώδες animation....επίσης ενώ τα graphs του κόσμου είναι άψογα τα μοντέλα είναι κάκιστα (αδιάφορo but just saying). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Κατά την γνώμη το σενάριο δεν το λες και αδιάφορο, έχει εκπλήξεις και συζήτηση για το τι πραγματικά συνέβη. Ειναι έξυπνα στημένο. Δεν θα επεκταθώ παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Sorry έχεις δίκαιο ήθελα να πω γενικά το game πέρα από τα graphs σε σύνολο είναι αδιάφορο...το story είναι λίγο παραπάνω του μετριου αλλα σίγουρα δεν μου προκάλεσε κανένα μυστήριο και διάθεση ώστε να το τελειώσω...το έχω αφήσει μέσα σε κάτι σπηλιές γιατί με χάλασε το πως εξελίχτηκε...το βάζω απλά για να χαζέψω τοπια πάντως πρώτη φορα kinda horror game που με χαλαρώνει απίστευτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostool13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Κατά την γνώμη το σενάριο δεν το λες και αδιάφορο, έχει εκπλήξεις και συζήτηση για το τι πραγματικά συνέβη. Ειναι έξυπνα στημένο. Δεν θα επεκταθώ παραπάνω. Νομίζω είναι αρκετά ξεκάθαρο το τι συνέβη, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια το τέλος... Δεν πρέπει να έχει κάνει τίποτα πωλήσεις τις προκοπής απ' ότι βλέπω όμως ε;Είδε κανείς κάτι πιο συγκεκριμένο; Λογικό είναι, 20€ για παιχνίδι τετραώρου και όταν μάλιστα ξέρεις ότι κατά τα Χριστούγεννα θα το πάρεις μισοτιμής, δύσκολα τα σκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 8k γκαλερί εικόνων. Όχι ότι υπάρχει και καμία οθόνη να τα δεις.. αλλά εντάξει :Ρ Δείχνει πάντως καλύτερα και από τη πραγματικότητα!! http://www.pcgamer.com/the-vanishing-of-ethan-carter-8k-screenshot-gallery/ Μια γεύση: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 έχει βγεί το game παίδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 τωρα?να ταν κ αλλο!!! φυσικα κ εχει βγει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Το χει τερματισει κανενας? Αξιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ναι αξίζει να ασχοληθείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα