Προς το περιεχόμενο

The Vanishing of Ethan Carter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The game has input lag even without Vsync, turning off "Camera Smoothing" fixes it.

Επίσης, για το stuttering:

Go to : C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\The Vanishing of Ethan Carter\Engine\Config

Open : BaseEngine.ini

Search for : "bSmoothFrameRate=FALSE

And Change to : "bSmoothFrameRate=TRUE"

• Like 1
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eένα δεν με ξίνισε με τσάτισε δεν νοείτε adventure παιχνίδι και να μήν μπορείς να κάνεις save όποτε γουστάρεις στα υπόλοιπα συμφωνώ.

Έπαιξα σχεδόν μία ώρα και μόλις βγήκα στο main menu και ξαναμπήκα είδα πως δεν έσωσε τίποτα έλεος.

Όταν κάνει auto-save εμφανίζονται τρεις τελείες κάτω δεξιά που αναβοσβήνουν, το ίδιο ακριβώς όπως το loading όταν ξεκινάς το παιχνίδι. Συνήθως autosave γίνεται αφού λύσεις κάποιο puzzle, όπου μαυρίζει η οθόνη, ακούς ένα απόσπασμα συνομιλίας του Ethan και στη συνέχεια επανέρχεσαι εκεί που ήσουν και έχουν εμφανιστεί κάποιες νέες σελίδες που μπορείς να διαβάσεις. Οπότε και 2 ώρες να περιπλανιόσουν στα δάση, αν δεν έλυσες κάποιο κύριο puzzle λογικό να μην έγινε autosave.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν κάνει auto-save εμφανίζονται τρεις τελείες κάτω δεξιά που αναβοσβήνουν, το ίδιο ακριβώς όπως το loading όταν ξεκινάς το παιχνίδι. Συνήθως autosave γίνεται αφού λύσεις κάποιο puzzle, όπου μαυρίζει η οθόνη, ακούς ένα απόσπασμα συνομιλίας του Ethan και στη συνέχεια επανέρχεσαι εκεί που ήσουν και έχουν εμφανιστεί κάποιες νέες σελίδες που μπορείς να διαβάσεις. Οπότε και 2 ώρες να περιπλανιόσουν στα δάση, αν δεν έλυσες κάποιο κύριο puzzle λογικό να μην έγινε autosave.

Ναι έχεις δίκιο φίλε μου τελικά ήταν αυτό που λές, μου αρέσει το παιχνίδι σε τραβάει να το συνεχίσεις και ακόμη περισσότερο όταν αρχίσεις να μπαίνεις στο lore του.

Δημοσ.

στον πεθαμενο κατω στον ταφο εκει που λεει hold  για να κανω touch,το κανω αλλα πιο ειναι το point? :/

Υ.Γ. ωραια τα γραφικα μουσικη ατμοσφαιρα αλλα θα ηθελα 1ον ο παιχτης να ειχε πιο φυσικη ρεαλιστικη κατασταση δηλαδη οταν τρεχει να ''παιζει'' η καμερα,να κουραζεται,να σκονταφτει..και αν μη τι αλλο να ειχε κανενα φακο,ξυλο στο χερι του...

Τελος να πω το game δεν μου εχει lags/shuttering

Δημοσ.

Τελικά δεν άντεξα και το αγόρασα...τα γραφικα του πραγματικά είναι φοβερά!!!ο κόσμος του πραγματικά σε απορροφάει όπως έγραψαν τα παιδιά παραπάνω...

• Like 2
Δημοσ.

Βγήκε update 1.64GB.

- invert Y now works properly on both mouse and gamepad
- can configure arrows keys now as well
- odd line under the black bars removed in modes other than pure 16:9
- players can no longer fall into the elevator shaft
-

no longer attacks during the gate sequence
- story page after the

no longer appears post-section
- checkpoint loads improvements
- checkpoint now also auto-saves every time we read a story page or see the murder (useful as a pseudo-manual location save)
- players can no longer inspect items in the total darkness
- various small streaming and lighting improvements
- sniper rifle no scope damage tweaked from 3 to over 9000
- other minor fixes

Δημοσ.

στον πεθαμενο κατω στον ταφο εκει που λεει hold  για να κανω touch,το κανω αλλα πιο ειναι το point? :/

Όταν βρίσκεις δολοφονημένους, θα πρέπει να ψάξεις για διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με τη σκηνή του εγκλήματος και να τα τοποθετήσεις σε συγκεκριμένες θέσεις. Στην συνέχεια πατώντας touch πάνω στο πτώμα μεταφέρεσαι σε ένα άλλο puzzle όπου πρέπει να βάλεις κάποια γεγονότα σε χρονολογική σειρά ώστε να δεις τι ακριβώς συνέβη. Από τη στιγμή που έχεις την απορία αυτή για τον πεθαμένο στον τάφο, λογικά σου ξέφυγε και το αντίστοιχο puzzle με τον δολοφονημένο στις ράγες του τραίνου, οπότε καλό είναι να πας πίσω και να το λύσεις (ούτως η άλλως θα πρέπει να το κάνεις γιατί αλλιώς δεν τερματίζεται το παιχνίδι)

Μιας και το τερμάτισα, να πω και εγώ την άποψή μου:

+ εκπληκτικά γραφικά και τοπία

+ φοβερή ατμόσφαιρα

+ soundtrack

- μικρή διάρκεια

- τα puzzles έχουν προοδευτικά μικρότερη δυσκολία αντί για μεγαλύτερη

- παρόλο που έχει αρκετά ανοικτές περιοχές που προσφέρονται για exploration, τα σημεία ενδιαφέροντος και τα clues είναι ελάχιστα, με συνέπεια το 90% της περιπλάνησης να είναι άσκοπη.

• Like 3
Δημοσ.

Παίζοντας το παιχνίδι πάντως αργά αργά το απολαμβάνω πραγματικά...τα τοπία του είναι απίστευτα...το παιχνίδι είναι ένα έργο τέχνης κατα την γνώμη μου...συγχαρητήρια στους δημιουργούς....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα μερικές εικόνες, βίντεο και διάβασα και μερικά σχόλια.Έχουν πάθει ΟΛΟΙ όσοι το έπαιξαν την πλάκα τους με τα γραφικά..Έχουν χρησιμοποιήσει Unreal Engine 3 αλλά και μια άλλη τεχνολογία και έχουν πετύχει αυτό το αποτέλεσμα που πραγματικά σε πολλά σημεία λες ότι είναι photorealistic.Και αυτό το παιχνίδι τρώει 1.5GB Vram το πολύ με όλα τα details στο max και πετάγονται οι παπαρομαλακιούλες στυλ ''The Evil Within'' και μου ζητάνε 4GB Vram..Για γέλια.Οι συγκεκριμένοι developers για μένα απέδειξαν ότι αν χρησιμοποιήσεις τους διαθέσιμους πόρους έξυπνα, ακόμα και οι 2GB κάρτες μπορούν να προσφέρουν αποτέλεσμα που θα σου πέσουν τα σαγόνια.

Μόλις πάρω τη νέα GPU θα τους στηρίξω γιατί το αξίζουν πραγματικά.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 5
Δημοσ.

Update #2 is now live!

Changelog: 

- fixed savegame loading issues with water level and closed doors 
- turning off the turbine turns off the sound as well 
- "Saving scene" instead of "Saving" for clearer messaging 
- nerfed the sniper rifle

Για όσους δεν ξέρουν, αυτό με το ''sniper rifle'' είναι απλά ένα joke.Δεν υπάρχουν καθόλου όπλα στο παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Παίζω κάνα 20λεπτο (τρένο, πτώμα, λίμνη, πίσω στο τρένο, ξανά πτώμα κλπ, δηλαδή εξέλιξη, όχι απλά περιπλάνηση), βγαίνω, ξαναμπαίνω σήμερα το πρωί... και το παιχνίδι δεν έχει σώσει τίποτα. Άντε γεια! Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος για να αφήνω ένα παιχνίδι να τον γ@μάει randomly. Ελπίζω να λυθεί με κάποιο τρόπο, γιατί είναι μια ευχάριστη νότα στη γενικότερη μετριότητα των video games.

• Like 1
Δημοσ.

Παίζω κάνα 20λεπτο (τρένο, πτώμα, λίμνη, πίσω στο τρένο, ξανά πτώμα κλπ, δηλαδή εξέλιξη, όχι απλά περιπλάνηση), βγαίνω, ξαναμπαίνω σήμερα το πρωί... και το παιχνίδι δεν έχει σώσει τίποτα. Άντε γεια! Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος για να αφήνω ένα παιχνίδι να τον γ@μάει randomly. Ελπίζω να λυθεί με κάποιο τρόπο, γιατί είναι μια ευχάριστη νότα στη γενικότερη μετριότητα των video games.

Νομίζω έχει αναφερθεί αρκετές φορές ότι το παιχνίδι δεν υποστηρίζει manual saves αλλά μόνο autosaves, και καλώς ή κακώς τα autosaves γίνονται μετά την επίλυση κάποιου puzzle, οπότε αν δε δεις το σηματάκι του autosave, το exit το κάνεις με δικό σου ρίσκο. Επίσης ολόκληρο το παιχνίδι έχει διάρκεια ενός τιμημένου 4ώρου, είναι τόσο αναντικατάστατα τα 20 λεπτά για τον προσωπικό σου χρόνο;

Δημοσ.

Νομίζω έχει αναφερθεί αρκετές φορές ότι το παιχνίδι δεν υποστηρίζει manual saves αλλά μόνο autosaves, και καλώς ή κακώς τα autosaves γίνονται μετά την επίλυση κάποιου puzzle, οπότε αν δε δεις το σηματάκι του autosave, το exit το κάνεις με δικό σου ρίσκο. Επίσης ολόκληρο το παιχνίδι έχει διάρκεια ενός τιμημένου 4ώρου, είναι τόσο αναντικατάστατα τα 20 λεπτά για τον προσωπικό σου χρόνο;

Όταν το σπαταλάω για να ξαναπαίζω 2 και 3 φορές το ίδιο κομμάτι ενός παιχνιδιού; Φυσικά και είναι χαμένος χρόνος. Άσε που αυτή η επανάληψη χαλάει εντελώς την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, μια και αρχίζω να παίζω σε ff για να φτάσω γρήγορα στο σημείο που βρισκόμουν.

• Like 1
Δημοσ.

Θα αφήνουμε τα PC ανοιχτά με το παιχνίδι να τρέχει σε pause όπως κάναμε παλιότερα με το Ps1 που δεν είχαμε memory card :P

Καλά, δεν είναι και το πρώτο παιχνίδι που έχει μόνο autosaves... Το πρόβλημα είναι πως επειδή είναι free roam μπορεί να χαζεύεις για μισή ώρα χωρίς να κάνεις τίποτα ουσιώδες που να κάνει trigger κάποιο autosave. Το προτιμώ όμως από το να ήταν άλλο ένα linear παιχνίδι.

Όταν το σπαταλάω για να ξαναπαίζω 2 και 3 φορές το ίδιο κομμάτι ενός παιχνιδιού; Φυσικά και είναι χαμένος χρόνος. Άσε που αυτή η επανάληψη χαλάει εντελώς την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, μια και αρχίζω να παίζω σε ff για να φτάσω γρήγορα στο σημείο που βρισκόμουν.

Και εγώ την πάτησα στην αρχή μέχρι να καταλάβω τη φιλοσοφία του παιχνιδιού. Μια φορά. Από εκεί και πέρα είναι δικό σου λάθος. Αν έχεις αυστηρά 15-20 λεπτά στη διάθεσή σου και δεν θες να ρισκάρεις να μην σωθεί το progress, μην το ξεκινάς καν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...