karamouzas7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 ACER ASPIRE E1-571G-53232G50MAKS 15.6'' INTEL CORE I5-3230M 2GB 500GB NVIDIA GF710M http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902819 καλησπερα! ειμαι νεο μελος και ψαχνω να παρω ενα laptop για διασκεδαση αλλα και για να μπορω να δουλεψω σε αυτο αν χρειαστει, δεν ειμαι σε φαση να δωσω παραπανω απο 550 οποτε εχω καταληξει σε αυτο... (διασκεδαση=ταινιες οχι παιχνιδια) (δουλεια= autocad,φεσπα,world excel κλπ) εxω βρει αυτο στο eshop και σε συνδιασμο με μια μνημη 4 gb για να φτασει στα 6 μου παει 521,70. θα ηθελα την γνωμη σας. ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
xinetd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρα είναι για τα λεφτα του. Φυσικα και πρεπει να βαλεις μνημη, όπως και θα βαλεις. Ο δισκος είναι αργος και θα σε καθυστερει λιγο, μπορεις αργοτερα όταν θα εχεις χρηματα να βαλεις έναν WD (black) στις 7200 στροφες. Το πληκτρολογιο "Αγγλικο" είναι όπως στη φωτο, δεν εχει ελληνικα πανω στα keys? Το καλο με τα Acer είναι ότι μπορεις να αλλαξεις μνημες και δισκο απλα ξεβιδώνοντας το καπακι από κατω, όχι σαν αλλα που για να φτασεις στο δισκο πρεπει να λυσεις το μισο laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα