zax21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια εχω την εν λογο mobo το θεμα απλο αλλα αλυτοΕχω θεμα ψυξης NB σβηνει το pc οταν βαλω παιχνιδι μετα απο 20-30 λεπτα Ανοιγω βαζω παστα ολα καλα για 1-2 μηνες μετα παλι τα ιδια ανοιγω κ η παστα σαν να εχει καει κ να εχει απομακρινθει απο τον επεξεργαστη της NB οι υπολλοιπες θερμοκρασιες ειναι μια χαρα στο κουτιΕχω δωκιμασει τα παντα σχεδον ωστε να αποφυγω την λυση της υδροψιξης που κ παλι δν ξερω αν θα κανει δουλειαεχουμε καμια ιδεα?Ευχαριστω
p_under Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 αυτό πρόβλημα το είχαν και οι crosshair IV και αν θυμάμαι καλά οφείλονταν στο ότι δεν πάταγε καλά το ψυκτράκι. Googlare λίγο για την Crosshair IV. Να βάλεις κανένα μικρό φανάκι έχεις δοκιμάσει?
zax21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δινει γενικα για τη MB 36c αλλα δεν ειναι αληθινη,το καλοκαιρι με ζεστη φτανει και 40c αλλα παιζει αν εχει αλλαγμενη προσφατα παστασας λεω οποτε το ανοιγω ειναι σαν να εχει εξαφανιστει η παστα απο το chipset
zax21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Τελικα τη γινεται?Που να πει το μυαλο σου....Εχει ενα τετραπινο φυσακι η Mobo που σου λεει βαζεις αν εχεις πανω απο 1 VGA που να ξερω πως επειδη η δικια μου 7970 ειναι γομαρι επρεπε να την εχω ,γιατι περναει κατευθιαν ρευμα απο εκει στις PCI , χωρις αυτο περναγε τοσο πολυ ρευμα απο το NB που κ ανεβαζε θερμοκρασιες και την εκελεινε απο ασταθεια τασης......και ταλεποριομουν τοσο καιρο με παστες κλπ.
SPANK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ειχες συνδέσει το 4pin φυσάκι που ειναι πανω αριστερά συνήθως στην motherboard ε ?
cuprakatos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Μάγκες καλημέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, με καλύπτει απόλυτα το παρόν. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την crosshair v formula-z Από τον Ιούλιο του 14 δεν είχα παίξει παιχνίδι. Ο υπολογιστής δούλευε απροβλημάτιστα. Προχθές έβαλα το Crysis 3, το οποίο έπαιζα πέρυσι και σβήνει το pc μόλις ζορίζει λιγάκι στα γραφικά. Έχω υδρόψηξη την corsair H110i και κάρτα γραφικών την radeon 7870 XT with boost. Σε κανονική χρήση το pc δουλεύει κανονικά. Μόλις ξεκινήσω το παιχνίδι βαράνε κάτι σειρήνες και κλείνει !! Στην επανεκκίνηση μου πετάει το μήνυμα: ΝΒ tamperature is over κάτι !!!! Έβαλα θερμοαγώγιμη και στον CPU και στο NB αλλά τα ίδια !!! Καμιά βοήθεια ; Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2015 από cuprakatos
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δες λίγο το τελευταίο μήνυμα του zax21, μήπως πρέπει να κάνεις και εσύ το ίδιο ; Πάντως είναι κρίμα τέτοιες μητρικές, τιτάνες features και ικανοτήτων και σαφώς πανάκριβες να έχουν τέτοια θέματα. 1
cuprakatos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δες λίγο το τελευταίο μήνυμα του zax21, μήπως πρέπει να κάνεις και εσύ το ίδιο ; Πάντως είναι κρίμα τέτοιες μητρικές, τιτάνες features και ικανοτήτων και σαφώς πανάκριβες να έχουν τέτοια θέματα. Αν και έχω μία κάρτα γραφικών, θα το δοκιμάσω. Πάντως πέρυσι επι μήνες, δε μου είχε κάνει κάτι τέτοιο Σ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν δε δω αποτέλεσμα, θα επανέλθω 1
cuprakatos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Μάλλον το βρήκα. Λόγω OC, ανέβαζε ο CPU θερμοκρασία. Μόλις πέρναγε τους 60 άρχισε να βαράει σειρήνα και μετά από λίγο έκλεινε. Τώρα που τα έβαλα όλα default στη MB όλα καλά, παίζω και δεν ανεβάζει πάνω από 40 !!! Ευχαριστώ παιδιά Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2015 από cuprakatos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα