milanezos 1985 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 πρωτα απ ολα χαιρετω την παρεα σαν καινουργιο μελος....δευτερον θελω να αναφερω πως δεν ειμαι ασχετος πανω στο θεμα των υπολογιστων αλλα φυσικα ουτε και εμπειρος και για αυτο ζητω τη βο ηθεια σας,μπαινω γρηγορα στο θεμα για να μη σας κουραζω...πριν 3-4 χρονια εφτιαξα το εξης μηχανιμα cpu phenom x6 1090t-ram corsair dominator gt 4g sta 1600 mhz με timmings 7-7-7-20 230 euro(πεταμενα λεφτα)-gigabyte ati 5850 1giga sta 280 euro και μια κορυφεα asus crosshair 890fx iv formula...αυτο το μηχανημα παιδια μεχρι τωρα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο αλλα οσο να το κανεις δε θελω να το αφησω να παλιωσει τελειως στα χερια μου και θα ηθελα να μαθω τι μπορω να αλαξω πανω του για να δυναμωσει στον τομεα του gaming....για αρχη ξερω πως χρειαζομαι σιγουρα τουλαχιστον αλλα 4 giga ram απο πλερας cpu λεω να το αφησω ετσι εκτος αν μετακομιζα σε ιντελ και απο καρτα γραφικων δεν ξερω τι μου γινετε γιατι δεν ξερω ποια καρτα μπορει να τρεξει στο παραπανω συστημα 100% χωρις battleneck...ξεχασα να αναφερω πως το συστημα ειναι κλοκαρισμενο στα 3.800 με ψυκτρα corsair h50 και τροφοδωτικο coolmaster 850 αξιας 140-150 ευρο με αποσπωμενα καλωδια.(για την καρτα γραφικων μπορω να διαθεσω μεχρι 400 ευρο)ευχαριστω..........
Hyphen Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρα ειναι το συστημα σου πραγματικα! Εγω προτεινω μια καρτουλα οπως http://www.skroutz.gr/s/4023698/Asus-Radeon-R9-280X-3GB-DirectCU-II.html και αλλα 4gb ram. Στα 3.8ghz που εισαι την τρεχει κομπλε την καρτα. Δεν νομιζω πως αξιζει η στροφη cpu mobo σε ιντελ...πολυ χρημα για το τιποτα. 2
milanezos 1985 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 φιλε μου σε ευχαριστω πολυ κι εγω πανω κατω αυτη ειχα βαλει στο ματι αλλα φοβομουν οπως εξηγησα παραπανω....κατι τελευταιο μηπως εχουμε καμια πληροφορια να αναμενουμε καμια καρτα με προτοκολο direct x12?μην κανω αγορα και μου μεινει στα χερια....
Millennium Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εντάξει είναι το σύστημα σου,και κλοκαρισμένο.Πρώτα-πρώτα πρέπει να αλλάξεις κάρτα όπως σου πε και ο φίλος πιο πάνω και μετά ram.Με μια 280Χ θα ήσουν κομπλέ.Για directx 12 δεν έχει ακουστεί κάτι.
N1KOSSS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Προτού πάρεις την πολύ καλή 280χ για πες μας και δυο λογάκια για το τροφοδοτικουλι σου... Γιατί ψυλλιάζομαι ότι είχες ξοδέψει τα λεφτά σου σε ram και μητρική....
milanezos 1985 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 χαααααααααα φιλε Ν1ΚΟΣΣ νομιζω οτι δεν προσεξες το αρχικο μυνημα.......το τροφοδοτικο μου ειναι coolermaster 850ρι με αποσπωμενα καλωδια....150 το ειχα παρει αν θυμαμαι καλα..........πριν 2 χρονια....
Heatspreader Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Βάζεις άλλα 4GB RAM και την κάρτα που σου πρότειναν παραπάνω και είσαι μια χαρά.
N1KOSSS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δίκιο έχεις ! Είχες κανει καλή δουλειά ! Ο phenom σου πως ανταποκρίνεται στα σημερινά παιχνίδια ; Με την αναβάθμιση που θα κανεις θα κερδίσεις και άλλη tech life !! 1
Haris San Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Παρε εδω αυτη και λιωσε κιολας http://www.skroutz.gr/s/4248260/Gigabyte-Radeon-R9-280X-3GB-OC-BattleField-4-Limited-Edition-Rev-2-0.html Το μονο προσεχε ειναι αν χωραει στο κουτι σου (σαν μηκος) γιατι ειναι μεγαλες καρτες.. Για την ram μπορεις ή να πουλησεις τις υπαρχοντες και να παρεις 2χ4 ή να παρεις αλλες 2χ2 ιδιες με αυτες που εχεις!!! Δεν ξερω αν μπορεις να βαλεις και 2χ4 ωστε να χεις 12gb...
milanezos 1985 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 φιλε haris san το κουτι που εχω ειναι silverstone raven rv01 και τις καρτες τις δεχεται ορθιες....θελω να πιστευω πως χωρανε...ψαξε να δεις...N1KOSSS μεχρι τωρα επισημα καποιο game δε με εχει γονατισει...εχω βαλει skyrim σχεδον ολα maxedout το ιδιο και στο far cry 3...metro last ligth empire total war κτλ ..παιδια δεν ξερω τι εγινε αλλα με εβγαλε μεχρι τωρα ασπροπροσωπο...280 ειχα δωσει μονο για τιν καρτα-ατι 5850.ααα και για να μη παρεξηγηθω οταν εννοω maxedout εννοω οτι βαρουσα 30-40 αντε στη χειροτερη 25-30 δηλαδη την πτωση των καρε ισα ισα που την καταλαβαινει το ματι σε μερικα σημεια του παιχνιδιου...(σε μερικα)..απ τα χθες λιωνω με το black flag assasins και τα εχω φουλαρει ολα εκτος του antializing το οποιο δε το εχω off αλλα σε ρυθμηση FFXX.και ολα αυτα μονο με 4 γιγα ραμ..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα