Jimis2708 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Εχω τρελαθει τις τελευταιες μερες με ενα λαπτοπ το οποιο αν ειναι με την μπαταρια( η οποια κραταει 5 λεπτα με το ρολοι) λειτουργει κανονικα οταν τελειωνει ομως και παω να βαλω το φορτηστη ΤΣΑΦ τελος... κολλαει εκει που ημουν η οθονη σταματαει να λειτουργει ο σκληρος και πρεπει να τον κλεισω απο κουμπι...Εβαλα το φορτηστη να ανοιξω το λαπτοπ και χωρις μπαταρια και κολλαει εκει που παει να φορτωσει τα Windows... Σκληρο αλλαξα... Linux απο το cd εβαλα σε Live CD Mode και κολλουσε οσο τα φορτωνε παλι... Τι μπορει να ειναι;H μητρικη ειναι η "HBL51 L22"
nikos903 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Φορτιστή άλλον έχεις να δοκιμάσεις; Αυτόν που έχεις τον έχεις μετρήσει; (και σε load και εκτός λάπτοπ). Πόσα watt δίνει αυτός που έχεις; (πόσα A και πόσα Volt). Είναι γνήσιος; Είναι αυτός που ήρθε μαζί με το λάπτοπ; Πόσο καιρό τον έχεις; Acer 5630 ε;
Jimis2708 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 O φορτηστης μοιαζει μια χαρα τον εχω δοκιμασει και αλλου ναι... Einai o original και ειναι 19v 4.7A Τον εχω αρκετα χρονια αλλα παει μια χαρα... το λαπτοπ ειναι το Travelmate 4200
nikos903 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Το οτι τον δοκίμασες και αλλού δεν λέει πολλά, το θέμα είναι να πάρεις φορτιστή απο αλλού για να δεις αμα σου κάνει τα ίδια. Τα Volt ίδια και τα A άμα βρεις και παραπάνω κακό δεν κάνει, λιγότερα να μην είναι. Acer κυκλοφορούν πολλά, κανέναν κοντά δεν έχεις; Δηλαδή, εσένα τώρα άμα σβήσει και βγάλεις την μπαταρία δεν μπαίνει σε λειτουργικό, πρέπει να βάλεις την μπαταρία, να το αφήσεις σβηστό να φορτίσει λίγο και μετά να το βάλεις μπρος με την μπαταρία (και συνδεδεμένο τον φορτιστή?) για να πάρει;
nikos903 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 In that case εμένα μου βρωμάει η τροφοδοσία :/ Άμα δεν μπορείς να μετρήσεις το τροφοδοτικό όταν το έχεις απάνω (είναι λίγο δύσκολο όντως) για να δεις πόσα Volt δίνει πραγματικά τότε πρέπει να δοκιμάσεις με φορτιστή απο άλλο λάπτοπ (συμβατό πάντα). Και κάτι άλλο. Πες είναι σβηστός, με μπαταρία απάνω και φορτιστή, και η μπαταρία γεμάτη. Τον βάζεις μπρος, παίρνει και μπαίνει στο λειτουργικό, εκεί η μπαταρία μένει σταθερά στο 100% ή πέφτει / ανεβαίνει / πέφτει κτλπ; Υ.Γ Δοκίμασε και το άλλο. Εκεί που δουλεύει και είναι μέσα στο λειτουργικό αντί να βγάλεις το βύσμα απο το λάπτοπ βγάλε μόνο την πρίζα του φορτιστή, άστο λίγο και γύρνα την χωρίς να ταρακουνήσεις τον κονέκτορα που πάει στην μητρική και πες μας αμα κόλλησε πάλι. Καθάρισμα μέσα και τα σχετικά μην το έχουν φάει οι σκόνες του έχεις κάνει ε;
Jimis2708 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Η μητρικη ειναι εξω δεν ειναι μεσα ειναι πεντακαθαρη και με αλλαγμενες παστες παλι τα ιδια κανει και με τους τροπους που μου λες
nikos903 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδή δοκίμασες και με άλλο τροφοδοτικό σε αυτήν την μητρική και σου έκανε πάλι τα ίδια; Σε αυτήν την περίπτωση όντως υπάρχει πρόβλημα....
nikos903 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δεν σε πιάνω Εν τέλει δηλαδή δοκίμασες με άλλον φορτιστή και σου έκανε τα ίδια; Αφού έχεις την μητρική έξω μέτρα με πολύμετρο πόσο δίνει ο φορτιστής όταν δουλεύει το λάπτοπ. Μετά τρέξε ένα test για επεξεργαστή για να ζοριστεί λίγο και δες πάλι την τάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα