Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το premium δεν ειναι που ηταν τζαμπα πριν κανα μηνα;

Αυτό που έχω ενεργοποιησει κι εγω πριν απο ενα μήνα δεν έδινε καθόλου δωρεαν κλήσεις προς σταθερα μιας χώρας. Αυτό που παραθέτει ο gianniskas δίνει και δωρεαν προς μια χώρα για ένα χρόνο που είναι τρελή προσφορά. Στο ebay.com αντιστοιχες πωλήσεις σε παρόμοια αξια δεν προσφέρουν απεριοριστες κλήσεις προς σταθερα αλλά τις βλακείeς (group calling, no advertising) που πήραμε τζάμπα εμεις πριν από κανα μήνα.

δεν ξερω αν ηταν τσαμπα.εγω το βρηκα κατα τυχη προχτες και το πηρα να δοκιμασω και ο κωδικος δουλευει

Γιανννη, δοκίασες κλησεις προς σταθερα Ελλάδας και δουλέυει κομπλέ;;; Επίσης σε περίπτωση που αγο΄ρασεις και 2ο κωδικό μπορείς να μιλάς δωρεαν και προς σταθερα 2ης χώρας. Λογικά το τελευταίο δε θα γίνεται γιατί σε κανονικές τιμές θα πήγαινε ο χρήστης στο παγκόσμιο πακέτο που του βγαίναι πιο φτηνα από 2 προς συγκεκριμενες χώρες...

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι δουλευει για δωρεαν κλησεις γιατι οταν σκαλιζα στο site του skype οταν ενεργοποιησα το premium πατησα και τον δωρεαν ενα μηνα που δινουν..εγω παιρνω τηλεφωνο κανονικα αλλα δεν ξερω αν ειναι μεσω του PREMIUM η ο δωρεαν μηνας που ενεργοποιησα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια δεν μπορω να πω με σιγουρια οτι δουλευει για δωρεαν κλησεις γιατι οταν σκαλιζα στο site του skype οταν ενεργοποιησα το premium πατησα και τον δωρεαν ενα μηνα που δινουν..εγω παιρνω τηλεφωνο κανονικα αλλα δεν ξερω αν ειναι μεσω του PREMIUM η ο δωρεαν μηνας που ενεργοποιησα

Μπορεις να τσεκαρεις στο λογαριασμο σου τι subscription έχεις. Το δώρο του ενος μήνα είναι World Unlimited (εαν είναι αυτό τότε πάτε cancel subscription ΑΜΕΣΩΣ χωρις να χασεις το δωρεάν μήνα αλλιώς στο τέλος του μήνα θα ανανεώσει αυτομάτως και θα σε χρεωσει κανονικά χωρις να σε ρωτήσει!!!) ενώ έαν βρεις και δεύτερο subscription ετήσιο με δωρεάν προς  μια χώρα τότε αυτό που αγόρασες από  ebay δίνει και τηλέφωνα.

edit: Μετά από επικοινωνια με τον πωλητή με ενημέρωσε ότι έχει κανει "λαθος" στην περιγραφή και δεν περιλαμβάνονται οι δωρεαν κλησεις στο πακέτο premium που πουλάει!!! Αρα δεν έχει νόημα αυτή η αγορά εκτός κια καποιος έχει αναγκη τα group calling.

Επεξ/σία από panagiotisr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...