Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θοδωρή αναφέρομαι στην λύση AMD που λέει το παιδί παραπάνω για αλλαγή cooler... Γιατί με το reference βαράνε 94αρια... Φυσικά αν πάω σε 780 Ti δν θ αλλάξω cooler. Απλά είμαι ανάμεσα στις 3 που αναφέρω πάνω.

Δημοσ.

Τα παιδια απλα σου λενε, οτι χανεις τα χρηματα σου με την TI σε σχεση με την απλη, αν αναλογιστεις ποσο πληρωνεις το παραπανω και ποσο θα το δεις στην οθονη σου.

Το % των παραπανω χρηματων ειναι ισο με το % των παραπανω επιδοσεων? Αυτη ειναι η σωστη ερωτηση πριν αγορασουμε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Αξιζει 30% πανω σε τιμη για 10% πανω σε αποδοση? Εσυ τι κρινεις αυτο και επιλεγεις, αλλσωστε εσυ κανεις κουμαντο στην τσεπη σου.

Δημοσ.

Σαφώς, σεβαστή η γνώμη σας και σας ευχαριστώ απλά επέλεξα να πάω σε Ti! Από 780 απλές ζαχαρώνω τις GHz Edition (520 Ευρώ) και EVGA Classified (576 Ευρώ) απλά προτιμώ να δώσω τα +180 και + 124 ευρώ αντίστοιχα για να έχω αυτό το 10%. Οι φτηνότερες δλδ Gigabyte, Asus (Elpida) κλπ δεν με συγκινούν...

Δημοσ.

Δεν μου αρέσει καθόλου το ειρωνικό ύφος σου Fulgore1 και υπάρχει από την πρώτη σου απάντηση. Τέσπα με καλύψατε, σας ευχαριστώ πολύ. Ας κλείσει το θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...