Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα εχω ενα θεμα με τον υπολογιστη

λοιπον,εχει εδω και καιρο που κλεινει συνηθως οταν παιζω ενα παιχνιδι αλλα προσφατα το εκανε και ασχετα.ο σκληρος κανει πολυ αυτο τον ηχο τικ τικ οταν διαβαζει και με το HD sentinel μου γραφει

επιδοση Αριστη 100%  και υγεια πολυ καλη 70% αλλα μου γραφει πως εχει καποιο θεμα με το spin up

οταν μου εβγαλε μπλε οθονη ειδα το αρχειο που δημιουργηθηκε και εγραφε  BCCode:116 το εψαξα και ειδα πως ειναι θεμα καρτας γραφικων .

χθες κρασαρε παλι(χωρις να παιζω κατι ) με αποτελεσμα στο  restart  να μου βγαζει πως τα windows δν βρισκουν σκληρο για boot...εβγαλα ρευμα και το καλωδιο sata  και μετα ανοιξε κανονικα .

εχω κανει με το Furmark ελεγχο στην καρτα και μετα απο ωρα που το αφησα να φτασει 83 βαθμους  δεν μου εβγαλε κανενα artifact. και τον σκληρο με το προγραμμα της seagate τιποτα ολα κομπλε.

καποιος καποια βοηθεια ??ελεγα να βγαλω την καρτα γραφικων να το δουλεψω με την καρτα του επεξεργαστη αλλα αν ειχε θεμα εκει στο FurMark δεν θα μου εβγαζε κατι ?θερμοκρασιες ποτε δεν ηταν πανω ακομα κ οταν επεζα δν ξεπερνουσε τους 40 βαθμους στην CPU, GPU mobo .

 

το pc μου εχει πανω

 

mobo: h61m s2pv

 

GPU: gt 430

 

CPU: intel g630 2.7

 

RAM : 4gb

 

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...