Georgiadisx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Για σας. Έχω ένα iPad air και όταν το συνδέω στο PC ανοίγει το iTunes αλλά δεν μου βλέπει την συσκευή. Βγάζει μήνυμα ότι δεν μπόρεσε να συνδεθεί γιατί πέρασε το χρονικό όριο
xtraktor Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Για σας. Έχω ένα iPad air και όταν το συνδέω στο PC ανοίγει το iTunes αλλά δεν μου βλέπει την συσκευή. Βγάζει μήνυμα ότι δεν μπόρεσε να συνδεθεί γιατί πέρασε το χρονικό όριο δοκίμασες σε άλλη θύρα? επίσης μια επανεκκίνηση του υπολογιστή ?
mdr21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 δοκιμασε σε διαφορετικη θυρα usb απο αυτες στη προσοψη του υπολογιστη
Georgiadisx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασα και σε άλλη θύρα και μετά απο επανεκκίνηση. Το iPod το βλέπει κανονικά. Όταν μου βγάζει το σφάλμα το όνομα της συσκευής το αναφέρει κανονικά απλά δεν μου το βγάζει στο iTunes στις συσκευές
Georgiadisx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 ΟΚ λύθηκε το θέμα. Έπρεπε να απενεργοποιησω το wifi. Μόλις το έκανα όλα εντάξει
ramarg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Όταν δεν φταίει το ένα θα φταίει το άλλο..Αν το Ipad δεν κάνει κάτι καλά,μην διστάσεις ένα hard reset...Σιγά το πράγμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα